Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• *HaYha*

aktív tag

válasz Chaser #6863 üzenetére

Nem tudom még mindig hogy igazából lényegében min vagy kiakadva :D közelebb vettem 10k-hoz mint a 15k-hoz, és itt le is zárnám a témát :) Am szerinted nem érdekes hogy ezek a dolgok csak neked hiányoznak?:) Azért egy elképzelést dobhatnál hogyan nézne ki az általad elgondolt Rev2 :) Nyitható előlap nélkül, "szép ledekkel", lenyiló odd, porszűrő, stb ;)

• *HaYha*

aktív tag

válasz Chaser #6849 üzenetére

Utánanéztem a háznak amit mondtál.. Hát ne haragudj.. De hogy néz ki ez? Hátul van egy 120-as ventilátor és kifujt.. Max még a tetején van, azt nem látom...

Nem tudom milyen konfigod van, de egy ilyen házba mint ez amit mondtál, az enyém megsülne..

"Amennyi lemez megordul a haverbál ennyi erővel le is vehetné az ajtókat"-->> akkor vegye le..Vagy ne vegyen ilyet.. És ne a haverod tapasztalatival, és warezgyűjteményével gyere, hanem a saját tapasztalataiddal :)

Olvasgasd el ezt, talán rájössz pár dologra, és ezt nem én, hanem egy szakértő írta..

A számos szokatlan, egyedi megoldásnak köszönhetően igazán jól sikerült házikó. Az előlapba repülőgép hajtóműre emlékeztető ventilátor került beépítésre, ami önmagában is nagyon pofásan fest, ám néhány kék leddel sikerült tovább javítani az összképet. Szerencsére csupán külsőségekben idézi egy repülő hajtóművét, működés közben az alacsony fordulatszám miatt szinte zajtalan, mégis jó hatásfokú. Alatta találjuk a szokásos USB, FireWire és fejhallgató csatlakoztatási pontokat. A kétszárnyas ajtót kihajtva tárulnak elénk a kapcsológombok és a négy darab 5,25 hüvelykes bővítőhely. A bővítőhelyeket apró lyukú rács takarja, ami így remek összhangban van a ventilátor takarójával.

Az átlátszó plexiből készült jobb oldali takaróelem betekintést enged a gép belsejébe, amely a ház többi részéhez hasonlóan példás kialakítású. Az éleket mindenhol lekerekítették, ezért szinte kizárt, hogy egy-egy új hardverelem beépítésekor megsértsük magunkat.

Az előlapi ventilátoron kívül további három ventilátor beszerelésére van lehetőség, tehát a hűtőlevegő áramoltatására nem panaszkodhatunk. Alapesetben tápegység nélkül kerül forgalomba, azonban hozzánk egy 500 Wattos egységgel került, ezt minden szempontból ideális választásnak találtuk, mivel egy csúcsgép kiszolgálásához is elegendő és különböző kis világító kiegészítők sem fogják túlzottan leterhelni.

Összegzésképpen ez egy nagyon jó kuckó, csúcsgépek tárolására ideális, jó levegőáramlású ház, csak ajánlani tudom mindenkinek.

• Hawk1979

őstag

válasz Chaser #6843 üzenetére

Miért baj,ha ki kell nyitni az ajtót lemez betételhez? Nekem se esik le a gyűrű a kezemről,ennyi munkától....Én kimondottan szeretem ha nem látom a rusnya odd-ket.[link]

• *HaYha*

aktív tag

Én azt mondom hogy valakinek tetszik valakinek nem :D

És a problémáidra a válaszok :)

1: Nem 15k volt, hanem 12.001ft :)
    2: Szerintem senkinek nem esik nehezére 1-2 csavart becsavarni.. ne legyünk már annyira kockák hogy nem bírsz ki mondjuk csavaronként 5mp-t gépezés nélkül.|| De van a tápnak rögzítősín.
    3: Igen tényleg nincs porszűrő, az sem nagy tétel.. Ha annyira fanatikusnak érzed magad, akkor tegyél 1-et rá 200ft-ért :D
    4: Egyszerű.. Tudsz olyan házat mutatni amelyik plexis és nincs rajta venti hely? De csak olyat mutass ami nem moddingolt, azaz a gyárból is úgy jön ki!
    5: Miért 5 forintos kategória? Szolgálatot elvégzik! Mire gondolsz minek kellene lenni? Aranyozott szélű gyémánttal kirakott ledeknek?
    6: Az tényleg nincs, bár szvsz felesleges is lenne..
    7: Megint nem bírsz ki 5mp-t kinyitni az elejét?:D (meg minek becsukni? Beleteszel cd-t megvárod míg megcsináltad és kiveszed..

Nem mindenkinek kell hogy tetszen!
    Izlések és pofonok, csupán megmondtam a problémáidra a választ, sőt! Én is feltettem egy kérdést ;)

• syckaloz

aktív tag

Nekem nincsen semmi bajom ezzel a házzal azon kívül hogy picike :U Monjduk abban igazat adok, hogy ebben az árkategóriában(talán ez egy lélektani határ is a 15-16k házak tekintetében) már ott jeleskedik a CM 690 és pl. stb., ami azért... :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés