- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
válasz
Vagtam #10627 üzenetére
Nem túl hangos így a túl sok ventilátor miatt? Vagy mindegyik alacsony fordulaton megy? Én is raktam bele hátulra + 1 12cm-eset, de már azzal is túl nagy hangja volt, így vissza ki is szettem. Mondjuk itt még benn van.
-
mh197
őstag
válasz
Vagtam #10637 üzenetére
Chieftek kollégától vettem itt PH-n, akinek nagyon köszönöm ezt a csodaszép házikót.
Nem tudom, hoigy tud-e még szerezni, elvileg azt mondta ez volt az uccsó, ami volt.
Árban változó, mert 4-8k -ig lehetnek a jobb állapotúak, a kevésbé jobbak má1-4k közt is kaphatók.
Flex, fúró, dekopír fűrész meg egyéb szerszámok hiányában azonban nem biztos, hogy célszerű nekivágni, ha tényleg jót akar az ember, mert a régebbi házakban sokminden máshelyen van, vízhűtés beaplikálása komoly átgondolást igényel, és akkor lehet megoldani.
Kész állapotban mindennel együtt van vagy 30 kg is a cucc. Alig bírom megemelni. Ez annyiból rossz, hogy nem lehet nagyon vinni, vagy legalábbis megerősödsz közben, annyiból jó, hogy nem rezeg, nem zörög, mert van benne anyag.
Én amióta megvolt az első ilyen méretű házam, azóta csak ilyet veszek (5 évente egyet), mert minden hüvösebb benne. Ha szerelni kell, odafésrsz mindenhez, nem kell az egészet szétszedni, szóval megéri nagyon!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest