- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Nagyon szép! Gratulálok hozzá! Ez így jó ahogy van! Tetszik ez a Corsair ház is magában, de így tele pakolva minden földi jóval .....
! Nagyon fasza!
Kár, hogy a Corsair nem csinál silverstone-hoz hasonló kialakítású házat (TJ08)
Biztos, hogy sokkal jobb minőségben tudná megoldani..... -
daveoff
veterán
Még nincs HDD, de lesz benne, szerintem vissza rakom neki a 3,5"-os keretet....
Nem tudom kívülre rakni a h80i-n a hátsó ventit, mert kifelé domború a rács, max leveszem a hátsó ventit, de nekem tetszik így is.(#41797) tDr1v3r: szerintem ebben 350D-ben kifejezetten jól mutat ez a hűtő, elvégre micro-ATX
-
Bopez
tag
Házon rajta leszünk, remélem nem késik vele a beszállító!
Kitartás addig!
Ez még csak meztelenül asztalon összerakva is tutkó lenneÉn is elkezdtem összedobni, végre megvan a kuckó is, kábelekkel lesz munka bőven, majd lassan jönnek ak épek is, ha lesz időm lehet egy kis worklogot is csinálok hozzá mert ez most tényleg megéri majd
Képminőségért mindenkitől bocs, telóval gyorsba lőttem csak. -
-
Nagyon kemény jó az ízlésed! Megkérdezhetem milyen cooler lesz a cpu-n? Nekem Asrock extrem 4 lesz azon is 4mem foglalat 2oldalt. Viszont kell találnom egy hűtőt ami nem takarja ki őket.
Ugyan ezek csak nekem sárga mivel az acer predator modom fekete sárga és piros lesz:[link]
-
KAMELOT
titán
Értem! Caselabs STH10-MAGNUM Elég drága!
-
F34R
nagyúr
Ponz azert irtam a 800d- (persze neki is van szepseghibaja ( felulre egy 360-as radi mely , elol viszont nincs neki hely mert a hot swap fiok nem kiveheto (persze ezt is lehet moddolni ha akarod) kompakt vizhutesnek boven eleg a 800d is sot (650d is talan)
(#41153) KAMELOT
nem hinnem hogy megvenne ha a 900d-t sem akarja.
-
KAMELOT
titán
800D elég lesz akkor!
Esetleg vehetsz ilyen házat is!
-
F34R
nagyúr
pcgearnel ugy tudom lehet kapni, meg olyan mintha mas boltba is lattam volna de ez nem 100%.
Nekem szemely szerint jobban tetszik a 800d, 900d mar annyira boszme nagy hogy abba 2 nagyobb radinak 2 tapnak extended lapnak is van hely.(#41142) >Deego..
hatra a 120-as igen , elore szabvany 120-as van es raadasul keves olyan haz ahova rendesen be lehet tenni a 140-eset. ( azokat ki lehet probalni amiknek a 120-as helyen van a furatuk ty-141 stb.)
(#41139) imibogyo
fele
-
-
jones965
Modder
-" Cosmos II volt az előző ház nagyon zavart hogy nem ablakos úgyhogy eladtam de megbántam. Nem találtam szép kivitelezésű ablakos moddolt oldallapot amire esetleg lecserélném. Kb 5-10 fok a különbség a Cpu hőmérsékletében. Vga-k mindig is izzadtak.."-
Megkerestél volna, minden gondodra találtunk volna megoldást.
-
-
Atke
senior tag
Mondtam én hogy megmondtam
Pont olyan amilyennek kell lennie Grat(Ha zöld lenne akkor meg kapnád az oltást hogy milyen igénytelen a zöld a Rampage IV Extreme-hez
)
-
Malanrion
tag
jól néz ki a gép, nekem majd ha kész lesz, fekete+kék+kis fehér lesz.. egyszercsak
(#40125) yodamester10
a videóba 14-15. mp-nél mi az a kis indiánfüst, ami kiszalad?(felső venti)
OFF: acsi90 az egered milyen? R.A.T. 9? ilyet szeretnék venni, valami véleményt kérnék róla, ha nem gond
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged