- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
-
törölt tag
Az pont Nem segít, mert nem fognak ua. fordulaton menni, alapból. De ha potis vezérlővel össze hangolod, úgy hogy megálljon a pulzálás, akkor is eltolódik a fordulatszám, ha változik a terhelés (elé teszed a kezed pl.) és ugyan ott leszel.
Azt javaslom hogy tedd fel rezgés elnyelő gumival, és merevítsd meg az előlapot belűről. a venti keret tömegét növeld meg blue-tech-el.
Ha nem segít mert akusztikusan, a levegő nyomás változásán keresztül is interferálnak, akkor állíts be különböző fordulatszámot a kettőn, vagy tegyél olyan terelő elemet, terhelést a venti mögé ami tengely irányba engedi kilépni a levegőt, mint itt: Air penetrator
Vagy nagyon ritka open cell porszűrő szivacsot, ami uniformizálja a kilépő légnyomást, nem tudják a lapátok által keltett hullámok egymást elérni.Ki tudod próbálni kiépített ventikkel is, még mielőtt egy fillérbe kerülne a mutatvány.
-
törölt tag
A pulzálás azért van mert közel kerül egymáshoz a 2 venti fordulat száma, és az általuk keltett rezgések erősítik/kioltják egymást ciklikusan.
Ha reprodukálni szeretnéd tedd poti-s vezérlőre a 2 ventit és tekergesd külön-külön finoman, amíg nem hallod a gyorsuló-lassuló pulzálást. -
maniacc93
tag
-
schray
tag
Remekül! Nagyon csendesek, gyakorlatilag minimum fordulatszám közelében dolgoznak állandóan és terhelés alatt sem kapok 60-65 foknál magasabb értékeket (pedig elég meleg van már a szobámban). Ha kellene, még bőven tudnám emelni a hűtés teljesítményét, de a csend is fontos és ez nekem épp elég.
Hozzá kell tenni, hogy - sajnos - most eléggé negatív nyomásra van kalibrálva a gép, mivel befúvóként nincs igazán jó venti a házban, kifelé viszont három is, amik elég gyakran rákapcsolnak. Ki kéne kapni az alsó hdd ketrecet és venni 3 darab csendes és erős ventit előre. Ha nagyon nagy kánikulák lesznek, lehet rá is szánom magam. -
Laraxior
titán
Ha nincsen igenyed IPS panelre, akkor jo választás lehet, nem tudom mire hasznalod a géped. Keveset fogyaszt (led), de nekem ez nem szempont, gondolom neked sem, a 27"-es méret miatt. Designos, tettem mögé egy led lámpát, nagyon szép
Talan egyedul a dvi csatlakozót hianyolom rola.
-
imibogyo
veterán
Igen én. És van még egy pár tervem, ha érdekel.
Valamint van topik is, ha kérdésed van. Ott is szívesen látunk.
És készült két "oktató videó" is, hátha hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest