- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
pincehely #25284 üzenetére
Az alkoholos filccel való munkát én sem kerülhetem el,bár harisnyázva lesz a a sata kábel,de a vége így is virítana.(a Biostar is gyönyörű narancsszínű kábelekkel ajándékozza meg a vásárlókat)
Nemsokára jelentkezem pár újítással,véglegesítem a kábelek helyét és csinálok normális fotókat. -
-
-
tomic
addikt
válasz
pincehely #24576 üzenetére
Olvastam , hogy le akarod kromofágozni a festéket.
Jó tanács , utána samponos vízzel jó alaposan mosd le a fémet.( lúgos vízzel )
Különben tud később érdekes dolgot csinálni.
Ha fém tiszta a felületed , minden képen alapoznod kell, különben megint lejön a festék.
erre alkalmas az un vas prájmer., vagy epoxi füller. Ezt autó fényezők használják. Mind a kettő 2komponensű , tehet edző kell hozzá. Ezek tartosabbak mint a szar spés 1k vackok.
Tehát ha tudsz a közeledben ilyen boltot akkor keresd fel és érdeklődj utána.
Festékszórótok van és kompitok is ahogy olvastam ezel fel tudod vinni a megcsiszolt, zsirtalamított lemezre.
Gondolom matt feketére szeretnéd festeni a géped. Ha igen lehet kapni erre a célra kimondott matt feketét ami szintén 2k-s. pl (STANDOX)
Én ezzel és így csináltam az enyém .Remélem tudtam segíteni, de ha kérdésed van írj és segítek. (fényező vok
)
-
stikyo
tag
válasz
pincehely #24576 üzenetére
Nekem is lepattogott, szar az egész úgy ahogy van. Még ha minden szabályt betartasz is, az ilyen akril, meg hasonló spray nem valami időtálló. Több fajtát is kipróbáltam: jól néznek ki, de a csavar lekapja egyből... korábban a szinterezést ajánlották nekem is, de az asszem drága, így maradt az otthoni gányolás (ami azóta persze többe is került, mintha elvittem volna szakemberhez...
)
-
válasz
pincehely #24230 üzenetére
Szerintem szedd le hígító és körömlakkleomló kombóval, majd törlöd tisztára, és jöhet az újrafestés. De most legalább 2-3 percig folyamatosan fejjel lefelé tartott spray-t rázd fel, legjobb addig csinálni, míg nem érzed hogy kellőképpen mozog benn a golyó és a festék. Utána végezhetsz egy tesztfújást valami lemezre, hogy mégis hogyan teríti a felületet, azután meg mehetsz a házikó oldalára, szép óvatos egyenletes kézmozdulatokkal befested, hagyod 10 percet (bár én 15 percet mindig adok neki) száradni, és mehet a második réteg, azután így tovább (mindig vársz hogy száradjon a festék, mivel ha korábban ráfújod, felpúposodik, vagy megfolyik), ahány réteget fel akarsz vinni.
-
törölt tag
válasz
pincehely #24161 üzenetére
az alaplapi tálca felöli oldallap belsejét pedig mindenképpen le kell fújnod, mert ha az marad az eredeti színében, elég érdekesen fog kinézni a haf, amikor fel lesz téve az az oldallap.
tatabánya szavaival élve, a takarólemez belsejét lefesteni annyira nem is fontos, de a másik oldallapot mindenképpen le kell.
-
aero.
veterán
válasz
pincehely #23801 üzenetére
Hatalmas pacsi a Xigmateknek egyébként, hogy csináltak egy fehér házat. Etalon. De hamarosan üdvözölhetjük trónfosztót.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
pincehely #23028 üzenetére
Szerintem ez nem presztizs. Legalábbis nekem nem volt célom (az csak hab a tortán).
Elsősorban az, hogy nekem teccen amit látok. Nomeg azért valljuk be, jó érzés, ha az ember vad idegenektől is kap dicséretet. Főleg, hogy ugye egy vad idegen (neten keresztül ráadásul arc nélkül is megy, ami sokak számára könnyebbség) simán megmondja a rosszat is bármilyen formában. (na persze már amilyen "idegen"nek lehet mondani ezt a franyák társaságot)oPalRx7: Valóban megérne pár jobbacska fotót is. Igaz, a lényeg látszik, de nem mindegy, hogy hogy van tálalva.
DavideX: Szép, clear a vas.Az egérpadod mintája tudatosan hasonló hangulatú, mint a házad eleje alul, vagy csak véletlen? (vagy csak én látom annak? )
TopaMo: a vízen lehet is. Én is agyalok rajta, de egyelőre kiélvezem még így az összhatást.
(meg van most helye annak a pár10K-nak)
-
Gorneck
legenda
-
KAMELOT
titán
válasz
pincehely #22403 üzenetére
Hello!
Szerintem meg tökmindegy, hogy hogyan néz ki a gép....az a fő hogy menjen és keveset fogyasszon. Nem a gépet nézem egész nap hanem az a fontos hogy a műveleteket gyorsan hajtsa végre. igaz nem büszkélkedhetek brutál géppel, de ami van azt olcsón vettem pontosabban 350EURO-ért és nem használtan.....kivéve a proci volt használt. 20euro volt
ha már ebbe a topikba firkáltam akkor én is lefényképezem a gépemet....saját készitésű mármint az oldalán lévő plexi lap + benne a 12cm venti helye... -
Pepe78
őstag
válasz
pincehely #21634 üzenetére
Nekem az jött be a stabilitása mellett, hogy kicsinek kicsi de mivel ki lehet venni az alsó HDD boxot így egy 5970 is elfér benne.
Tömör gyönyör!
Annak ajánlom aki ad a részletekre. Már az oldallap felcsúsztatása és annak illesztése is magáért beszél. A hangszigetelés már csak hab a tortán.
A Hdd rögzítés kicsit bonyolult egy átlag rakd a keretbe és csúsztasd be témánál de nagyon halk és egy rezzenés sincs. Nekem a rezonancia a halálom. Az Antec-nél nem kell ilyenekkel számolni. -
TESCO-Zsömle
titán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest