- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SoulReaver #71558 üzenetére
Áhh ennyit nem akartam vele küzdeni
Most egy darabig elvagyok az 5000D-vel, de épp ma gondolkodtam rajta, hogy lehet belevágok egy ROG buildbe és akkor a ház az egy ROG Hyperion G701 lenne, nagyon tetszik az a ház.Iderakom, ha esetleg valaki még nem látta volna
-
válasz
SoulReaver #71556 üzenetére
Engem érdekel.
Benne volt a pakliban nálam is. Én azért vetettem el, mert képek és videók alapján túl világosnak érzem az oldallapot. Hozzá vagyok szokva a picit sötétebb TG üveghez. -
4nick8
őstag
válasz
SoulReaver #71543 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
SoulReaver #71543 üzenetére
Még egy 7000-et, csak feketeben
-
KAMELOT
titán
válasz
SoulReaver #71438 üzenetére
Pnt oda illik. Tessék megvenni!
-
KAMELOT
titán
válasz
SoulReaver #71436 üzenetére
Ezen nincs hiba!
-
KROK640
nagyúr
válasz
SoulReaver #71386 üzenetére
Huh, erről egy story jut eszembe :
van a faluban egy srác, enyhén szellemi fogyatékos, amúgy se a legélesebb kés volt a fiókban, a kisegítő iskolából is amnesztiával szabadult. Mindig mindenki azt mondta rá, hogy hát olyan amilyen, de legalább nem iszik.
25 éves korában rossz társaságba került, elkezdett inni de eléggé durván. Erőszakos és rosszindulatú lett, ez megspékelve azzal, hogy messze kevesebb esze van még az átlagnál is, eléggé veszélyes kombó. Volt, hogy a nagyanyját késsel kergette, hogy a tüzifára félretett pénzt adja neki oda italra, de azonnal. És ez csak egy történet a több közül.
Mindenhonnan lopott (vagy legalább próbálkozott) már szinte, megpróbál bárkit átverni (persze olyan kevés ésszel mint neki van, nem megy), velem is többször próbálkozott. Tele lett kisebb rendőrségi ügyekkel.
Mára eljutott oda (35 éves), hogy míg régen kicsit mindenki sajnálta és istápolták, hogy mára mindenki utálja és kerüli.#71385 jokeph :
Szerencsére én ezt már nem tudom, mert az a havi 1-2 doboz amit veszek, (és még kínálgatom is) nem vág földhöz, néha napokig eszembe se jut a cigi. (igazából csak buliban szoktam)
Régen sokkal többet cigiztem, igazából akkor fordult meg a dolog, amikor rájöttem, hogy a fizetésem 1/6-a is elmegy rá (másoknak volt akiknek 1/3-a is), és igaz, hogy a közlekedés, a rezsi, és a kaja is több volt ennél, de abból egyiket sem tudtam kivenni -
válasz
SoulReaver #71383 üzenetére
Bármilyen . Jogsi 600k /1 év benzin 500k /biztosítás stb 200k / autó lehet tetszőleges összeg is
Maradjunk annyiban ,hogy olcsóbb állandóan upgradelni a gépet ,ha jön a next gen, mint tankolni egy autót .Vagy ezt már félve jegyzem meg; ne adj isten elcigizni havi 30-40k-t -
Sz.L.
aktív tag
válasz
SoulReaver #71279 üzenetére
Szerintem az Epox mond, akár a Mercury, vagy az Abit.
Retró gép építésben, 2006-2007-ig szerettem volna visszamenni. Nekem a 2006 körüli időszak gépei tetszettek a legjobban. Persze meg volt a szépsége a korábbi gépeimnek is. Csak 1-2 példa nálam a "listám" legelejéről: XT, Turbo XT, C16, C64 (csak kazettás változat TV-n,) P1 Intel MMX 166Mhz, Celeron 1000Mhz, Amd Duron 750 Mhz, stb. -
Grave_444
nagyúr
válasz
SoulReaver #71243 üzenetére
Szeretem a csendet, úgyhogy nem.
Házhűtők max 5-600rpm, proci 800, vga 1000.
Idle néma, load pedig olyan, mint másnál idle. -
Grave_444
nagyúr
válasz
SoulReaver #71205 üzenetére
Félreérthetően fogalmaztam. A hűtőn lévő gyári ventilátort cserélném le csak ugye most az is 12cm-es. Nincs is hozzá 14-es lefogatóm egyelőre. A gépház hátsó ventilátora szintén 12-es, amit nagyobbra cserélek, ha elfér, még ki kell próbálnom.
Végeredményben egységesen 7db egyforma cooler lenne.Vagy simán váltok hűtőt BQ Dark Rock 4 / Pro verzióra.
-
KAMELOT
titán
válasz
SoulReaver #71197 üzenetére
kb igen
-
KAMELOT
titán
válasz
SoulReaver #71188 üzenetére
Mindjárt máshogy néz ki a komplett setup!
Csavez:
-
KROK640
nagyúr
válasz
SoulReaver #71193 üzenetére
Jól néz ki szemből is, a sok matrica ad is hozzá.
Sőt, jól láttam, ebbe még ODD hely is van -
KROK640
nagyúr
válasz
Házadról tudnál szemből is lőni egy képet?
Nagyon mutatós. -
törölt tag
válasz
Az a center felállítja a rohamsisakost! Telibe veri neki!
-
mormota79
tag
válasz
Hardverapron árul egy srác. Elég akciós nekem is tőle van.
-
marinea2
addikt
válasz
SoulReaver #71117 üzenetére
Ezt nem ertem. Nem vesznek meg olyan gepet amibe csak 2 ram van?
-
KAMELOT
titán
válasz
SoulReaver #71113 üzenetére
Nem ezt magyaráztam?!
-
KAMELOT
titán
válasz
SoulReaver #71074 üzenetére
Na végre valami rendes asztal
fudi2002: Azonnal kitakarítani azt a szép házat
-
VTom
veterán
válasz
Nem gondolkodtál ide egy nagyobb asztalon? kép alapján simán elférne egy 120-as vagy 140-es asztal.
-
válasz
SoulReaver #71078 üzenetére
Rendben, használd egészséggel
-
válasz
Rendezetebb lett az asztal, de van elég hely egerezni?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Gratula!
Annak a centernek abban az elhelyezésben van bármi értelme, hogy van? -
válasz
SoulReaver #71052 üzenetére
Jó ez a cicás háttér
-
válasz
SoulReaver #71041 üzenetére
Nem a gépház anyagának kell elvezetni a hőt ,hanem a ventiknek / lukaknak . Azért volt meleg ,mert zártra tervezted
Nekem az asztalban sem volt hőfok problémám ,meg a jelenlegi bútorlap szekrény házban sem . De nem erőszak a disznótor amúgy -
válasz
SoulReaver #71033 üzenetére
Attól függ mennyire szeretnéd precízre , semmit nem értek az asztalos munkákhoz ,mégis építettem már saját "asztalt " és abba a gépet . 4 láb +közé egy doboz , tetejére meg egy lapszabász által levágott asztallap nem nagy valami .
De lehet akár ilyen egyszerűen is . Megcsinlod a gép dobozát és alulról odafogatod az asztallaphoz . -
válasz
SoulReaver #71031 üzenetére
Ha szereted nézegetni ,meg úgyis saját asztalt csináslz , nem gondoltál még rá ,hogy az asztalba építsd a gépet ?
-
KAMELOT
titán
válasz
SoulReaver #71026 üzenetére
Akkor meg hajrá!
Ilyen asztal mellett ülni minden csak nem jó. Kicsi és kényelmetlen.
Mond meg hova rakod a lábadat?
Az új asztalnál meg le tudod tenni a gépet és akkor sokkalta több hely marad fent! -
KAMELOT
titán
válasz
SoulReaver #71023 üzenetére
Tessék venni egy másik asztalt, ahol nem vered be a lábadat az aljába.
Szép fekete asztal nagyon jól menne ott mindenhez. [link] -
fudi2002
nagyúr
válasz
SoulReaver #71023 üzenetére
Ikea állítható magasságú lábak, duplán összeragasztott bútorlap abs élfóliával. Nekem bejött..
-
válasz
SoulReaver #70866 üzenetére
Nagyon jól néznek ki!
-
válasz
SoulReaver #70863 üzenetére
Milyen ventik ezek?
-
KAMELOT
titán
válasz
SoulReaver #70836 üzenetére
Asztalt lecserélnéd még jobb lenne.
Nekem volt ilyen asztalom, ablakon repült kifele! -
Remus389
veterán
válasz
SoulReaver #70836 üzenetére
Jól néz ki, ízléses.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
SoulReaver #67276 üzenetére
Múltkor takarítottam a gépet ,annyira törölgettem hogy azt vettem észre lejött a be quiet! Pure Rock felirat a cpu hűtésről
-
KRoy19
őstag
válasz
SoulReaver #67269 üzenetére
Mindíg érdekelt, hogy ugyan van e valaki a világon aki tényleg ráragasztja a gépére az alkatrészekhez kapott matricákat, de úgy tűnik, hogy egy ember már biztosan van.
-
pachito
őstag
válasz
SoulReaver #67219 üzenetére
Te a Holdon rendezted be a szobád? (az a padlózat teljesen megtévesztő
) Amúgy fasza lett, grat.
Pont ilyen asztalkám van nekem is
-
KAMELOT
titán
válasz
SoulReaver #67239 üzenetére
Amúgy minek ez, ha úgyis tudod melyik betű melyik gomb
Nekem angol van simán írok vele magyarul vagy szlovákul.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
SoulReaver #63545 üzenetére
Nekem is 550GS SuperNova van, elég jó választásnak bizonyult. Még harisnya kell a lábacskáira, aztán fullos
Meg egy igényesebb ház...
Zsombor: HAF X-től jobbra a a második dobozka az micsodi ? Elég letisztult
-
Laraxior
titán
válasz
SoulReaver #63545 üzenetére
Hja, de nekem volt két darab 1080Ti-m is SLiben.
Ahhoz meg kevés volt. Szóval nem centizem ki. -
válasz
SoulReaver #63504 üzenetére
Adatlapja szerint ez a Thermaltake core P5. Létezik P3, és az itx-es P1 is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SoulReaver #63504 üzenetére
Thermaltake Core Px. Van belőle több méret és forma.
-
ULPIUS
őstag
válasz
SoulReaver #63302 üzenetére
Mert edzett uveg es a lehetosegekhez merten minel kisebbet szerettem volna, azert ebbe is befertem csak sok ido volt
-
Beretvás
veterán
válasz
SoulReaver #63132 üzenetére
bitang az a kártya..
-
Beretvás
veterán
válasz
SoulReaver #63130 üzenetére
szép kis masina, közelebbi képet és kérhetek?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
SoulReaver #63126 üzenetére
drágakő vagy arany bányászattal jah, csak viszonylag melós, meg ugye kell hozzá egy bánya, amiben fellelhetőek ezek
-
scope2007
addikt
válasz
SoulReaver #62548 üzenetére
A fejhallgató tartót honnét vetted?
Nékem is már nagyon illene -
Sir81
aktív tag
válasz
SoulReaver #62399 üzenetére
Nyakad nem törik ki, vagy ha már megsüketülsz nem is számít?
-
laskr99
addikt
válasz
SoulReaver #61510 üzenetére
Úgy godnoltam,hogy darabokra és megküldöm sűrített levegővel. Vagy porszívó?
-
válasz
SoulReaver #61439 üzenetére
JPModifiednak szoksa plexivel trukkozni, ha kedvet kapnal hozza a videoibol lehet tanulni.
A Batmanas modban meg is van vilagitva hatulrol. -
jones965
Modder
válasz
SoulReaver #61437 üzenetére
Még nincsenek, de RGB ledsor van betervezve, lévén az alaplapon van Aura vezérlés.
Egyébként készítettél hasonlót? Ezen a plexi hátoldala van fehérre festve, a másik oldala pedig maszkolva majd feketére festve lett. Száradást követően pedig a maszkoló matrica ellett távolítva, illetve lakkozva. -
AXisBOLD
addikt
válasz
SoulReaver #61355 üzenetére
óó yes, jó kis epox meg abit lapok, agp foglalattal
de ez azért nem annyira régi
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SoulReaver #60693 üzenetére
Szégyenlős BORG-kocka.
-
válasz
SoulReaver #60693 üzenetére
Nem, csak néhány off bejegyzés. Mint ez.
-
válasz
SoulReaver #60656 üzenetére
Éljen az élien, de hol él ilyen élien?
-
Outblast
tag
válasz
SoulReaver #60577 üzenetére
HAMA Full Motion 108779, rajta meg egy LG 50UH635v
-
Picco
addikt
válasz
SoulReaver #60556 üzenetére
DIY zod malac mindent megold. ami a levegobe log az meg atrendezes elott volt hivatott a headset-emet tartani
mod: amugy ezek a monitorkarok rohadt jok, ajanlom mindenkinek aki ra tudja tenni a mancsat olcson.
mod2: amugy ha lesz idom/penzem epitek valamit egy neon-zold core p5-re, amiota meglattam van egy 7/10-es merevedesem, muszaj lesz -
RazoR
veterán
válasz
SoulReaver #60540 üzenetére
-
Grózi
veterán
válasz
SoulReaver #60540 üzenetére
Egy 12V-s régi Nokia töltő vagy lapos töltő megteszi!
-
shteer
titán
válasz
SoulReaver #60332 üzenetére
Mobil oldalról hogyan tud beszúrni?
-
válasz
SoulReaver #60319 üzenetére
Ezek a sugárzók nem piezo, hanem ún.: ring sugárzók. Ha a két kifejezés közös akkor fail, de sztem a ring nem egyenlő a piezoval. Kültéri hangosításra ajánlja a gyártó és a teljesítménye 100W körül alakul. Nem visítanak korrektül szólnak.
Kíváncsi leszek az új hangfalban lévő dóm hogyan teljesít majd, mert néhány szakártó szerint ez a DP35 középen kissé kásás és nem szolgáltat elég magasat. Utóbbiról meg is vagyok győződve mert tesztek alapján 16kHz felett néma a rendszer. De az biztos hogy a többi részen elég vastagon megszólal, simán partiban van a 30centis mélysugárzók összességével
Egyébként felnőtt gyereknek tartom magam, ezt mi sem bizonyítja jobban hogy a játékaim egy nagyságrenddel drágábbak
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SoulReaver #60313 üzenetére
Mind vezetékes. Látni a zsinórokat.
-
Figlár
csendes tag
válasz
SoulReaver #60272 üzenetére
Igen a falon van.
(#60271) KAMELOT
Köszi. -
thomeef
őstag
válasz
SoulReaver #60255 üzenetére
Hát lehet majd kipróbálok egy ilyet akkor, nem is vészes az ára
-
válasz
SoulReaver #60255 üzenetére
És elképzelni ahogy a PH oldal bitjeit számolgatja a CPU és pacsmagolja VGA a kijelző felé
-
thomeef
őstag
válasz
SoulReaver #60253 üzenetére
Nem ablakos, úgyhogy sok mindent nem látnék belőle amúgy sem
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
SoulReaver #60142 üzenetére
Az is biztos, hogy nem a hangfalaid tulajdonságait élvezed, hanem a szoba kialakítását
-
thomeef
őstag
válasz
SoulReaver #60171 üzenetére
Jah, hát mondjuk az szubjektív hogy kinek mi a szép. Csilli villi színes műanyag, vagy egy letisztult húzott alu, acél.
-
válasz
SoulReaver #60146 üzenetére
Akkor te sem variálsz ha hangról van szó
Én most szerelem le a SAL technikát 10évnyi üzem után. Mennek a műhelybe vagy a konditerembe. Helyükre nagyságrendileg ugyanakkora hangfal lesz, de elméletileg hazai membránokkal, egyedileg tervezett hangváltókkal és kimért jellemzőkkel. Csak a magas lesz külhoni.
-
válasz
SoulReaver #60142 üzenetére
A két nagy hangfal a SAL füzetből való?
Ha igen nekem is pont ilyen van, csak más komponensekből és ugyanígy van szétrakva, de mivel én a filmet is a székből nézem, totálisan rám néznek. Így nekem legalább is nem probléma a center nélküliség, mert még nem volt olyan helyzet hogy a beszédet elnyomná valami... az is igaz hogy a magas a hibái ellenére is túllő a célon.
Egyébként korrekt a setup
-
válasz
SoulReaver #60120 üzenetére
Nem az egész 5.1-re mondtam, hanem hogy a center felesleges. Tudtommal valamennyi erősítő lehetőséget is ad a centercsatorna kiiktatására, olyankor annak jelét az első két hangfaléhoz keveri. Gondolj bele hogy a moziban a vászon mögé kerülő centersugárzó csak a beszédet nyomja, hogy aki a sor szélén ül annak is a vászon felől szóljon a rizsa - ez otthon nem nagyon fordul elő. Másik baj vele hogy a hang vagy a kijelző alól vagy fölül fog szólni - esetünkben alulról, emiatt macerás az elhelyezése is ahogy a képen is látszik.
Igazándiból az egyetlen mélynyomó esete is problémás ha nem középen van. Ha ez nem megoldható sokkal többet ér 2-4db mély hangvezetésű hangfal mint egy szál mélynyomó szélen. Mellékes de egy komolyabb sztereóval 160° körüli szöggel egész jól lehet teresíteni, persze nem váltja ki az ettől több csatornás rendszert, de véleményem szerint egy jó kvadrofóniához már nem sokat tesz egy 6-7-8.1 verzió...
-
válasz
SoulReaver #60118 üzenetére
Vagy a dobozába. Otthon szobára felesleges a center... az a megoldás moziba való. Míg a sztereó maradhat ott ahol van - nem életbevágó hogy a falon legyen, sőt.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
SoulReaver #60103 üzenetére
Itt lehet van ,legjobb játékbolt.
-
Cirkaloo
tag
válasz
SoulReaver #60071 üzenetére
5 perce itt ülök, és próbálok rájönni, hogy az alsó 2 ventinél mire gondolt a költő.
Amúgy nagyon csecse, sajnos nekem az első konfigjaimról (spagetti kábelmenedzsment, gyári intel hűtő és társai) sajnos már nincsenek meg a képek.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
SoulReaver #60071 üzenetére
-
Cirkaloo
tag
válasz
SoulReaver #60057 üzenetére
Amíg egy 6 éves platformról beszélünk, nem is beszélve az árkülönbségről, nekem jobban tetszik az én eredményem.
-
Levwi
aktív tag
válasz
SoulReaver #60049 üzenetére
Köszi akkor megpróbálkozok náluk inkább
-
>Deego..
senior tag
válasz
SoulReaver #60046 üzenetére
Nem tervezem sem most sem később.
-
>Deego..
senior tag
válasz
SoulReaver #60044 üzenetére
Biostar már egy ideje jelen van a piacon, mivel sok áruháznak macera a beszerzése így nálunk nem igazán látni.
A cpu hűtő egy Noctua NH-U9S a ház specifikáció alapján halásztam apróról, de utólag kiderült 150-155 mm-ig kényelmesen elfért volna más is.
[ Módosította: radi8tor ]
-
válasz
SoulReaver #60029 üzenetére
Jomagam egy regi pamut polot vagtam szet es azzal csinaltam. Nem igerek semmit, hogy kipolirozza a karcot vagy sem de tuti fenyesebb lesz.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SoulReaver #60020 üzenetére
Csakhogy az üvegből van. Ami kristály. Azt lehet átlátszóra polírozni. A műanyagot tudtommal nem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SoulReaver #60017 üzenetére
Na, ez egy jó kérdés. Nekem voltak elképzeléseim, de még nem teszteltem őket. Én -akárcsak bármi mást- fokozatos szemcseméret-csökkenéssel csiszolópapírt adtam volna neki, a végén esetleg polír-pasztát, majd mikor elértem, hogy a felület karcmentes, egybefüggő, tejfehér, akkor vagy hővel, vagy vmi aceton alapú folyadékkal tükörré olvasztani/oldani az érdes felületet.
Edzett üveg lekerekített éllel, vágva, fúrva, ~20k/nm.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #60017 üzenetére
Baltával a legjobb és utána belevágatni egy üveget.
Nekem nem sikerült egy ilyen akció után helyrehozni semmivel...
-
RazoR
veterán
válasz
SoulReaver #59958 üzenetére
Grizzly. De ne offoljuk szét a topicot, folytassuk privátban ha gondolod.
-
RazoR
veterán
válasz
SoulReaver #59956 üzenetére
Szerintem egy próbát megér mielőtt megskalpolod a procid. Nekem hozott az fx-en 8-10 fokot!
-
RazoR
veterán
válasz
SoulReaver #59954 üzenetére
Nekem is D14 van 2db Viper R-el és Thermal Grizzly Kryoval de amig nem vizezek addig biztos, hogy marad ez a 3-as felállás! Meddig melegszik a procid?
-
RazoR
veterán
válasz
SoulReaver #59952 üzenetére
Viper-eket vétek lenne eladni...
-
Grózi
veterán
válasz
SoulReaver #59950 üzenetére
Az asszony még nem panaszkodott..
Igen+ túl Noctua(szín) ! -
RazoR
veterán
válasz
SoulReaver #59920 üzenetére
-
RazoR
veterán
válasz
SoulReaver #59918 üzenetére
Semmi gond. Padlótól plafonig ér az alaplapi tálca. Az alsó hdd rekeszt meg áthelyezem valahogy felülré és pont befér akkor alulra egy 240-es radi.
-
RazoR
veterán
válasz
SoulReaver #59913 üzenetére
Csak az "alsó bal oldali a képen" ami szerelhető, a többi nem, szegecselve van. Ha szerelhető lenne nem tettem volna fel a kérdést...
-
core i7
addikt
válasz
SoulReaver #59913 üzenetére
Én is csak néztem ,hogy mi ez a kérdés
Én mikor megérkezett a Thermaltake F31 em se szó se beszéd láttam csavar elis távolítottam azokat a gusztustalan HDD/ODD tartó kereteket -
válasz
SoulReaver #59880 üzenetére
fúj, szar, kommersz lett a D14
(más ennyi pénzért vesz egész gépet xD)
-
blu79
addikt
válasz
SoulReaver #59866 üzenetére
Hát ez most egy ilyen ptoject... legközelebb lehet msi lesz...
lehet
IotTóni hát menet közbe mindig beugrik valami és megpróbalom megvalósítani
-
Beretvás
veterán
válasz
SoulReaver #59858 üzenetére
én meg pont hogy kivettem alulrol mert nem láttam értelmét,meglátom milyen lesz.
-
RazoR
veterán
válasz
SoulReaver #59803 üzenetére
+1 szintén 14-es venti, mintha erre találták volna ki a 3db odd helyét!
-
Laraxior
titán
válasz
SoulReaver #59803 üzenetére
Erre gondoltam tegnap én is, csak az a baj, hogy csak 12-es ventiket rendeltem, 14-est nem. De az is valami, hogy tudom, befér oda, és talán egy kicsit több levegőt is tol be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Trollok komolyan
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest