- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
bandi0000 #74361 üzenetére
Ilyen megoldás is létezik. Graphics Card GPU Brace Support
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
bandi0000 #74361 üzenetére
[Jonsbo VC-1]
Jobb hátsó saroknál, illetve középen is lehet támasztani, nincs ez előírva. Nekem is ilyen van, a szekrényben. -
blu79
addikt
válasz
bandi0000 #60396 üzenetére
Amit a házra költöttem? Ezt hogy érted? Szinte semmi
, ajtót kivágtam flexel, az üveg amit bele vágattam az nem tudom mennyi volt de filléres tétel, a piros csíkok... azt a munkahelyemről hoztam és itthon vágtam méretre, a fehér (habositott pvc) az is filléres dolog volt amit itthon vágtam formára , méretre.... amivel ki van "bélelve" az volt itthon de mikor vettem kb 500ft volt...
, ha ezekre gondolsz akkor szinte semmi.... és mindig jött egy, egy ötlet amíg eljutottam idáig
-
Laccoss
addikt
válasz
bandi0000 #60396 üzenetére
Lehet, csak akarni kell. Ha egyszer rájössz, hogy a gépház csak fém és műanyag elemek összessége, onnantól kezdve bármit elérhetsz amit akarsz, kedvedre alakíthatod. Legó skill 999.
Pl. a 3.5" tartók feleslegesek 1 merevlemez esetén, azt bárhova rögzíteni lehet, akinek 3-4 merevlemeze van, ott már más kérdés. 5.25"ös bay is felesleges, lehet belőle 1-es tartót csinálni, felesleges a 3, ha csak 1 dvd meghajtód van, és kell a hely a gépben.
-
blu79
addikt
válasz
bandi0000 #60393 üzenetére
Szia, látod nekem is egy ilyen "gagyi" házból mit sikerült kihozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest