- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voyage
aktív tag
Munkára többek között....
Aki játszik, meg ps-ezik, az meg se szólaljon...
Ha lehetne, akkor én kb 32 magos procit tennék bele, 32gb rammal...
Winrar kb nonstop működik, fuse is, sony vegas is mostanában, autodesk 3dsmax...
Ezek simán bezabálják a 4gb ramot, sőt, még többet is... -
-
gooool
őstag
Cooler Master Sileo 500-am van,vadi új.
Am az előbbi hsz-emben írt tápról mi a véleményed?Ez lesz az -
gooool
őstag
Nekem azt mondták,hogy a ház belső színre fújása nélkül nincs esélyem felkerülni.
Pedig most fáradozok amcsiból hozatni egy csomagot,ami tartalmaz majd egy Mugen 2-őt, Scythe Slipstream ventiket,meg egy Seasonic M12II SS-430GM moduláris tápot.
Szal sokba lesz a gép belső csinosítása,remélem nem hiába. -
mrbig25
őstag
Hát igen, szép és jó a 690-es, de nagyon gyakori...úgyhogy valószínűleg Lancool / Xigmatek közül kerül ki a nyertes...
aero.: fekete belső, gyárilag plexis. Ez mind jó dolog, viszont a Lancool olcsóbb és valamivel minőségibb szerintem. Bár élőben sajnos még egyikhez sem volt szerencsém...
Egyébként valakinek nincs személyes tapasztalata valamelyikkel??
-
aero.
veterán
lian li is 3k, meg nem csinálnak túl halk ventiket ők sem.
jó lesz az, csináld meg ahogy tudod, csak ezt a zöld harisnyát váltsuk le
mondjuk újra fényképezni, meg minden ... nem tudom, majd jönnek a többiek és mondják nekik mi tetszik.ha csinálsz képeket a hátsó ventin ne legyen harisnya
-
törölt tag
nem vitáztunk, csak beszélgetünk.
egyébként respect, hogy 15 évesen így belevágsz egy ház tervezésébe, alkotásába.nemethati: "ha modding, akkor nem a gyári állapot a lényeg feltétlenül"
nem is, viszont mi a minimalmod hívői vagyunk.festéssel és kábelharisnyázással már sokat lehet nyerni, 100x jobban néz ki.
-
törölt tag
részemről ilyen gányos pc házikók max. akkor mehetnek, ha min. ilyen szintű.
hiszen gondoljatok csak bele, az egész a gépházról és a kinézetről szól... a hardver konkrétan le van szarva, lehet p3 is csak jól nézzen ki. és hát ahogy elnézem ezeket a béta képeket, a kábel sem tetszik, meg a gépház sem...
tudom, hogy még nincsen kész, de ezen nagyon sokat kell még dolgoznod. -
-
for3l
senior tag
huh..! ez elég impressziv! más alakitgatás is lesz a gépen (belül)?
BR4D, jók lettek a képek! bár az iso-n lehetne még csökkenteni.
holnap neki állok én is szerkesztgetni. cégtől kértem kölcsön néhány szerszámot.
elméletileg jövő héten megérkezik a harisnya + sok egyéb minden. tápom gariban, remélem arra sem kell várni heteket. (faszi azt mondta, letesztelik jövő héten, aztán, ha kaka, akkor küldenek másikat).
-
for3l
senior tag
oké, azokhoz kell power (bár nálam pl nem ment a gép, de tény, hogy f*szább, ha megy). de pl ennél a képnél, ami elég kellemes sztem egy kis vágás után, olyan érzésed van, mintha ketté vágná a képet a kábel. csak unatkoztam egy kicsit, de igy mindjárt más lenne. (valószinű a tápod nem igy néz ki
)
különben grat! és BR4D, szépen megcsináltad!
-
Pecc
őstag
Próbálj valami világosabb dolgot betenni háttérnek, szvsz úgy jobban kiemelkedik a gép.
Illetve az iso értéket vedd le lehetőleg a legalacsonyabbra, akkor mindenképp részletesebb, jobb lesz a kép.
Lásd, kelzsoca képeit, az sem egy hűde über brutál géppel készült, és mégis sokkal jobb a végeredmény.Na most az egyszer sajnálom, hogy eladtam a gépem, elfért volna az oldalon érdekességképp
-
Pecc
őstag
Nagyon jó kis gép, tetszik ez a kicsiny házikó, praktikus. Biztosan jó halk is. Szépen összeraktad.
Picit olvasgass arról, hogyan kell beállítani egy gépet, hogy szebbek legyenek a képek.
Nehogy ezen múljon, hogy ez pöpec kis gép ne kerüljön fel az oldalra.
Abban a canonban több van, mint ezek a képek, amiket mutattál.
Próbáld kisebb érzékenységgel készíteni a képeket, és tedd le valahová a gépet, időzítsd és akkor nem lesz bemozdult kép. Az ISO800 nagyon meredek, és ezért ilyen részlettelenek a képek sajnos.
Elsősorban, takaritsd meg az újjlenyomatoktól, valamint igazitsd meg azt a lepedőt, nem mutatnak jól szvsz azok a nagy gyűrődések a gép körül.
Amik az mdpc-n vannak azok nem csak azért szép képek, mert jó géppel fotózták hanem a fény/megvilágítás miatt. Ha jobban megnézed, több oldalról is meg vannak világítva és ez sokat számít.
A többit majd Brad elintézi. -
törölt tag
De tudsz jobbat csinálni, hidd el.
Jó hozzáállás a fontos, és menni fog. Ha nekem ment, és másnak ment, akkor neked miért ne menne? Csak egy jó fényképezőgép kell.szerk.: Ez az imageshack csak nekem s@*#??? Öcsém, nem is így néz ki a kép, nálam tök klafa, imageshackon meg agyon van kontrasztolva...
-
creed13
tag
Hello!
Engem egy kicsit zavar, h nem azonos körülmények között lettek fényképezve.Az első képen szépen látható a ház.A 2.on (szivacsos) nekem olyan érzésem van, amikor az ember kinyitja a 10db-os tojástartót.A házban lévő dolgok nagy részéből semmi sem látszik, csak a szivacs érvényesül....Szvsz
Egyébként ügyes
-
TazLeacher
nagyúr
Lepedő vagy valami, minél több oldalra. Ha megoldható mögé, mellé, fölé, alá.
Fény a hátad mögül jöjjön, nem lenne rosz, ha fehér lenne és nem sárga.
Fényt próbáld nem direkt rá nyomni, hanem inkább vlamiről visszaverni. (Fehér fal, fehér ajtó. vagy ilyesmi)
Vaku tényleg felejtős.
Csak állványról, kézből fényképezés felejtős.
Időzítőt használj, az a tuti, úgy nem remeg be a kép, ha megnyomod a gombot az állvényon.
Ha van benne képstbilizátor, állványnál kikapcsolni.
Ha tutira akarsz menni, sötét ruha, hogy a ruhád ne verje vissza a fényt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged