- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
-
fogtunder
nagyúr
válasz
LLKobe #61804 üzenetére
jó a lila, nekem is hasonló színnel megy, csak fehér házban. fényképezni egy horror, de élőben nekem nagyon adja és legalább nem a halál unalmas kék-piros vonal.
(#61803) eventus: tudom, azt néztem is és meg kellene csinálni, csak fel kellene mennem a ház dobozáért a padlásra, amihez rohadtul nincs kedvem soha
-
süttyő
tag
válasz
LLKobe #61139 üzenetére
Igen, gondolom ha nem felul lenne a tap, es felul lenne 2 kifujo azert sokat jelentene. Azthiszem az uj corsair haznak van ilyesmi elrendezese, (ha nem tevedek) de az meg olyan mint egy karacsonyfa izzo. Nem bejovos
Egebkent grat hozza nagyon tetszetos kis gepet epitettel! -
bads1
aktív tag
válasz
LLKobe #61043 üzenetére
Ezt újonnan vettem, már egy új, "javított" széria lehet mert alapból usb3-mal jön, az előlapon látszanak is a kék usb csatik és alattuk a firewire csati le van takarva egy kitörhető lemezzel. + a hátulján a táp széleinél más a perforálás mint a réginél, más különbséget nem fedeztem fel.
Ami gond hogy még mindig csak táppal együtt vehető meg. -
maniacc93
tag
válasz
LLKobe #60697 üzenetére
Jol nez ki!
Ha nem sajnalsz egy lyukat furni az asztallapra akkor en ajanlom. Ha ez az asztal mindig szamitogep asztal lesz akkor szerintem nincs mit rajta sajnalni. Szerintem nagyon sokat dob rajta, hogy ha eltunteted a bill es eger kabeleket. A monitor kabelekhez meg valami ilyesmit es akkor szerintem teljesen kesz.
El tudnad kuldeni a monitor kar pontos tipusat?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
LLKobe #60645 üzenetére
nekem ennek a kétkaros verziója van, az talán 3K-val volt drágább, a célnak megfelel, de azért nem a világ teteje, a csuklók nem ugyanolyan erővel mozgathatóak, ami azért tud zavaró lenni. mondjuk valszeg lényegtelen lenne, ha a gyerek nem állítaná el a másodlagos kijezőmet állandóan, mikor odaül az ölembe mesét nézni.
-
Atke
senior tag
válasz
LLKobe #60500 üzenetére
Ez a "Hogy is néznek ki a gépeink?" , nem a Modding topic, szóval nem értem a "kézi" munka hiányát...
Igényesen össze van válogatva,és összeépítve. Nem egy gépet láttam már amibe legalább ennyi vagy több pénzt pumpáltak és vicc ahogy kinéz.
acsi90:Szerintem jó lett és igényes szóval részemről is gratula
Amúgy emlékszem hogy vitt tőlem 150 méter harisnyát és egy AX1200-t húzott be tetőtől-talpig, amiben annyi munka van mint sok komplett moddingba. szóval nem sajnálja az időt és a kézimunkát sem -
Fr3eWar
őstag
válasz
LLKobe #60476 üzenetére
Nekem is, D5 40-50%-on a víz sebesség rendben van, a ventik vannak némára szabályozva, és a radi sűrű FPI-s, itt lehet hiba a dologban. Nem is túl acélos a vastagságuk sem, mert 38-as de maga a borda ebből kb 25mm, ide valami nagyobb nyomású/fordulatú (ezzel együtt hangos akarom mondani hallható) venti kellene, de ki van zárva, hogy nekem a gépből bármiféle zaj zörej jöjjön ki, nem azért locsolok rá százezreket. Így meg egyébként is marad a radi csere, mert itt elférnek 140-es légkavarók és radi is, sajnos az in win mindenhol spórolt azon a 2cm-helyen, így csak 12-es ventik mennek mindenhova, 2016-ban ez bűn.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
LLKobe #60457 üzenetére
Első teszt alapján majdnem hozza azt amit az In Win 303 levett oldallappal hozott (ott 58-60 fok volt a VGA) itt most 1,5 óra teszt után 62-63 közé állt be, az In Win-ben 69-72 között mozgott. De vizes topikban puhatolózok, hogy milyen radit vegyek. <vagy menjen az egész víz mint b opció>
Ja CPU IBT majd Prime teszt alatt 66 fokig ment fel kb 45perc teszt ment úgy, és a ventik mind "némára" szabályozva.(#60460) demmer123
Két radival nagyon befulladt a rendszer, bentrekedt a meleg levegő, nem lehet normálisan túlnyomást létrehozni, mert 4x120-ad van kifújásra és csak 3x120-ad beszívásra, én ráadásul mindkét 3x120-as helyet lefojtottam radival. Illetve visszalépésnek éreztem hang terén minden tekintetben a 350D-m hez képest. Abban legalább 140-es ventik voltak, itt csak 120-as fér mindenhova. Hátra nem tudtam olyat rakni, ami ne rezonált volna össze valamivel, pedig eloop-ok Blacksilentpro-k, és Akasa apache-ok voltak benne, tehát mind top of the line venti, de mind "hangos volt" számomra, ebben a házban a 140-es Silent Wings-3-makat nem hallom, 400-500RPM körül, az eloop mindenhol hallatott valamiféle zajt. Az Akasa egyébként számomra halkabb volt mint az eLoop, lehet, hogy a 14-es széria eloopból is halkabb lenne.
(#60462) Askformore
Oldallap kompletten edzett üveg, a ház totál variálható, amint látod jelenleg BTX formátumban van használva, így tudtam az asztal mellé úgy tenni, hogy azért rálássak a belsőségekre, ha bejövök a szobába. Ha később átköltözünk a gyerek mellől, ott a gép az aszal másik oldalán lesz, ha addig megmarad ez a konfig, akkor vissza tudom fordítani sima ATX kialakításra, és akkor a ház bal oldalán lesz az ablak meg a látnivaló. Típusa: Be Quiet Dark Base 900 Pro
(#60465) abridabri
Nekem személy szerint a Primo egyáltalán nem tetszik. Teszteket sem néztem róla hogy teljesít vízzel, de ezt a házat jó áron vettem itt az aprón, ha jól sejtem pontosan ez a darab volt tesztelve a PH!-n. és az átalakíthatósága megfogott, persze jobban tetszene belőle a fekete vagy ezüst csíkos változat, de megszokom a narancsot, vagy lefújom, ha lesz annyi ingerenciám foglalkozni vele.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
LLKobe #58304 üzenetére
ha kell 5.25os egyseg (pl vezerles), kell 3.5os vinyo tarolni, kell legalabb egy 360+240es radinak kenyelmesen hely es kell a hely a D5+hengertartalynak, akkor ennel kisebb haz nem nagyon jon szamitasba. namost elvileg a Fractal R5be be lehet mindent zsufolni nemi kreativitassal, de az NZXTk ennyi cuccal meg szerelhetok maradnak.
alternativa meg van a meg ennel is nagyobb Phanteks Primo es a minosegi problemakkal kuzdo Obsidian 900D. meg Cosmos 2 amire nagyon raferne egy rancfelvarras.
-
blu79
addikt
válasz
LLKobe #56935 üzenetére
(#56935) ll-kobe +1 , ez így igaz, pontosan ahogy leírtad, ennél többet nem is kell mondani. Most már annyi minden van készen a boltban hogy csak píz kell és szép gépeket lehet összerakni, én ezeket csak klasszikus gépeknek nevezem. Ha vennék is egy 50-90 ezres házat, attól tarok azt is átalakítanám, vagy picit megvágnám
bombibmw - ettől függetlenül szépen összeraktad , jó kis gép lett
, gratt hozzá
-
kisza25
félisten
válasz
LLKobe #56935 üzenetére
igaz is meg nem is, van aki annyit tud a gépekről, hogy hol kell bekapcsolni, tehát azért kell hozzá hardver ismeret (feltételezve, hogy a képeken látható gépek működnek is
), melyik lap, melyik CPU, táp...
Abban igazat adok,hogy ma már "könnyű" dolgunk van, mert mindenből van gyárilag harisnyázott, de azért kell utánajárás, hogy mi hogyan fér el, tápon megfelelő csatlakozók legyenek, megfelelő hosszal, szép is legyen a táp meg jó is (ez minden alkatrészre) színben is passzoljanak. Én kb 30-40 gépátépítés után értem azt el, hogy a mostani szó-szó tetszikmég cserélnem kellene ventiket és VGA-t, hogy minden színben passzoljon, de halk is legyen, ne csak jól nézzen ki annak is utána kell járni.
ui.: nekem csipesz is kellett a csavarhúzó mellé, na meg némi kézügyesség és sok türelem -
bombibmw
veterán
válasz
LLKobe #56935 üzenetére
Ez igaz, de azért ezt is el lehet rontani(össze-vissza válogatott alkatrészek, ronda kábelezés, stb).
Maradéktalanul én sem lehetek elégedett.
Vagy fekete-piros ventik kellenének, vagy fekete-fehér alaplap.imibogyo:
Ja.
Mit optam a CPU Fan csatiba való bekötésnél.
Nem volt szinte semmi helyem hozzá.Köszi mindenkinek!
-
imibogyo
veterán
válasz
LLKobe #56935 üzenetére
Meg kézügyesség és rengeteg türelem. Legalábbis bizonyos házakban. Az enyémben is elég körülményes volt elrendeznem a kábeleket (nem is sikerült valami jól, mondjuk csak a felső rész látszik), pedig nekem most még dVGA sem volt benne.
És vannak házak, amikben alig-alig lehet csak valamit kezdeni a kábelekkel.
A sok pénz sem mindig igaz. Ez a házam például "0" Ft volt (a befektetett munkát nem számítva), mégis sikerült jól elrendeznem benne a kábeleket. Bár tény, hogy egy drágább alapból is jól kialakított házban 100x könnyebb dolga van az embernek.
-
JanR
addikt
válasz
LLKobe #56642 üzenetére
Tudom, hogy csak megjegyzésnek írtad, nem is vettem magamra
A felvetésed jogos, biztosan jobban szellőzne a VGA, de így sem panaszkodom. A képen is látszik, hogy lyukas a vga alatt a lemez, így kellő levegőt tud szívni. IDLE állapotban 45-50 fok között mozog amúgy (R9-380 Sapphire Nitro - ugye be sem indítja a ventiket x fok alatt).
-
JanR
addikt
válasz
LLKobe #56593 üzenetére
Igen, várom, hogy végre kész legyen, de a ház egyelőre még sehol
Ezt a túlárazós dolgot nem értem, tényleg.
Nálam szóba jött az mATX és az ITX is, de mivel nincs szükségem már dedikált hangkártyára, így az ITX-re esett a választásom. Ha mATX építettem volna, drágább lett volna az egész konfig.
ASUS Z170I Pro Gaming - 56K
vs.
ASUS Maximus VIII Gene - 62KPhanteks Enthoo Evolv ITX - 24,5K
vs
Phanteks Enthoo Evolv mATX - 37KMemória, vga, cpu, táp és egyéb alkatrészek pedig ugyan azon az áron mennek. Így nem értek egyet az érveléseddel, hogy drágább lenne.
Persze, a H-s lapoknál már lehet különbséget tenni, egy legolcsóbb mATX/ATX és egy ITX lap között. De ahogy látod az Én esetemben az ár az ITX oldalára billent.
Mivel a házat kinéztem, és mindenképp ilyet szerettem volna, ezért más nem jött szóba. Nekem ezek a nagyon pici mütyűrök azért nem tetszenek, mert nem lehet beletenni egy tuningolt gépet (jó, belelehet, vízhűtéssel, jó sok plusz zsetonért, a szellőzés meg 0 lenne) és nagyon sok helyen meg van kötve a kezem.
Nem kötekedni akartam, remélem nem sértettelek meg az írásommal, csak mindenki azzal jön, hogy az ITX túlárazott.
-
Because
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LEGO klub
- Videó stream letöltése
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest