- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
válasz
Krogoth #59321 üzenetére
90°-os 220as vezetéket nem találtam 4-5m hosszúságban. (Tegyük hozzá, hogy a süllyesztett dobozban sem biztos, hogy elmenne.)
Esetleg home made: csípőfogó-a gép mögött ezt elvágni-90° elvágni-sorkapocs-és már jó is...Akcióban nem vészesek a svéd faroslemez legók, minimál stílushoz viszont jók.
-
jones965
Modder
válasz
Krogoth #58457 üzenetére
3 hét alatt hoztam össze, lévén sok cucc késve érkezett meg. kb 100 munkaóra van benne.
Ebben a gépben ami nekem pénzbe került, az a folyadék, homokfúvás, valamint pár apróság volt, összértékben nem érte el a 10.000 Ft-ot. A korábban vásárolt plexi és habosított pvc tábla árakat nem számoltam bele, lévén már 1 éve megvannak, ami már korábbi és és az ezt követő munkáknál feltudok használni. Ha ezt is hozzáveszem, akkor sem haladja meg a 17.000 Ft-ot.Az összes többi cucc szponzori támogatás.
tailor74:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged