- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
-
-
KAMELOT
titán
válasz
kisza25 #60287 üzenetére
Csak körbe kell nézni. Köszi, de ennyit nem adok asztalért. Másik dolog itt még a lábadat sem tudod hova tenni, mert limitálva vagy oldalról. Ez ennyi pénzért egy nagy nulla aztal, amit linkeltél. Talán egy 8 éves kisgyerek elfér ott.
-
MasterMark
titán
válasz
kisza25 #59271 üzenetére
Na akkor tisztázzuk.
Szóval egyáltalán nem a táp teljesítményét kifogásolom, hanem inkább hogy én inkább vettem volna valami normálisabbat. Egyébként még kevesebb watt is bőven elég lenne.
A fő probléma inkább az alaplap. i5 alá H110!?
Maximum Celeron meg Pentium alá elmegy, de már i3-hoz is illik egy B150 legalább, nem hogy i5-höz. Főleg hogy B150-en 32Gb/s-es M.2 slot van. Szóval ez valahogy szerintem nem illik a többi cucc közé. (Főleg nem egy ilyen konfig alá.)
[link] [link] [link] (Miért mindenki az alaplapon akar spórolni? Mondjuk mintha itt erről már lett volna szó...)Egyébként szép lett az tény. Ez a ház is jól néz ki.
-
LLKobe
veterán
válasz
kisza25 #59287 üzenetére
Csinos
Én ezzel a házzal szemezek rég, picit nagyobb mint a tiéd, viszont annyi kompromisszum sincs benne (full size VGA is simán belefér). Nekem nagyon tetszik. Viszont moduláris táp, ITX lap, és más procihűtő is kéne, így asszem kihagyom, a mostani TJ-08 is elég kicsi.
-
spanglee001
addikt
válasz
kisza25 #59271 üzenetére
gondolom arra érti, hogy 350w a táp.
ritkán mondok ilyet de ez a ház nem tetszik, kevés van ami tetszik, a többiről meg nem mondok semmit, de ez a kifejezetten nem tetszik házsimán bevonnám a karbonfóliával vagy neki esnék flexel, hogy valamilyen legyen
ebből az anyagból ilyesmi jutna eszembe -
mrbig25
őstag
válasz
kisza25 #58677 üzenetére
Ez csak át lett alakítva
Az egyedi házikóm 1-2 hét múlva megy az apróra (remélhetőleg most több szerencsével), mert egy újabb elrendezéssel próbálkozom. Ehhez egy régóta porosodó Raijintek Metis-t alakítottam át + várom, hogy megérkezzen a PCI-e riser. Ha passzol a dolog és a hőfokok is rendben lesznek, akkor lesz majd belőle egyedi darab valamikor...
Másfelől jólesik, hogy emlékeztek még ilyenekre
-
eldarin
tag
válasz
kisza25 #56963 üzenetére
Azt hiszem nincs több kérdésem
4,5ghz-en 70 fok alatt alig járó ventikkel azt mondani, hogy nem jó értékek ... kérlek mutass, akkor jó értékeket egy h100i-vel ugyan ilyen teljesítmény mellett
csak mert nem delidelt processzorrokon még nem láttam olyat, ami sokkal jobb lenne +- 2-3 fok
Látom közben szerkesztettél
-
-
-
mrbig25
őstag
válasz
kisza25 #56751 üzenetére
Egyelőre igen. Kipróbálom milyen az élet egy nagyobb házban, aztán majd meglátom mit hoz a jövő.
Jelenleg 12-13L-ben vagyok és a méret miatt a hang/hőfok párosból az egyiket be kell áldoznom. Arról nem is beszélve, hogy ekkora méret mellett nehéz a belsőt esztétikusan elrendezni.iszilard
Attól egy kicsit kisebb lesz. És nem Corsair -
blu79
addikt
válasz
kisza25 #56598 üzenetére
- köszi
, egyébként pár évvel ezelőtt nem is tudtam hogy létezik kábelharisnyázás, aztán amikor megláttam az elsőt csak csodálkoztam , hát ezt hogyan csinálják?
, és mondogattam magamban hogy ezt soha nem fogom megcsinálni, mert bonyolult és fogalmam sincs merre kezdjem, most meg ott tartok hogy megcsináltam, ráadásul egy fsp Raider az alany
(#56599) guftabi96
, igen türelem nem árt ha van
-
válasz
kisza25 #56496 üzenetére
Láttam már bill nyomokat a homlokán. Ha nincs megelégedve az fps számmal akkor fejleszteni kell.
Általában megkapja a levetett cuccaim
Játék cseten szedtem össze
És nem néz ki kockának.
Kerestem képet a gépéről, de nem találtam.
shteer Értem ám!
Because Aztán jön a Radir8tor.
-
kisza25
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged