Hirdetés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
retizotyo
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget kérnék Samsung SP2014N vinyóra vonatkozóan:
Jelenség: XP "egyszercsak" nem tudja leállítani magát, reset esetén már nem tud bootolni vinyóról. XP újratelepítése segít néhány hétre-hónapra. Ez kb. féléve kezdődött nem is gyanakodtam hardverhibára, inkább WinUpdate-re, meg hogy az xp nem tudja a háttérben futó programokat bezárni.
Nekiálltam mindenféle diagnosztizálóval, hátha találok valami hardver hibát.
Röviden: a Hiren's BootCD-n lévő Samsung HUTIL nevű progival átnézettem, és talált rajta ECC error-t 2 helyen. Javasolta a full erase-t, ezt le is futtattam majd ismét egy teljes self diagnostic, és a végén ki is írta, hogy no errors found.Partition Magic => 2 partíció létrehoz
WinXP telepítő => lefagy...Megformáztam többször Win telepítővel is és Partiton Magic-kel is, de a helyzet változatlan, a telepítő is látszólag ugyanott áll meg (biztos hogy nem a telepítőlemez rossz, mert a régi 20GB-os Quantumra gond nélkül felment az XP)
Annyit kiderítettem, hogy ECC-errorral nem én találkoztam először a történelemben, de megoldanom egyenlőre nem sikerült.
Bármilyen észrevételt, javaslatot nagyon meg fogok köszönni!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Windows 11
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest