- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Három kérdésem lenne:1.) Van egy Hitachi 1TB Deskstar 7K1000.B (HDT721010SLA360) vinyóm, már kb. másfél hete rajta van a rendszer.
Normális az, hogy állandóan kattyog, mintha folyamatosan dolgozna? Elég hangos és zavaró hangja van. Idegesítő, eddig megoldásnak csak a Vibe Fixer-t ajánlották.
Korábban egy Maxtor vinyót használtam, annak az alapzaja hangos volt, de nem kerregett ennyit, pedig kb. ugyanannyit neteztem - hozzáteszem, nem töltögetek eszetlenül.
Ez ennek a márkának a sajátossága vagy egyedi?2.) A régi Maxtor vinyóm durva csattanással áll le a gép kikapcsolásakor.
Ennek mi az oka, ilyenkor mi történik? Az olvasófej vágódik vissza, vagy egyéb?3.) A Windows bootidejénél a vinyó az elsődleges szűk keresztmetszet? Utána a CPU jön?
Mert most a procihoz bekapcsoltam az alaplap energiakímélő funkcióját, ami visszaveszi a 2 GHz-es proci (alap)órajelét 1,2 GHz-re, de tudtommal dinamikusan kezeli, tehát prociigényes alkalmazások használata esetén feljebb állítódik.
A bootidő mégis 1 percig tart, sztem ez hosszú. Nincs olyan eszeveszett sok automatikusan induló alkalmazás, ami indokolná szerintem.
A boot.ini-ben a /noguiboot kapcsolót is beállítottam, de semmiféle gyorsulást nem érzékeltem ettől.Előre is köszi a válaszokat, bocs a hosszú hsz.-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Tőzsde és gazdaság
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Opel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest