Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Három kérdésem lenne:1.) Van egy Hitachi 1TB Deskstar 7K1000.B (HDT721010SLA360) vinyóm, már kb. másfél hete rajta van a rendszer.
Normális az, hogy állandóan kattyog, mintha folyamatosan dolgozna? Elég hangos és zavaró hangja van. Idegesítő, eddig megoldásnak csak a Vibe Fixer-t ajánlották.
Korábban egy Maxtor vinyót használtam, annak az alapzaja hangos volt, de nem kerregett ennyit, pedig kb. ugyanannyit neteztem - hozzáteszem, nem töltögetek eszetlenül.
Ez ennek a márkának a sajátossága vagy egyedi?2.) A régi Maxtor vinyóm durva csattanással áll le a gép kikapcsolásakor.
Ennek mi az oka, ilyenkor mi történik? Az olvasófej vágódik vissza, vagy egyéb?3.) A Windows bootidejénél a vinyó az elsődleges szűk keresztmetszet? Utána a CPU jön?
Mert most a procihoz bekapcsoltam az alaplap energiakímélő funkcióját, ami visszaveszi a 2 GHz-es proci (alap)órajelét 1,2 GHz-re, de tudtommal dinamikusan kezeli, tehát prociigényes alkalmazások használata esetén feljebb állítódik.
A bootidő mégis 1 percig tart, sztem ez hosszú. Nincs olyan eszeveszett sok automatikusan induló alkalmazás, ami indokolná szerintem.
A boot.ini-ben a /noguiboot kapcsolót is beállítottam, de semmiféle gyorsulást nem érzékeltem ettől.Előre is köszi a válaszokat, bocs a hosszú hsz.-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Rendszergazda topic
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Futás, futópályák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest