- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Három kérdésem lenne:1.) Van egy Hitachi 1TB Deskstar 7K1000.B (HDT721010SLA360) vinyóm, már kb. másfél hete rajta van a rendszer.
Normális az, hogy állandóan kattyog, mintha folyamatosan dolgozna? Elég hangos és zavaró hangja van. Idegesítő, eddig megoldásnak csak a Vibe Fixer-t ajánlották.
Korábban egy Maxtor vinyót használtam, annak az alapzaja hangos volt, de nem kerregett ennyit, pedig kb. ugyanannyit neteztem - hozzáteszem, nem töltögetek eszetlenül.
Ez ennek a márkának a sajátossága vagy egyedi?2.) A régi Maxtor vinyóm durva csattanással áll le a gép kikapcsolásakor.
Ennek mi az oka, ilyenkor mi történik? Az olvasófej vágódik vissza, vagy egyéb?3.) A Windows bootidejénél a vinyó az elsődleges szűk keresztmetszet? Utána a CPU jön?
Mert most a procihoz bekapcsoltam az alaplap energiakímélő funkcióját, ami visszaveszi a 2 GHz-es proci (alap)órajelét 1,2 GHz-re, de tudtommal dinamikusan kezeli, tehát prociigényes alkalmazások használata esetén feljebb állítódik.
A bootidő mégis 1 percig tart, sztem ez hosszú. Nincs olyan eszeveszett sok automatikusan induló alkalmazás, ami indokolná szerintem.
A boot.ini-ben a /noguiboot kapcsolót is beállítottam, de semmiféle gyorsulást nem érzékeltem ettől.Előre is köszi a válaszokat, bocs a hosszú hsz.-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest