- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedRiot
csendes tag
Egy új 160 gigás WD vinyóra akartam át-ghostolni a rencert a régi 40 gigásról. Új WD slave-re rak, gép indít. BIOS kiírja slavenél WD, xp betölt, minden OK.
Aztán a Norton Ghost, khm, aktiválása során bekaptam egy trójait. Míg ezt letakarítottam, párszor újra indítottam a gépet. Egyik indítás során már nem jelezte ki a indításkor a wd-t. Aztán amikor a prevx-el a biztonság kedvéért mégegy scant futtattam, a WD elkezdett kattogni. Mondom ez jó, XP nem is látja, még formázva sincs. Teszt lefut, gép újra indít, randa kattogás.
Meghalt?
Ha igen mi lehetett az oka? A gép A64 3500+ / Asus M2N-E. A táp nem erős pontja a gépnek, egy 450W-os mercury. A videokari egy viszonylag éhesebb radeon x1650xt, 450-es táp a minimuma. Mikor buheráltam csak a két vinyó volt meghajtva, a dvd ki volt húzva. Gyenge táp hazavághat egy vinyót? Vagy ennyit érnek a WDk? A 40gigás maxtor már ötéves, azóta meg sem nyikkan, húzza az igát...
előre is kösz a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest