Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
Üdv a következö a problémám adot egy 250es vinyo lát belöle 244 et (total commander) a win 233at körübelül 6 gb a holmi rajta és mégis mind a két helyen win/total hiányzik egy 20as mi lehet azon a 15-16 Gb on és miért nem látom... a vinyo kb fél éves és 94 % os állapotban van 1200 üzemora után(HDDlife pro)
-
riov
tag
Egy 350W Enermax tápra van rákütve egy Abit AW8 Intel 630 2X512MB DDR667 Ati X1600pro
Egy író és két Winch, ami a rendszer az Ata Seagate és egy SataII Maxtor
Semmi fagyás vagy ilyesmi, csak egyszerűen a Winchi leáll, de ami érdekes , hogy a régi rendszeremmel is ezt csinálta, pedig akkor egy 1,6GHz Noortwod procim egy Abit BD7 raid és 512MB DDR egy Ti4200-vel volt! Tehát ezért gondolom hogy táp nem lehet!
A tápfesz mindig rendben nem ingadozik, a csatikat is külön-külön bemértem, nem szar egyik se
Hát én már neeeeem tudommmm
-
riov
tag
Hi!
Segítségeteket szeretném kérni, a Seaget Barracudammal kapcsolatba!
Ez egy 200GBos redszer Wincs, de térjünk is a tárgyra....sajnos nem tudom miért teszi, de időközönként fogja magát és menet közben leáll, olyankor belassul a rendszer, vagy kifagy!
Ez persze nagy ritkán fordul elő, de nagyon idegesítő, most cseréltem mindent kompletten a gépemben és újratelepítések után 2hétig jól ment a rendszer , most +újra előjött...!
Most szar a Wincs vagy cseréljek kábelt, estleg a tápom nem bírja????
áááááááááááááááááááááááá..............!!!!! -
TeeJay
félisten
válasz
fireball7400
üzenetére
csomó házban csak élével megy be a vinyó és mégis jól mennek úgyis.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
fireball7400
üzenetére
''tuti hogy nem használ a vinyónak ugyanis azt nem véletlenül tervezték adott pozícióra.''
A vinyókat már 6-7 éve nem tervezik adott pozícióba. -
Protezis
őstag
Így lassan 1 év után végre megtudtam, ki hívott fel, és miért. Mibe botlik az ember, mikor tanulnia kéne...

Vonat mellett voltam, mert jöttem Szegedre, hogy előtte hol voltam, én már nem tudom.
6.4-es Quantum volt, nem 20 Gb-os.
Amíg jó volt, emlékeim szerint 7200-as volt, a másik panellel; amit utána kaptam csereként, ami - hangsúlyozom - NEM ugyanolyan volt, mint az eredeti; az Everest 5400-at írt ki.
Első alkalommal kb fél óráig ment, adatokat lementettem róla, aztán elkezdett kattogni. A végén már indulásnál is nagyokat kattogott. Azóta nem használom.
''Ezt Protezis csinálta, kapott egy 5400-as panelt, és egyből csak 5400-on forgott minden gond nékül a vinyója, és nem, nem csak kitaláltam!'' - ez kb úgy hangzik, mintha az lett volna a szándékom, hogy levegyem a fordulatszámát, és mindez sikerült is volna úgy, ahogy elterveztem.
NEM terveztem levenni a fordulatszámát, mindössze használni akartam a hdd-t.
Az, hogy utána 5400-at írt ki egy program, talán lehet programhiba, lehet, hogy az új panelnak hála rosszul detektálta, de felőlem az is lehet, hogy tényleg 5400-ra lement, nem tudom, nem értek hozzá, de hülyeségeket tényként állítani rám hivatkozva többet légyszíves NE!
Egyáltalán miért volt fontos megemlíteni a nevemet?
[Szerkesztve] -
Zealot
tag
Sziasztok!
A szomszédomnak van egy kis probélma a hdd-jével. Konkrétan egy WD Caviar+ 24300 modellről lenne szó. Elég régi darab, úgy 6-7 éves lehet. Mindössze 4311,9 MB a kapacitása.
Szóval az a probléma vele, hogy furcsa kattogó hangot ad ki már a gép elindításától kezdve, és sokáig is indul el a gép. Aztán elhagyja a kattogást és elindul a windows. (98, de kipróbáltam egy új gépben XP-n is uez.) Amikor nagy nehezen eilundul, akkor megy, vissza is lehet olvasn iróla az adatokat. De közben is amikor egy ideig nem használom mondjuk a d meghajtót, és rákattintok, először kattog egy párat és csak úgy indul.
Mi lehet a baja? Vagy már a végét járja? -
mh197
őstag
Hali!
Szerintetek mennyire káros egy winyónak, ha fejjel lefelé van beszerelve, mármint ha az elektronika néz felfelé?
Miért is lenne jó ez nekem : mert az elektronika általában szépen melegszik egy maxtoron, és azt akarom hűteni, de mivel rack-ben van, és alatta dvd író van, max marad a lehetőség, hogy a rack tetejére teszek egy nagy ventit.
Lehet egyáltalán így beszerelni winyót? Nem okoz neki semmi sebességbeli, és élettartam beli változást? -
Ulrik
tag
Hello!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy új WD 160GB Pata vinyom MSI K7N2 delta-L
alaplapban, és a scandisk 4/5 résznél egy bizonyos százalék után lehal állandóan és nem értem mért, illetve az xp-t is csak nagy gyötrelmek árán tudtam rárakni, de nem értem mért vki netán tud ebben segíteni mért lehet -
TBC
tag
Szia!
Lehet hogy már írták: A bad sectorok lehetnek fizikálissak, de lehetnek logikaiak is.
Sajna a fizikaival nem sok mindent tudsz csinálni, mert vagy a fejek, vagy a lemezek sérültek(Illetve lehet más oka is de a lényegen nem válltoztat).
A logikai már más tészta. Keletkezhet helytelen windows leállítástól, lefagyástól, vírustól, hibás programműködéstől,stb. Ilyenkor csak megjelölve van a sector hibásként, de fizikailag semmi baja. Ezen lehet segíteni akár powermax-al, winchester gyári programjával, stb, illetve amit én használok: a Western Digital oldaláról lehet letölteni a Windlg nevü frankó kis progit. Ezzel tesztelni is lehet sokféleképpen, kijavítja a logikai sectorhibákat, vagy akár biztonsági törlést is lehet csinálni. Ha el tudtad tüntetni a bad sectorokat, akkor biztos hogy nem fizikaiak voltak! Amennyiben újra előjönnek, meg kell keresni a hibát, hogy mi okozza. Lehet tápegység, adatkábel, memória, bios beállítás, nem megfelelő driverek stb... -
mh197
őstag
Winyónál okozhat bad sectort pl rossz tápellátás is, de még sok minden.
Mindenesetre nálam a hdd regenerator már rendbehozott néhány winyót. Ez vmi progi, amivel elvileg nagyon jól lehet a sectorokat mágnesezni, vagymi. Legalábbis a leírásában azt írják, amennyire kihámoztam, hogy egy spec írás olvasással mágnesezi le a sectort, és hozza helyre a helyreállítható sector hibát. Csodát ez sem tesz, csak a rosszul mágnesezettet tudja javítani. -
mr_ricsi
veterán
''ez a gép nem itthon lett véve hanem olaszországból let hozatva, sajnos nincs rá garancia! ''
Az Acer notebookokon szokott lenni Nemzetközi Utazó Garancia (International Traveller Warranty, ITW) is.
Szerintem kár volt nekiugrani a szerelésének, először utána kellett volna nézni a garinak pontosan. (Elvégre EU vagyunk.)
Ha a vinyó hibás, akkor semmilyen trükkel-progival nem fogod megjavítani, legfeljebb elrejtheted a hibákat ideig-óráig.
Ha viszont nem a vinyó miatt keletkeztek rajta a badszektorok, akkor a Noti hibás, és javításra szorul. (A 2 rossz közül talán az utóbbi a zsebbevágóbb.)
''ettől sokkal de sokkal többet ki kéne bírni.''
Ezen mit csodálkozol? Azt hiszed, a Toyota nem gyárt hibás autót? -
SVG
csendes tag
Hali!
Biztos lerágott csont már nektek ez a probléma. A 120 Gigás vinyóm kiírta, hogy a késleltetett írás nem sikerült... és elvesztek róla az adatok. A visszaállításukkal nem bajlódtam, csak használni szeretném a vinyót. Leformáztam, sima saját gép, jobb gomb, formázással aztán ellenőrzés. Látszólag minden oké, újra 120-asnak láttam, de kikapcs utáni újra bekapcsnál nem bootolt a gép. Ahogy visszaolvastam, a maxtor powermax-ot ajánlgatják többen. Megpróbálnám, de ezzel kapcsolatban tud valaki segíteni, mit-hogyan tegyek?
Köszi by SvG -
Sz.Miki
őstag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Azért küzdök vele mert ez a gép nem itthon lett véve hanem olaszországból let hozatva, sajnos nincs rá garancia!
Még megpróbálok egy nagy formázást ha utána sincs semmi akkor hdd-csere.
Mondjuk életemben nem találkoztam még ennyi bad sectorral 4500MB vizsgálata után 186db
Gép nem az enyém , de azt tudom hogy nincs agyon használva. Ettől sokkal de sokkal többet ki kéne bírni. -
pinyo69
csendes tag
hali!
1 olyan kérdésem lenne 80g Maxtor winyonak mennyi az ideális hőmérséklete vagy hány fokon adja meg magát -
-
Sz.Miki
őstag
Helló
Hatalmas problémám van, adott egy ACER ASPIRE 1650-es laptop, benne egy 60GB-os Hitachi hdd, a gép karácsony óta van használva. Multhéten működés közben egyszercsak leállt a gép és mikor visszakapcsoltam már nem indult a windows, helyette ezt írta ki, Hiba történt a lemez olvasásakor nyomja meg a CTRL+ALT+DEL, sokadik indításra sem javult ez meg, a bios felismeri a hdd-rendesen. Ezek után kivettem a hdd-t majd visszaraktam , ekkor már sikerült bootolni cd-ről, lefuttattam a Hitachi oldaláról letöltött Drive Fitnes progit mely a következőt írta hibakód 0X70 Egy vagy több corrupt sector található a meghajtón. Ekkor először megpróbáltam a repir funkcióval, de semmit nem csinált, utána egy egész éjszakán át tartó ERSE disc módot, de a következő tesztelésnél ugyan így kihozta a hibát.
Kaptam tanácsot hogy használjam a HDD-regeneratort, jelenleg is fut. Létezik az hogy ennyire tönkrement egy hdd hogy 3644MB-nál 81db Bad sectort találjon???
Azt írja: 81 BAD sectors found
81 Bad sectors Recovered
A vicc az egészben hogy nem lett megütve a gép, sőtt még nem is nagyon lett szállítva!
Létezik hogy tönkrement a merevlemez ennyi idő után???
Válaszokat előre is köszönöm! -
mr_ricsi
veterán
''Hogy lehet az hogy egy sokkal régebbi vinyó lényegesen gyorsabban tölti be mint ez? ''
Mert a régi PATA-s, az új pedig SATA-s. A SATA driver rendben van? Nem raktál fel 1 vinyóhoz RAID drivert is?
De ez lehet akár hálózati gond is: IP címet keres a LAN kártyád. (Ezt pedig egy fix IP címmel lehet megoldani.) -
Agyas
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Kigyomlálom mindig a fölösleges betöltendő dolgokat úgyhogy csak a legfontosabbakat tölti be ( pontosan azokat mint a Seagate). Nem töredezett a meghajtó ilyesmire is szoktam figyelni. Csak zavar hogy 10szer megy vigig az a töltő csík a bootnál és a barracuda ezt 4-5 ből abszolválta.
-
kgbrg
tag
-
Agyas
aktív tag
Senki erre??
Lehet nagyon amatőr kérdés de engem érdekelne.
Valaki írna valami okosat?!
PLEASE -
Tuareg0
tag
Hello!
Lehet, hogy egy kicsit offtopic, de nem szeretnék emiatt új témát nyitni.
A problémám a következő: adott a rosszul működő vinyóm, amit nem hajlandóak nekem gariba visszacserélni. Főbb problémái: 4 MB/s -al másol saját magán, ráadásul eközben relatíve hangos kerregő hangot ad, és nagyon melegszik is (50 fok). De ''amúgy'' működik. A hiba nem az alaplapom IDE vezérlőjében van, mert más gépben kipróbálva is ugyanezeket tapasztaltam.
Szóval úgy érzem átvertek a boltban (amikor megvettem már volt rajta egy magyar WinXP
). A kérdésem a következő: mit tudnék vele csinálni, hogy kicseréljék garanciába? Ha az elektronikáját megmágnesezem abba belehal? Vagy ha menetközben megrázom?
Most ez így furcsán hangzik tudom, de ha már ennyi pénzt kiadtam rá szeretném ha normálisan működne és más megoldást nem igazán látok... -
Agyas
aktív tag
Szeva
Vettem egy Hitachi T7K250-es 160GB-os vinyót előtte 80GB-os Seagate Barracuda-m volt. Az lenne a gondom hogy ez az új vinyó sokkal lassabban tölti be a wint mint a régi! Ez mér van? Összefüggésben van azzal hogy ez 2X akkora? Hogy lehet az hogy egy sokkal régebbi vinyó lényegesen gyorsabban tölti be mint ez? Pedig erről sok jót olvastam a tesztekben.
Előre is kössz a segítséget.
Bye -
AtiGef
senior tag
Lenne egy olyan problémám 60GB-os Samsung vinyómmal, hogy játékok közben hirtelen le áll se ereje se hangja. Újra indítom majd hírtelen iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiőőőőőőőőőő és újra megy, de ez állandoan ezt csinálja!

Please help! -
sportz
csendes tag
SZIASZTOK!
Lenne egy komoly problémám.
Édesanyám megörökölte tőlem az 1000-es celeronomat,netezgetésre.
Eddig tökéletesen működött(nála kb 1 évet,nálam 2-t).
Egyszer,amikor be akarta kapcsolni,azt írta ki a gép bekapcsolás után,hogy vegye ki a lemezt.
Cd meghajtó üres.
Hazamentem,megnéztem,hát le is ültem.XP-cd-ről indítás c:/nincs!!!!!!
XP-telepítő látja a 60 Gb-os maxtort,de egy partícióba,miközben 5 részre volt osztva!!!!!
Gondoltam formatálom,aztán ujratelepítem,persze minden partícióm ugrott.
Hát nem lehet ujratelepíteni,formatálás lemegy,felmásolja a telepítő fileokat,ujraindul,majd hibát ír ki:''A Windows nem indítható mert az alábbi file hibás,vagy nem található:<windows root>/system32/hal.dll. Telepítse ujra a fenti filet''
Namost másik gépbe is ezt írja ki,más XP cd-re is így reagál.Második winyonak megy,partícionálni is lehet,scandisk nem talál hibát,se a hibaellenőrző.
Sajna egyetlen winyó lévén nem létezhet 2-lagos winyónak,ez kellene rendszernek.
Légyszi segítsetek!!!!! -
szjoci
őstag
Sajna tesztelni még nem volt időm, de lenne mégegy kérdésem. Mind a 2 vincsi az én gépemben lesz, és azért lett a 250-es így felosztva mert arra akarom átrakni az oprendszert és a 160-ast használni háttértár gyanánt mindezt ama megfontolásból hogy a sata gyorsabb.
A kérdés most pont ebből vetődött fel fejecskémben hogy mivel járok jobban: ha hagyom a lassabb vincsin az oprendszert és a sata-ra csinálok swap-et, vagy pedig a feljebb említett megosztás és a pata-n van a swap, esetleg a sata-s elejére a swap-et és utána az oprendszert?
Még erre várnék okos választ, hasznos tanácsot
Előre is :
szerk: bocsi az off-ért ;)
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
Így igaz.
csak ezt azért nem akartam leírni, mert a 2. vinyó az elsőhöz hasonlóan van particionálva (11 ill 12GB-os első particio van rajtuk), mintha valamilyen oprendszer számára lenne előkészítve. Akár az is lehet, hogy particionálás és tesztelés után másik gépnek lesz a vinyója. amíg ezeket nem tudom pontosan, optimális megoldást sem merek javasolni. -
mr_ricsi
veterán
''miután az Xp lemezkezelőjével felosztottam a wincsit és ráengedtem a PM check 4 errors-t akkor is ezt a hibát véste ki''
A PM csak rendszerfájl hibás elnevezésén akadt ki. Viszont ha az XP-vel hoztad létre, az hadd tudja már jobban, hogy a saját rendszerfájlának milyen nevet ad.
Szerintem ezen a ''hibán'' lépj át.
Az SP2 -ugye- telepítve van az XP-dre, mert ekkora vinyónál kötelező a használata.
És még 2 megjegyzés: nem hiba, de nem muszáj a második particiót ''extended''-nek létrehozni, mert az XP képes egy vinyón 4 ''primary''-t kezelni.
2. Az első vinyó végére tettél egy windows swap-et, ami azért elvi hiba, mert ez a vinyó leglassabb része, valamint a legtávolabb van a rendszerparticiótól. Így a HDD fejei oda-vissza rohangálnak a lemez 2 vége között, ami lassítja a rendszered. -
Az Xp beépített partíció kezelőjével mi a problémád???
Van más problémád is a hdd-vel, vagy csak a PM dob hibaüzenetet??
Miért nem nézed meg PL: HDTach-al vagy a seagate gyári tesztprogramjával hogy hibás-e ..? -
szjoci
őstag
válasz
szeva000
üzenetére
mivel alkossak, mester?
iszom szavaid ;)
Az Xp lemezkezelőjével is ugyanezt a hibát dobta. Mondjuk lehet hogy a PM xar valóban és az generálja magának ezt a hibát (mármint értem ez alatt azt hogy miután az Xp lemezkezelőjével felosztottam a wincsit és ráengedtem a PM check 4 errors-t akkor is ezt a hibát véste ki)
Mivel lehet még tesztelni valami faxát? És (nem utolsó sorban) mivel particionáljak? 
[Szerkesztve] -
szjoci
őstag
Sziasztok! Most vettem egy seagate 7200.9 250Gb-os SATA-II wincsit és amikor dobok rá partition magic-kel NTFS partíciót és utána nyomok egy check for errors ezt a két hibát dobja: [link]
Egy napja szenvedek vele és minden egyes újrapartícionálásnál ezt dobja.. De ha Fat32-est dobok rá akkor nincs hiba
Segítsetek plíz -
dantej
tag
A vicc tetszett!!
Egyébként a megoldás kulcsa a memóriában volt!
Eddig két Samsung ment benne dualba és amiatt volt rossz!
De most egy kingmax superram megy benne és tökéletesen zökkenőmentesen megy!
Hétfőn pedig jön mellé a másik is!!
Egyébként egy boltba segítettek bementem kérdeztem és válaszoltak és nem azzal kezdték ,hogy béna vagyok vagy nemtudok telepíteni mert azt is elmondtam mit ,hogy csináltam és felfogták!
Erről ennyit!Nem mindenhol rosszindulatuak az emberek!
Részemről vége a vitának felőlem akármit írhat nem veszem fel mert ő biztos okosabb mint én és neki van igaza! -
BlacKSouL
addikt
Másrészt ehelyett a hozzászólásod helyett inkább beírhattad volna hogy ki/hol segített, és mi volt a megoldás. Azzal sokkal jobban építetted volna a fórumot, mint így hogy kiosztottál valakit aki csak tanácsot adott, hogy mire számíts.
(Más: Bolondokházában kérdeznek egy ápoltat, mért került oda. -Azért mert azt mondtam az emberekre hogy bolondok, ők is azt mondták rám, és mivel ők többen voltak, engem bezártak ide...) -
BlacKSouL
addikt
Figyu, tolok egy példát hogy tisztábban lásd: Bemész a problémáddal a boltba, ahol például az eladót Józsinak hívják. Elmondod ugyanazt amit itt is már leírtál, mire azt mondja Józsi(!): ''Bocs, de szerintem nem jól raktad össze, vagy rosszul telepítetted. '' Ekkor max Józsira lehetsz mérges, mert ő nem tudja hogy hány gépet raktál már össze, és ha ezt közlöd vele, valószínűleg akkor sem fog segíteni, mivel Józsi szerint valószínűleg pont az az alkatrész fog hibásan működni, amit nem nála vettél meg. És ez ugyanígy lesz a többi boltban is. Nem biztos, de valószínű. Ne legyen igazunk, de szerintünk így van.
Remélem ezt nem érzed kioktatónak, mert nem annak szántam. De ha nem bírjátok egymást, akkor büntessétek egymást azzal, hogy nem is reagáltok egymásra, vagy ha muszáj, akkor pedig privátban, mert én speciel nem azért járok ide, hogy azt lássam hogy két arc hogy tud egymásnak beszólogatni. Senki nem tudja ki vagy, tehát senki nem fog lenézni vagy kiröhögni ha nem veszed fel a virtuális kesztyűt amivel arconcsaptak. Ignorálod és továbblépsz. Ha viszont abban is bántó szándékot látsz amit egyáltalán nem annak szánt az illető, akkor a hiba nálad van! -
zoltrex
csendes tag
Sajna, windows még nincs fent (most haver laptopjáról írok) így everest kilőve, de gondolom a HD sentinel sem DOS-os. A samsung honlápjáról lekaptam a HUTIL nevű programot, azzal lehet futtatni smart diagnostikát. volt egy jó pár error, (pl, media entry meg ilyenek). most ráengettem egy low formatot 25%nál jár, ha nem segít holnap reggel vissza a boltba

-
-
zoltrex
csendes tag
sziasztok,
Bed sectoros lett a 120G samsung vinyóm , hívtam a boltot azt monták vigyem vissza valószínűleg csere lessz. Na de hova mentsem a sok cuccost, gondoltam veszek egy 250 Gb-osat a garissal meg majd kezdek valamit. Ma hazahozom beteszem megpróbálom az ''ablakokat'' feltelepíteni előtte particiózás, formát stb... reset és a bootolásnál ki írja a gép, hogy SMART..akármi BAD F1to reume. Továbbmegy persze, de akkor sem OKs így. Van valami progi amivel a smartot lehet törölni, resetelni. Vagy ez is garis hiba, Holnap vigyem vissza mindkét hdd-t, hogy fogok így gépezni
-
[sultan]
tag
Hali!
Nekem az a gondom h a Maxor 160as patas vinyóból nem ismer fel csak 30-at, még a bios is.
Egy darabig nem volt semmi baja, csak egy winleállításnál kékhalál volt és többet fel se állt a winfos. Leformáztam, aztán csak 30at ismert fel.
Elöre is köszi a segítséget! -
VVoid
aktív tag
Szerintem mr_ricsi nem baszogatni akart, csak elmagyarázta, hogyan reagálnának a boltok, ha több helyről vetted a cuccokat. Ha nem tudod, melyik a hibás darab a gépedben, a különböző boltok nem fognak neked segíteni, ebben biztos lehetsz, rád fogják majd, hogy te vagy a hibás, valamit rosszul csináltál.
Első körben teszteld diagnosztikai programokkal a különböző dolgokat, hátha kiderül, melyik hardver a hibás darab, de az is lehet, valamlyik driverrel van gond. -
-
mr_ricsi
veterán
-
dantej
tag
Hy mindenkinek!!
Lenne egy kis problémám!!!
Az a lényeg ,hogy nemrég fejlesztettem gépet!(ASUS A8N SLI+AMD64 3500+ és egy 7800GT))
Szóval arról lenne szó ,hogy mióta megvan mindig szar az egész!
Telepítettem eredeti winfost sokszor újraraktam de mindig van egy probléma!
Feltelepítek mindent egy fél napig jó aztán jön a baj!!!
Egyszercsak (mindegy mit csinálok közben) elkezd akadozni minden akadozik az egér a hang minden!Olyan mintha a proci már nembírna számolni vagy végtelen folyamatokba ütközne!!
Már mindent kipróbáltam!
Ha valaminek baja van akkor minek lehet baja?
Mit tegyek ,hogy jó legyen vagy ,hogy megoldhassam a problémát??
Kérlek segítsetek mert kb 150-170k volt a fejlesztés és eléggé elszomorító ,hogy nemműködik rendesen!!
Előre is köszi!!! -
Agyas
aktív tag
Megoldódott a problémám. Rossz volt a külső reck és az miatt szívtam. Ma vettem egy másikat és pengén megy minden. Azért kössz mindenkinek.
-
Bonus Frag
csendes tag
Nekem van egy 80-as maxtorom és kezelek még egyéb helyeken 2+120 maxtort is mindegyiknek egy a baja melegszik mint a sivatagi teveszar. Érdemes hdd hűtöt beszerelni igy a kattogo hangik estleg megszünhetnek, nagyon fontos még hogy tartsátok karban mert bármikor elszálhat a maxtor ujabb generációi már ilyenek. a bad sector-ról csak annyit hogy segít nekik egy mélyformázás de a legjobb ha előte ujrapartícionálod. Nekem sajna már sok rossz tapasztalatom volt maxtorral igy már ujonan más vinyokat szeretek használni
-
earny
tag
Köszi a segitséget mindenkinek!

-
mr_ricsi
veterán
''Vagy amikor az alaplap és a proci elszlálltak (valszeg túlfesz miatt), akkor a winchesterek is kaptak valamit?''
Ez memória hiba jellegű dolog. Tehát vagy a memória, vagy a proci, vagy az alaplap hibázik.
Egy memtest86-ot futtass pár órán át, majd ha ott nem hibázik, akkor prime95-öt is.
És neézd meg, hogy az alaplapon felpúposodott kondik nincsenek-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

iszom szavaid ;)