Új hozzászólás Aktív témák
-
RedRiot
csendes tag
válasz
mr_ricsi #760 üzenetére
Nem csavaroztam be, mivel csak átmeneti állapotról lett volna szó. Az igen kurta HDD kábel miatt a másik a dvd olvasó tetején volt. Tettem alá egy jegyzettömböt hogy ne csak úgy rá legyen téve. Nem volt fejjel lefelé, vagy az oldalára állítva. Mikor kiszereltem elég forró volt. Nem'tom hogy túl forró-e, mindenesetre a maxtortól valamivel melegebbnek éreztem. Mindkettő 7200rpm-es amúgy.
-
RedRiot
csendes tag
Egy új 160 gigás WD vinyóra akartam át-ghostolni a rencert a régi 40 gigásról. Új WD slave-re rak, gép indít. BIOS kiírja slavenél WD, xp betölt, minden OK.
Aztán a Norton Ghost, khm, aktiválása során bekaptam egy trójait. Míg ezt letakarítottam, párszor újra indítottam a gépet. Egyik indítás során már nem jelezte ki a indításkor a wd-t. Aztán amikor a prevx-el a biztonság kedvéért mégegy scant futtattam, a WD elkezdett kattogni. Mondom ez jó, XP nem is látja, még formázva sincs. Teszt lefut, gép újra indít, randa kattogás.
Meghalt?
Ha igen mi lehetett az oka? A gép A64 3500+ / Asus M2N-E. A táp nem erős pontja a gépnek, egy 450W-os mercury. A videokari egy viszonylag éhesebb radeon x1650xt, 450-es táp a minimuma. Mikor buheráltam csak a két vinyó volt meghajtva, a dvd ki volt húzva. Gyenge táp hazavághat egy vinyót? Vagy ennyit érnek a WDk? A 40gigás maxtor már ötéves, azóta meg sem nyikkan, húzza az igát...
előre is kösz a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest