- Google Pixel topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
Laslow #51813 üzenetére
Nos, hetek óta nem volt egy kék halál sem. Nem a tápegység miatt voltak, nem is a HDD/SSD miatt, hanem... hát tulajdonképpen user error. Amikor tavaly megvettem az alaplap+cpu+ram-ot, sikerült a gyári procihűtőt fordítva felraknom a helyére, és így a csak az egyik oldalán lévő AMD felirat hozzáért az egyik RAM modulhoz. Tulajdonképpen nyomta. (Akkor ez fel sem tűnt.) És néha, pl. amikor felpörgött a venti, érintkezési probléma jelentkezett a RAM modulnál, és ettől voltak a random kék halálok.
Kivettem a RAM modulokat, megtörölgettem a csatlakozókat, visszaraktam őket, a CPU hűtőt meg fordítva, hogy a kitüremkedés az AMD felirattal pont a túloldalán legyen, és azóta egyetlen fagyás sem volt. Ha eleve nem fordítva rakom fel a CPU hűtőt, valószínűleg soha egyetlen fagyásom sem lett volna, így meg fél évig szenvedtem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest