Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Üdv!
Ezen gyártó merevlemezeinél ez mondhatni normális, amiről egy másik topikban is volt szó. Ha az említett 2 program szerint is ok, a kondíció stb. is rendben van, akkor meg pláne nem kell aggódni.
(#46632) VVoid:
Szerintem legjobb lenne ez ügyben a Milyen merevlemezt vegyek? topikban érdeklődni. Amúgy tudtommal a legtöbb notebook merevlemez parkol, de ezt nem feltétlen kell túlaggódni. Illetve, ha ennyire fontos a minél halkabb működés, akkor lehetőleg 5400 RPM-es és minél kevesebb adattányérral szerelt modellt kell venni. Egyébként nekem is van ilyen HGST vinyóm, amelynek tényleg van némi hangja, de engem külső házban nem zavar. Az új Black meg állítólag csendes.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 db 1TB 3,5 HDD 100/100%
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest