Hirdetés
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Na összeszedtem pár problémát, ami igazából nem is probléma csak érdekes
Gondoltam beindítok 2 hót régi még IDE Maxtor járművet, mennek e még. A gond ott kezdődött amikor a rackből ki akartam venni a nagyobbikat, mert először a kicsit akartam górcső alá venni. Hát az IDE kábel kb. fele lejött, na mondom ha ez még megy akkor nagy szám de sikerült visszaügyeskedni és ment.
A 40GB-os Maxtor viszont nem, a HDD sentinel érzékelt de szürke maradt a két fő paraméter, Windows ugyan telepített de semmi. Mondom ok, állt már évek óta biztos letapadt, a fej már ilyenkor úgyis heló.
160GB Maxtor vissza HDD sentinel rendben beazonosította, Windows természetesen nem. Akartam betűjelt adni de szürke volt a mező... wtf, akkor mondom partíció szia, új létrehoz és normál format. Amit megszakítottam mert kifagyott a vírusirtó, mert egyéb programhoz kerestem serial-t de egy bejelentett támadó webhely ezek szerint marhára megfogtaNa mind1 reset, aztán gyorsformat, végül használatra kész lett... Egyszer ha lesz időm rámegyek egy normálissal és úgy lesz jó. Utána csak visszadugtam még egy próba erejéig a 40GB-osat, és nem csak hogy feltelepítette még1× hanem be is olvasta, és ugyanazok a paraméterek játszanak mint amikor évekkel ezelőtt letettem... és még az adatok is megmaradtak, szal érdekes
A 160GB-osat így viszont nem értem hogy miért kellett legyalulni, mert a két HDD egy időben lett abszolút vésztartalék állásba helyezve, és az előző win7-en pár éve simán olvastam mindkettőt.
Na mind1 következő gond:
A HDD Sentinel első perctől kezdve miért kutyulta meg a meghajtókat?
-SSD ami a "C" #2 sorszámot kapott
-egyik FZEX ami a "D" #0 sorszámot kapott
-másik FZEX ami az "E" #1 sorszámot kapott
Nem mintha összedőlne a világ, de ha lehet átállítanám "C" #0 -"D" #1 - "E" #2 sorszámra, vagy ez függ attól hogy hova van dugva az alaplapban? Ha jól emlékszek az SSD a SATA6G_1 porton van, a két FZEX meg a SATA3G1 és SATA3G2 porton.Másik egyenesen vicces probléma hogy bootolásnál többek közt megjelenik a "No Hard Disk detected!" Ez wtf? A Windowsban persze megvannak.
Na ezekre irjon valaki valami okosat
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Metal Gear Solid Delta: Snake Eater teszt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Samsung 9100 Pro 1TB M.2 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest