Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
earny
tag
Sziasztok!
A történet: Elszállt az alaplapom, a procim és a memóriám. Vettem egy használt gépet (1000-es Athlon egy MSI alaplapban). Ebbe átpakoltam a winchestereimet (80, és 200 GB maxtor).
A probléma: Amíóta az ''új'' gép megvan azóta pl egy dvd letöltése után nem tudom kicsomagolni a cuccost. ''Lemezolvasási hiba''-val elszáll a tcmd. Próbáltam winrarral és winzippel is de semmi. Kidob egy csomó hibát, hogy melyik fájlrész hibás (Az a pláne, hogy akárhányszor próbálom mindeig másik fájldarabot mond hibásnak). Olyan állományoknál is ezt csinálja, amiker még a régi géppel töltöttem le és ott ki tudtam csomagolni.
Sőt! Az anyagot letöltés után kiirtam és a notimon próbáltam meg kicsomagolni és ott sikeres volt a mművelet. (máramikor sikerült kiirni, mert az sem működik tökéletesen)
Szerintetek lehetséges, hogy mivel nincs meg az alaplap telepitő cd-j így a ''sima'' windózos driver van fent, és ez miatt nem tudja kezelni rendesen az IDE csatornákat? Vagy amikor az alaplap és a proci elszlálltak (valszeg túlfesz miatt), akkor a winchesterek is kaptak valamit? Mindenesetre nehezen tudom elképzelni, hoy egyszerrre menjen tönkre mind2tő.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Seagate 2TB HDD 100/100% 116 napot ment
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest