- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
Mezga Aladár #37678 üzenetére
Nekem a Greennel is abszolút pozitív a tapasztalatom. Igaz, nálam minden be van hűtve 40 fok alá, meg figyelek rájuk egyébként is.
Pont néhány hónapja váltam meg jó pár hibátlan 1,5-2 terás Greentől, mert nagyobbra váltottam.
Igazából nincs olyan széria, amire ne tudnál embereket találni, akik vagy ajnároznák vagy szapulnák. A probléma szerintem nagyrészt onnan gyökerezik, hogy az emberek jelentős része (még a magukat informatikusnak titulálók sem) nincs tisztában azzal, hogy vannak bizonyos íratlan szabályok, amikkel elég szépen lehet prolongálni a merevlemezek élettartamát.
Illetve a be nem tartásukkal szépen le lehet őket térdeltetni viszonylag rövid időn belül.Egy érdekesség, a red hűvösebb mint a green.
Ugyanannyi lemez van bennük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Milyen program, ami...?
- Tőzsde és gazdaság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest