Hirdetés
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor 90 - modellalkat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Az eddigi jelekből ítélve HDD problémával állok szemben. Leírnám röviden a történteket, hátha nálam okosabbaknak van 1-2 jó meglátásuk.
Szóval van egy DELL N5010 notim, amit tegnap este kicsit ingerültebben csuktam le munka közben.
Mit szépítsük ... lecsaptam elég szépen.Utána felnyitottam és csináltam tovább a dolgokat.
Pár perc múlva előbb a Firefox, majd az Outlook fagyott le. (tul.képpen más nem is volt nyitva)
Bezárni se tudtam őket. Start menü/Kikapcsolás féle erőszak még működött ... de várni kellett erre is.Újraindításnál már nem állt fel a windows. (win7 ultimate x64) Bootolás közben a diagnosztikai cucc ki is írta, hogy I/O hiba történt. Ekkor kezdtem gyanakodni, hogy megsérülhetett a winyo az erős lecsapástól?!
Bebootoltam CD-ről ezzel a Hiren's boot okossággal és elindult a Mini WinXP. Ott futtattam egy HDD tesztet, íme az eredmény.
Ekkor még örömködtem, h viszonylag olcsón megúsztam (1% BAD).
Egy másik progi azt is elárulta - amit sejtettem - hogy a C, D, E partíció közül épp a Windowst futtató C-n lett 4 KB bad sector. De javítsatok ki ha tévedek ... ez a 4 KB egy 500-as vinyó esetében lóf*sz, nem ???Adatmentést megoldottam, majd jött USB-ről a reboot, Win7 telepítő, HDD teljes lekopaszítása, partíciók törlése, minden szűz.
Utána telepítem a Win7-et ... szépen fel is megy, majd az utolsó újraindulásnál megint kifagyott.
Na még 1x nekifutottam ... ekkor az 1. újraindulás után már nem is folytatódik a telepítő, bootol, majd bevillan 1 rövid "kékhalál" és újraindul magától megint !!!Azok kívül h magamat okolhatom ... akkor ez most HDD --> kuka ???
De nem értem, ilyen minimális bad sector miatt miért nem tudom újratelepíteni a windowst?
99%-ban jó a winyó ... vagy tévedek ??minden esetre minden segítő hsz-t előre is köszönök !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- BestBuy topik
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest