Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Azért inaktív mert feltételezhetően neked sem támogatja a merevlemez energia gazdálkodás módosítását az AHCI driver-ed. A windows eredeti AHCI drivere tapasztalatom szerint támogatja ezt a lehetőséget én is ezért használom azt.
Ha ezek után sem megy akkor tényleg nem támogatja az a merevlemez.
Ez utóbbi feltételezést megerősítheti (és a driver visszaállítást feleslegessé teszi), ha van a gépedben egy másik merevlemez és annál tudod jelenleg is állítani.ui.
ekem az a bizonyos beállítás amit Wind-Storm említ nekem nem működött. Fene tudja hogyan de több fejparkolást eredményezett. Pediglen "*" értéket adtam meg azon a bizonyos helyen. Tehát minden merevlemezre együtt alkalmaztam a "tiltást".Lehet hogy elkéstem a válasszal de nincs mit!
Ha nem voltam egyértelmű, ahogy Wind-Storm említette, a lemez magától letiltja a hibás szektorokra írást ezzel nem kell foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekem az a bizonyos beállítás amit Wind-Storm említ nekem nem működött. Fene tudja hogyan de több fejparkolást eredményezett. Pediglen "*" értéket adtam meg azon a bizonyos helyen. Tehát minden merevlemezre együtt alkalmaztam a "tiltást".