Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djculture

    félisten

    válasz sketchifun #22631 üzenetére

    Reallocated Sector Count : valamilyen okból hibásnak vélt és ezért áthelyezett szektorok számlálója (nem tartalmazza a függõben lévõ szektorok számát)

    Reallocated Event Count :Áthelyezési események számlálója, függetlenül attól, hogy hány szektor helyezõdött át egy esemény alkalmával, illetve hogy sikeres volt-e a mûvelet

    Current Pending Sector : Az olyan szektorok száma, amik a meghajtó "pending" listájában vannak. A függésben levõ szektor egy olyan bad szektor, amelyet a következõ kell érvényesíteni (használatba visszahelyezés vagy használatból való végleg kivonás és áthelyezés - reallocate). Magyarán szólva ez egy magnetoszatikailag instabilabb szektor, amirõl még a meghajtó sem döntötte el, hogy rossz-e, vagy sem.

    Ultra DMA CRC Error Count :Az utolsó 8000 szektor UDMA módban történõ átvitele során észlelt CRC hibák számlálója. A hibaarány 4000 szektoronként újraszámításra kerül. Szokatlan érték esetén érdemes kábelcserével indítani, de tuning és drivergond is okozhatja.

    Magyarán nekem ebböl az értékekböl az tünik ki hogy 88 hibás szektor volt. Ezek helyett be is helyezett tartalék szektort, viszont van egy csomó instabil szektor ami okozza a gondot.
    Ezt a gondot csak úgy lehet megoldani hogy egy másik vinyóra fel a rendszert és ezt letakaritani a hd tune zerofill moduljával.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák