- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Lenne egy 500 gigás satás winchester, ami kezdetben 3 részre volt particionálva és a s.m.a.r.t. hibaüzenetet írja folyton: ... "status BAD, backup and replace". Utánaolvastam a dolognak, tudom, hogy valószínűleg hamarosan beadja a kulcsot a szerkezet. Mindenesetre megpróbáltam új windowst rakni rá, winxp után ezúttal win7-et, az adott partíciót formázva, gond nélkül ment is, de a rendszer a telepítést követően nem sokkal újra fagyogatott, pontosabban újraindítás után vagy elindult, vagy nem.
Azóta volt másik gépben is a vinyó, lefutott a scandisc, kijavított több ezer hibát, de a vinyó nem javult meg (adatot menteni azért sikerült). Sőt, amikor visszakerült a helyébe és újraparticionáltam, a win7 nem is engedte formázni, mondván a partíció hibás...
Arra gondoltam, ha egy teljes formázást kapna, az talán orvosolná a problémát.Szerintetek van valami megoldás a problémára, vagy tényleg kuka a vinyó?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest