Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenstone
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van, hogy mi okozhatja egy külső wincseszternél azt, hogy csak úgy elszáll az NTFS fájlrendszere? Van egy WD MyBook 1TB-os külső USB-s HDD-m, amit jórészt csak egy géphez használok, nem húzogatom ki-be, magyarán semmi oka nem lenne erre. Most is pl. este minden oké volt még, kikapcsolom a gépet, szépen kikapcsol vele a vinyó is. Reggel kapcsolom be, és akarom megnyitni. Erre több perc gondolkodás után közli velem, hogy a meghajtó nincs formázva, és hogy megformázom-e most. Hát nyilván nem... NTFS recoveryvel vissza tudom róla szedni az adatokat, de egyrészt az több napos feladat, és addig jóformán semmit nem tudok csinálni a géppel, másrészt meg el kell kérnem mástól egy másik 1TB-s vinyót, hogy ráférjenek az adatok. Egyszóval bonyolult. És mivel már nem először csinálja, és (szerintem) tényleg oktalanul, ezért kérdezném, hogy mi lehet ennek az oka? Mire figyeljek, vagy lehet hogy hibás (1 éves, és még van rá 2 év garancia)? Gondolkoztam rajta, hogy FAT32-re leformázzam-e, mert ott ilyen jellegű gondok nincsenek, de nekem a 4GB-os fájlméretkorlát az nem tartható, szóval a FAT32-ről lemondtam...
Mindenféle segítséget, tippet köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lexus, Toyota topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux Mint
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest