Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
Van a gépben egy IDE DVD író, meg egy IDE HDD, előbbi a master, utóbbi a slave.
Lehúztam a mastert, és kötöttem a helyére egy másik IDE vinyót tesztelésre, amit nem bírt érzékelni úgy, hogy használni is lehessen. HD Sentinel látta, meg a Lemezkezelő is, csak éppen betűjelen nem volt, és nem tudta inicializálni sem a rendszer. /Win7/ Most látom, hogy a feldugott HDD slave-ben volt, így megértem, hogy nem tudta használni. De ez érdekel a legkevésbé.
Visszadugtam eredeti felállásban a DVD-t masternek, a vinyó meg slave-ben, ahogy volt, mielőtt hozzányúltam.
Azóta ugyanúgy kezeli a HDD-t, mint azt, amit rákötöttem teszteni /master kábelre véletlenül slave módban/, és hiába csinálok vele akármit, nem tudok a rajta lévő adatokhoz hozzáférni, Áttettem masternek jumperelve, nincs is slave rajta. Kicseréltem az IDE kábelt, az sem segített. Most már kezdek tanácstalan lenni.
Az eszközkezelő is látja, felismeri, kifogástalannak titulálja, ugyanakkor azt írja, hogy egy byte-nyi foglalt hely sincs rajta, holott csurig van. HD Sentinel meg ezt mutatja:
Formatálni sem lehet, de nem is szeretném.
Van valakinek javaslata, mitől mehetett el? BIOS-ban is minden változatlan a korábbiakhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530 Már csak 1db.van
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest