Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Hi! Segítség kellene fw ügyben!
Megszívtam egy Seagate ST31000528AS hdd-vel:
Ez 1 éves 1TB-os HDD, és CC34-es firmware volt rajta. Gondoltam jó ötlet fw.-t frissíteni rajta, mert látom kijött a CC46. És hátha erre a fw.-re mást mutat áthelyezett szektorokra, stb.
Seagate Firmware Update Utility lépései szerint frissítettem is Win7X64 alól indítva (AsRock lap: AMD SB750, AHCI mód). Szépen le is futott a frissítés már dosos felületen, de újraindításkor megállt a Win7 betöltése, pedig nem is arról bootolt.
Szóval a lényeg, hogy ahci és ide módban is megtalálja a hdd-t, és biosban látszik. De nem kommunikál később már vele, és össze-vissza ki-be kapcsolgat a hdd (hallom ahogy újra, és újra felpörög). Se dos, se win alól nem látszik a hdd, csak biosban. Próbáltam két alaplappal is. Próbáltam külső sata2-usb-s rack-kel is...Szóval egy nagy fos ez a fw. frissítés. Nem is érdekelne az egész, mert megy úgyis gariba így, de hülye fejemmel nem mentettem le azt a pár 10 GB adatot róla, ami tényleg fontos rajta
Nem hittem volna, hogy így járok. Crucial SSD-nél, WD és Samsung hdd-knél sose volt problémám fw frissítéssel. Az biztos, hogy többet Seagate hdd-t nem veszek!A kérdés:
- vissza lehet-e nyerni adatokat? Lemezek fizikailag gondolom nem sérültek
- garanciában gondolom szó nélkül cserélik a hdd-t, de nekem az is jó lenne, ha a régi fw.-rt visszaégetik belé, hogy az adatokat kinyerhessem
Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Arc Raiders
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem hittem volna, hogy így járok. Crucial SSD-nél, WD és Samsung hdd-knél sose volt problémám fw frissítéssel. Az biztos, hogy többet Seagate hdd-t nem veszek!