- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
noncsika
tag
ide is beírok, hátha tud valaki valami okosat mondani. 500gigás külső wd mybook az alany, win7 telepítés volt és állandóan pörög pedig se nem olvasok róla, se nem másolok rá. indexelést kikapcsoltam a sajátgépben, viszont a kék led állandóan ég rajta és ha ráteszem a kezem, érzem, hogy pörög
mit kéne még beállítanom, hogy ne pörgesse nonstop? vista alatt úgy ment, hogy x idő után leállt, ha nem volt adatmozgás rajta, most viszont hiába állítom be pl energia opcióknál is hogy álljanak le a vinyók 15 perc után, rá se hederít.
a másik kérdésem szintén ezzel kapcsolatos - többek között emiatt is, hogy állandóan pörög, elég magas a hőmérséklete. amikor nem pörgött nonstop akkor is 40-45 fok körül ment, de most 50 fölé is kikandikál...mivel nagyon sok fontos adat van rajta nem tudom, mennyire életbiztosítás ez neki (mi az optimális hőmérséklet ilyen külső vinyóknál?)
letöltöttem ezt a western digital data life guard nevű progit hozzá és lefuttattam egy gyors-tesztet rajta, viszont az eredménnyel nem tudok sokat kezdeni, mert nem értek hozzá
kép
most akkor ez mit jelent? hangsúlyozom fontos adatok vannak a vinyón. jobban tenném, ha azonnal elkezdeném lementegetni a dolgaimat, vagy semmi gond nincs ezek alapján? hd sentinel szerint 100%-os, de ez a magas működési hőmérséklet és nonstop pörgés nem hagy nyugodniamúgy 2008 tavasz óta használom és kb sose volt ennél lényegesen hűvösebb :/
köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest