- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
noncsika #40681 üzenetére
Van ilyen, hogy egyik HDD-típus érzékenyebb a tápfeszültség problémáira, másik még elmegy vele. De én nem mernék ilyen tápegységet ellenőrző vizsgálat nélkül használni. Nem csak a feszültség mért értéke számít, hanem a hullámossága, szűretlensége is, amit terhelés alatt oszcilloszkóppal lehet ellenőrizni.
Magam is tapasztaltam ilyet, de az már egy aránylag elhasznált állapotban lévő tápegység volt, gondolok itt főleg a kondenzátorokra.
-
noncsika
tag
válasz
noncsika #40625 üzenetére
csak mások okulásáért azért visszajöttem és megosztom a tapasztalataimat...
szóval az adott típusú vinyó (samsung HD103SJ) a korábbi Gigabyte EP43-DS3L típusú lapon enermax 525w modu82+ táppal gond nélkül életre kelt újból, szaladgált (lementettem róla mindenféle adatot egy külső vinyóra szerencsére) azonban amint átraktam az új gépembe ami egy Asus H97-PLUS és egy FSP raider S 550w táp hajtja, na abban csak egy felpörgésre tellik meg a végtelen kattogásra. amit továbbra sem értek miért csinál, hiszen van még egy másik hd103sj a konfigba és az hiba nélkül muzsikál mindkét konfigban. szóval ha valaki esetleg még így járna NE ADJA FEL!óriási szenvedés volt, de megvan minden adat ami kellett...és még működik is a vinyó (de csak a régi gépben
)
-
dudasj
tag
válasz
noncsika #13931 üzenetére
Külső winyót két féle módba lehet állítani.
Gyors eltávolításra: Így menet közben is le tudod húzni a gépről a fájlok sérülése nélkül (Ez az alapértelmezett), de ilyenkor nem cacheli a műveleteket, tehát lassabban dolgozik.
Gyors működésre is tudod állítani, így felgyorsul a másolási sebesség, de ilyenkor NEM szabad menet közben leválasztani, mert megsérülhetnek rajta a fájlok. Ez nem annyira kényelmes, viszont gyorsabb lessz. -
Imco
őstag
válasz
noncsika #12934 üzenetére
Talán a Tiedhez is kapcsolodik, de Liksoftnak is szól mert itt rittam a problémáról.
Tehát az emlitett WD 500-at bevittem szervizbe mert mint irtam elgyengült /25%/ illetve a diag sem futott le. Természetesen szervizes srácnak lefutott.Ma voltam bent. Mondta hogy passz. Amig beszélgettünk még egy kicsit, megnézte a sentinellel is és látta, hogy oda van. Bár mindt mondtam nem irányadó a sentinel náluk.
Kicserélte.
Tök korrekt volt, jól esett. Köszi neki még 1x!Ezért nem vásárlok a neten. kb 20% drágábbak, de ők mindig ott vannak. már vagy 13 -14 éve
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- 1TB Western Digital Black 3,5" hdd (kevés futási idővel)
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Samsung 980 PRO 2TB nvme ssd eladó /Garanciás/
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest