Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Köszi! Megmondom őszintén, nem néztem nagyon utána mit vegyek. Asztali gépbe rendeltem cuccot, oda egy 1 TB-os Samsung F1-et. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve rendeltem ezt a kis Samsungot is, egy külső merevlemezházzal. Asztali vinyóknál bevált a Samsung, és úgy van vele az ember, hogy nem szívesen változtat, ha valami bevált.
A külső USB-s házban próbálgattam a vinyót, de nem az igazi. USB-hubra kötve nem működik (Gondolom kevés az áram), ahogy az USB hosszabbító kábelen sem. Kötvetlen a gépre csatlakoztatva látja a PC, de pár giga másolás után befagyott a totálcommander, kétszer egymásután.
Nem is kínoztam, gép oldala le, és ment a Sata portra. Menne a helyére majd, a laptopba, a 160GB-os Hitachi leváltására, de ezek után gondolkodom rajta.Mivel pár adatvesztésen túlvagyok (IBM Death Star
) azóta kényesen ügyelek a merevlemezeimre.JA, igen, jut eszembe, vadiújan is ráengedtem felosztás után a HD sentinelt, akkor 100%-os volt. Miután telepakoltam, na és előtte USB-n vesződtem vele, utána jelzett szektorhibákat.....
Vigyáztam rá, le sem esett, meg se mozdítottam működés közben.Annyit szeretnék kérdezni, ennyire háklisak ezek a külső mervlemezházak az USB-n, vagy csak én csinálok valamit rosszul? Elvileg elég kéne neki lenni az USB árama, ugye?
Másik kérdés: Be merjem tenni a laptopba rendszervinyónak, vagy inkább hagyjam meg adathordozónak a külső házban?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- SSD-k,2,5"-3,5" merevlemezek,80GB-3TB-ig,számlával,garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) azóta kényesen ügyelek a merevlemezeimre.