Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Megkérdezem itt is...
Haver itt hagyta a Maxtor 160Gb SATA winyóját, hogy írjak ki neki róla ezt-azt. Nekem egy alap ATA-s Seagate HDD-m van. Bekötöttem a SATA-t, feltelepítettem az alaplaphoz adott RAID illesztőprogramot majd újraindítottam. A rendszer partícióját (F) nem látta az XP de a másikat (G) igen, tervszerűen. Telepítettem fel egy DVD író programot (CDBurnXP) ami kérte a .NET frissítését is. Megcsináltam, de újraindítás után csinált egy scandisc-et és mire betöltött az XP a haver winyójáról eltűntek a mappák, mindkét partícióról! Az adatok rajta voltak, foglalták a helyet is csak egyszerűen nem látszottak. Szerencsére GetDataBack-el le sikerült mentettem őket. Megpróbáltam a 2.(G) partícióját formázni de nem lehet, nem sikerül befejezni. Próbáltam TotalCommanderből, Intézőből, Partition Magic-el, boot lemezről, de semmi! Mostanra viszont már a rendszer (F) partíciója is elérhetetlen. Látszanak a partíciók, de formázatlannak látja őket az XP és formázni sem lehet! Viszont a GetDataBack-el a rendszer (F) partícióját is le tudtam menteni! Ilyenkor mi van???
Kiegészítés...
Letöltöttem a gyártó honlapjáról egy teszt programot a SeaTool-t. Az én winyómat képes tesztelni de a haverét nem! El sem kezdi, kiírja hogy a teszt nem lehetséges.
Az indítás elején a Scandisc ilyeneket ír nekem:
,,Fájl rendszerszegmens törlés"
,,Hibás attribútum""
Új hozzászólás Aktív témák
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Death Stranding Director s Cut
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest