- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Megkérdezem itt is...
Haver itt hagyta a Maxtor 160Gb SATA winyóját, hogy írjak ki neki róla ezt-azt. Nekem egy alap ATA-s Seagate HDD-m van. Bekötöttem a SATA-t, feltelepítettem az alaplaphoz adott RAID illesztőprogramot majd újraindítottam. A rendszer partícióját (F) nem látta az XP de a másikat (G) igen, tervszerűen. Telepítettem fel egy DVD író programot (CDBurnXP) ami kérte a .NET frissítését is. Megcsináltam, de újraindítás után csinált egy scandisc-et és mire betöltött az XP a haver winyójáról eltűntek a mappák, mindkét partícióról! Az adatok rajta voltak, foglalták a helyet is csak egyszerűen nem látszottak. Szerencsére GetDataBack-el le sikerült mentettem őket. Megpróbáltam a 2.(G) partícióját formázni de nem lehet, nem sikerül befejezni. Próbáltam TotalCommanderből, Intézőből, Partition Magic-el, boot lemezről, de semmi! Mostanra viszont már a rendszer (F) partíciója is elérhetetlen. Látszanak a partíciók, de formázatlannak látja őket az XP és formázni sem lehet! Viszont a GetDataBack-el a rendszer (F) partícióját is le tudtam menteni! Ilyenkor mi van???
Kiegészítés...
Letöltöttem a gyártó honlapjáról egy teszt programot a SeaTool-t. Az én winyómat képes tesztelni de a haverét nem! El sem kezdi, kiírja hogy a teszt nem lehetséges.
Az indítás elején a Scandisc ilyeneket ír nekem:
,,Fájl rendszerszegmens törlés"
,,Hibás attribútum""
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest