Hirdetés
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Fold?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Még régebben így teszteltem, de nem ez volt a lényeg, régebben sokféle programot is kipróbálgattam, hamar leamortizálódott a rendszer. Legalább két XP-t tartottam két partíción, egyikkel bármikor töröltem/formáztam a másikat, mentésből visszamásoltam, így egyszerűbb volt új oprendszert előállítani, simán Total Commanderrel. Bár az egész multiboot a Win98 időkből gyökerezett, az XP már jobban bírta a gyűrődést.
Ghost sem sokkal nehézkesebb, de egyébként a Ghost mentés a fájlrendszert is tartalmazza, visszaállítja ugyanúgy. Hacsak valaki ki nem csomagolja a Ghost Explorerrel.
Vagy vannak a WinPE alapú boot-CD megoldások (BartPE, Hiren's CD, utóbbin most már Mini XP is van), de ezeket ritkábban használtam. WinPE előnye például a Linux-alapú CD-khez képest, hogy XP-kernel, illetve rendszer fut rajta, az NTFS-t biztosan jól kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest