- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android dual SIM okostelefonok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #10071 üzenetére
Még régebben így teszteltem, de nem ez volt a lényeg, régebben sokféle programot is kipróbálgattam, hamar leamortizálódott a rendszer. Legalább két XP-t tartottam két partíción, egyikkel bármikor töröltem/formáztam a másikat, mentésből visszamásoltam, így egyszerűbb volt új oprendszert előállítani, simán Total Commanderrel. Bár az egész multiboot a Win98 időkből gyökerezett, az XP már jobban bírta a gyűrődést.
Ghost sem sokkal nehézkesebb, de egyébként a Ghost mentés a fájlrendszert is tartalmazza, visszaállítja ugyanúgy. Hacsak valaki ki nem csomagolja a Ghost Explorerrel.
Vagy vannak a WinPE alapú boot-CD megoldások (BartPE, Hiren's CD, utóbbin most már Mini XP is van), de ezeket ritkábban használtam. WinPE előnye például a Linux-alapú CD-khez képest, hogy XP-kernel, illetve rendszer fut rajta, az NTFS-t biztosan jól kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- Pulze cigaretta
- Path of Exile 2
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hálózati / IP kamera
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest