- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
herrká
senior tag
Igen, azért írtam én is, hogy tudtommal DVI-n nem megy ki a hang! De a kártyát magát úgy hirdetik, hogy HDMI audio stb....
Állítólag egyébként - mondták korábban más fórumokon - ha bent a házban az alaplapról a VGA-ra van kötve valami audio csati, akkor ebben az esetben a DVI is viszi a hangot! A boltos haverom aki összerakta a gépet, azt mondja rá van kötve, és annak menni kell. De nem megy....MOD: ezt a DVI-s dolgot máshol írtam.
-
sirdond
őstag
Viszont az lenne a kérdésem, hogy valahogy lehet-e állitani az egyes kimenetekre, itt főként a sub-ra gondolok, kiküldendő jelnél a levágási frekvenica (azt hiszem igy hivják) értékét?
erősítő egyik monitor out kimenetét rákötöd a tvdre. kiválasztod azt a bemenetet a tvn, majd az erősítő távján osd gomb
belépsz a manual setup menübe
EzSet Activate: NO
és a Speaker X-Over menüben tudod beállítani a kívánt értékeketnekem avr 245-öm van, de nem hiszem,hogy nálad máshogy lenne
-
Daywalker
addikt
Nem hiszem, hogy lehetne upgradelni.
A sub vágási frekijét a subon is tudod állítani egy potméterrel, ha nem LFE-re kötöd be, hanem Line in-re. A többire is biztosan lehet állítani valamit, ha mást nem, akkor annyit h small vagy big hangszóróid vannak. Nekem a 235-ös AVR-en van minden hangszóróra crossover, de csak OSD-n lehet elérni.
-
törölt tag
Ha szerencséd van, akkor a honlapján a specifikációknál ezt is feltüntetik. Ha nincs, akkor más módszer kell, nagyobb fórumokról pl. a legtöbbször hamar be lehet gyűjteni az infót.
A Yamaha RX-V1800-ról tudom, hogy támogat passthrough-t, a H/K-k közül pedig az újak (60-ra végződik a modellszám) biztosan képesek erre. Az AVR 160 lehet, hogy kivétel. A többi márkát, ill. típust nem tudom, azokat nem nézegettem.
-
p_milan
aktív tag
-
-
Kínai cég, a hi-fisták szerint ár/értékben ott vannak a toppon. Itt a honlapjuk.
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG UE85DU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest