- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Megérett cserére a H/K AVR-142 erősitőm mivel sikerült beruházni egy komolyabb hangfalra. Monitor Audio Bronze BX5. Úgyhogy most ehhez keresek egy erölködőt. Jelenleg még csak a két front van meg, de későbbiek folyamán a többi hangfal is beszerzésre kerül.
A H/K design-ra tetszik, viszont igy sztereó kiépitésben úgy érzem kicsit kevés mélyet juttat a frontokba. Persze lehet hogy a többi márka még ennyit sem. Nem tudom, ezért kérném a Ti segitségeteket.
Mivel a helység kicsi, igy 5.1-nél nagyobb rendszer nem lesz kiépitve.
HDMI bemenetek száma min.2 legyen (de ha jól láttam ez már alap), mivel jelenleg csak egy blu-ray lejátszó van rákötve. Az is ügye HDMI+optikai kombóval.Szóval nem kell komoly erősitő, de nem is a legalján nézelődnék. Max. olyan 100-120e környékén, ha megoldható
.
Előre is köszönöm!
Üdv,
Begi -
Begi
senior tag
Hali!
Ha jól értem van egy vidkarid, aminek van DVI kimenete és ezt kötöd a TV-re DVI->HDMI átalakitóval igaz?
Na mármost a legjobb tudomásom szerint DVI-on csak videó jel megy ki. Igy nem is fogsz semmit hallani. Legalábbis régen igy volt és nem hiszem hogy változtattak a szabványon.
Szóval ahhoz hogy hangod legyen valami extra audiós átkötés kell a géped és a TV között.
Én igy látom a dolgot.Persze hurrogjanak le nyugodtan az okosak, ha valami nem stimmel.
-
Begi
senior tag
válasz
Daywalker #6503 üzenetére
Hali!
Köszi.
Igen, az hogy small vagy big lehet és igen a mélynyomón is van poti.
OSD? Láttam a magyar leirásban, de az csak a 155-re vonatkozott. Nincs is olyan gomb a távirányitón. Vagy csak én vagyok bamba?
Esetleg ez csak TV-n keresztül érhető el, mármint csak a TV-n látható? -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Újra itt egy kérdéssel.
HK AVR142. Teljesen meg vagyok vele elégedve, habár nem tudja a HDMI 1.3-at, de a videó jelet bárminemű belenyúlás nélkül továbbitja, igy nincs akkora gond.Viszont az lenne a kérdésem, hogy valahogy lehet-e állitani az egyes kimenetekre, itt főként a sub-ra gondolok, kiküldendő jelnél a levágási frekvenica (azt hiszem igy hivják) értékét? Ahogy néztem sajnos nem, bár az angol leirása nem túl bőbeszédű, a magyar meg a 155-re vonatkozik olyan opciókkal, amit itt nem igazán találni.
Egyébként egy Wharfedale rendszert hajt meg, amiről egész kellemes vélemény alakult ki, csak a sub-bal nem vagyok kibékülve. Ezért gondoltam hátha lehet valahol valamit állitani ezzel kapcsolatban.
Esetleg a 142-t nem lehet "upgradelni" 155-re?
Előre is köszi a segitséget.
-
Begi
senior tag
válasz
Thuglife #6397 üzenetére
Gondoltam
.
No de sebaj, majd megoldódik...
Nem teljesen értem, hogy miért nem lehetett 1.3-as HDMI-t rárakni...
Egy Denon 390-en az van.
Valaki esetleg tud valami hivatalos oldalt? Sajnos én nem találtam meg ezt a 142-es erölködőt a harman oldalán.Ezt leszámitva egész jónak tűnik ez az erőlködő.
p_milan:
Ezt a TV-s dolgot nem értem. Mi a baj azzal, hogy rákötöd a forrásokat az AVR-re? -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni tőletek.
Beszereztem egy Harman/Kardon AVR-142 erőlködőt most ebben a S*TURN akcióban. Nagyon tetszik a hangja, nem is azzal van a gondom...
Sajnos elfelejtették közölni a boltban, én meg balga mód nem néztem utána, hogy a 4 db HDMI csatlakozó nem tudja a HDMI 1.3-as szabványt, igy csak videót tud továbbitani. Ha jól értem, akkor muszáj leszek a HDMI kábel mellett egy optikait is bekötni, igaz?A következőket találtam még az adatlapján:
HDTV felkészítés (video in és out)
Ez vajon mit jelent? Csak annyit, hogy van rajta HDMI in és out?Előre is köszönöm a segitséget!
Üdv,
Begi -
Begi
senior tag
Mi a véleményetek erről?
XW-JAZZ40 3 utas álló hangsugárzó 130 W/8 Ohm, 20Hz-20kHz, 213*902*280mmés erről:
Rogers RT929 erőlködő. -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Talaltam egy arlistaban CAV markaju erositot.
A tipusa AV1086(Házimozi erősítő CAV AV1086, Dolby Digital, DTS, Dolby ProLogic II dekóder).
Milyen marka ez? Es milyen lehet ez az erosito?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest