- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
ginola
addikt
-
törölt tag
válasz
jooker82 #47821 üzenetére
Az a max. áramfelvétele.Mélynyomóval együtt, IEC ben adják meg a csatornánkénti számokat(tehát akkor 100 wW a front,ha egyes egyedül szólal meg) de nem ad le 130-135-nél több energiát a hangfalakon keresztül,
Nézd: ha valakinek tetszik,és elhiszi amit írnak és tetszik neki,nem szólok érte,ha venni akar valaki lebeszélem róla mert mi van,ha tévét és médiajátszót és emellett a gépről is akar filmet nézni?
Rossz válasz:
Ugyanis a jelenlegi térhatások közül az 5.1,6.1,7.1,7.2, (ebben bele kell érteni a DTS HD és a Dolby TrueHD hangokat is!!!)és a 9.1 Wide formában és a DPL IIx források a hallga füle síkjában, tehát 2D-ben adják a hangot. A DPLIIz High, és a 9-nél több csatornák nevezhetők valódi 3D nek de azok is csak félig mert egyelőre csak a felülről lefelé hangot tudják (próbálják) leutánozni.
És mivel az említett LG nem tud DPL IIz High formátumot (legalábbis sehol sem írja és a menüje sem tartalmazza) Így nem nevezhető 3D-s hangnak,ugyanúgy ahogy a dipólokkal sem nő meg az 5.1 hang 7.1-é. -
MaTTeS
senior tag
válasz
jooker82 #47812 üzenetére
Ha pesti vagy szívesen várlak egy hallgatózásra. Szerintem hamar megváltozna a véleményed
"Elképzelte már, milyen lehet hallani is a 3D hatást, nem csupán látni? ...Ez a 9.1-es full HD audió hangrendszer a függőleges dimenzióval egészíti ki az általános térhangzást még élethűbbé varázsolva ezzel a 3D élményt."
Marketing bullshit generatorral összerakott szöveg. -
törölt tag
válasz
jooker82 #47812 üzenetére
Ha Jamo-t hallgattál akkor nem csodálkozok a dobozhangján. Azt még a kis JBL is túlszárnyalja.,Ha pl. Polkot vagy Dalit raktak volna Jamo helyett, elfelejtenéd az LG-t. Mégis 5 hangfallal hogy képzelsz 9.1-et úgy hogy mélynyomóval együtt 150 W? Házi feladat,magyarázd el nekem: a hang hogy lehet 3D-s?
-
Tomics
addikt
válasz
jooker82 #47809 üzenetére
2000 Ft-ot ér kb cakum pakk.
nézd már meg azokat a hangsugárzókat mekkorák és milyen apró műanyag f*sba vannak besuvvasztva. parasztvakítás felsőfokon. szerintem van olyan hangszóró is benne ami csak dísz és nincs is bekötve (láttam már ilyet sajnos ilyen egybe agyonhype-olt bögreszetteknél).lehet tőlem 2 kw-os is ha bögre
Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest