- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
TCr
veterán
-
-
8nemesis8
veterán
válasz
mike1978 #25578 üzenetére
Amit linkeltél korábban Q-Acoustics 1050i ,ahogyan nézem nem mai darab. Vajon mennyit számít ez a hangfalnál, hogy esetleg már 2-3éve is legyárthatták, vagy annyira azért még csak nem öreg?
Egyébként olvastam róla a tesztet is szimpatikus is nekem, csak úgy néz ki következő hétig nem tudok Pestre menni az tuti. Hétfőtől Csütörtök estig egyetem... -
Gampa
aktív tag
válasz
mike1978 #25564 üzenetére
Valószinü,holnap mindenképpen meghalgatok pár dobozt valamelyik boltba,de mindenképpen egy olyan hangfalat szeretnék ami a hangszeres zenét tudja nagyon jól,nem a tuc tucot! 23nm? Nem 10nm-re kell! Amugy azt nem tudja valaki hogy ezekben van rendes hangváltó,vagy csak egy kondi van ráakasztva a magasra azt kész jó az ugy!?
-
Gampa
aktív tag
válasz
mike1978 #25537 üzenetére
Nekem is az van egy pár m1 társaságában,kicsit átkábeleztem ma dobott is a hangján,halhatóan,de valahogy a dögösség hiányzik belölle.Elöjöttek a részletek,megnyilt a hangfal!
De meghalgatnám ezeket a vardusokat az m2.vel szemben! Amugy ahozképest hogy egy kis doboz az m2,hihetettlen milyen hangok jönnek ki belölle! -
bajnokpityu
félisten
válasz
mike1978 #25528 üzenetére
ezek a 20as mélyesek?
valdus 400asom van.rockra,metálra,keményebb tüctücre bestiálisak.a gitárok úgy szólnak rajta,mint az állat.direkt úgy emeli ki a mélynek a felső tartományát, mint a gitárerősitők.olyan,mintha minden rock zene koncerten lenne élőben.
semmi másra nem jók,de ebben igen.mivel semmit nem érnek már,ezért megtartom 2. vagy 3. párnak.
ja most látom, ez nem az.bocsi,de ezek semmiben sem jok
-
ricsik
őstag
válasz
mike1978 #25529 üzenetére
Köszönöm a a válaszokat, tetszik ez a proson tüske is. Öntapis ami még jobb is mint a csavaros, mert nem kell szintezni.
Más. Már kérdeztem régebben, de azt hiszem nem jött válasz, így megkérdezem hátha:
A sztereó erősítők és sztereó rádióerősítők közt csak a rádió részben van eltérés, vagy hangminőségben is? Úgy pl. mint a sztereó vs AVR közt? pl: [link] vs [link] -
bajnokpityu
félisten
válasz
mike1978 #24384 üzenetére
ezzel alapvetően egyetértek, de hozzátenném, hogy a márkajellegek inkább a magasabb kategórián mutatkoznak ki, az olcsóbbaknál inkább csa ka visszáját lehet érezni. a tulajdonságnál.
drágábbaknál azért annyiból finomodik a helyzet,hogy igazán csapnivaló készülékek nincsenek, ellenben izlés dolgává válik.
-
python1
veterán
válasz
mike1978 #23804 üzenetére
Helló!
Ez badarság!
Miért ne lenne jó, ha már egyszer ki volt bontva,ha nincsenek rajta külsérelmi nyomok ,esztétikailag megfelelő akkor mi a gond?Még garit is ugyanúgy adnak rá.
Sokan használtan vesznek dolgokat, azzal mi van?
Rengeteg dolgot vettem már,hogy kiállított darab volt,sokszor árengedménnyel oda adták.Végül is nem kötelező megvenni,mindenki saját problémája,hogy mit tart jónak és rossznak.
Saját tapasztalat.
Aktív témák
Hirdetés
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest