- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
xtremetuning #84850 üzenetére
Ennyiért lehet is.
Rendeltem is kettőt.
Egyébként mi ez, UTP kábel?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #84682 üzenetére
Tudod Te
-
Tamoo
nagyúr
válasz
xtremetuning #84683 üzenetére
devil-k is ilyen kis szobában tolja ha jól rémlik. Nem tudja kifutni magát a T12 nagyobb "effekteknél".
Amúgy annyira nem vészes nálam mint gondolná az ember. Tele van pakolva, hátsó fal gipszkarton, oldalsón, hifi mögöttin van 5cm nikecell (ha másnak nem is, de az akusztikának mintha jót tett volna).
Viszont belátható időn belül talán nagyobb térbe kerülhet a cucc és akkor előre fogok gondolkozni hogy mit hogy... Nagyobb lesz a mozgástér és a szobával kezdem az egészet. -
lemmy9
őstag
válasz
xtremetuning #84616 üzenetére
Gonosz vagy Te is.
-
nagynorbi
aktív tag
válasz
xtremetuning #74213 üzenetére
"Kissé" megkésve ugyan, de megtörtént. Maradtam a KáCsa subkábelnél, mert én nem éreztem különbséget. Ez betudható ugyan a nem túl kifinomult füleimnek is.
Ha később elgurulna megint a gyógyszer, akkor pedig nem akkora érvágás lecserélni a KáCsa kábelt, hisz nem egy méregdrága darab. Ez mondjuk nem mostanában lesz, mert teljesen elégedett vagyok a jelenlegi rendszeremmel.
xt, Dorian: Köszönöm Urak a segítséget! -
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #84471 üzenetére
24/96 és 24/192 között (még) nem.
16/44 és 24/96 között már többször, mint nem, de ez is még sokszor maszter függő.
Szóval van még mit fejlesztenem.
Fejessel/fülessel (melóban, ahogy most is) jobban megy.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
xtremetuning #84460 üzenetére
elhiszem. nalam a kabel a szuk keresztmetszet egyelore. (kb kihajtogatott ruhafogas szintu)
de majd ha lecsereltem normalisra akkor megnezem megint. talan megprobalom valami szoftveresen randomizalni egy PL ben a FLAC ket amik ugyan azon darab mas sample jet tartalmazzak. majd megprobalom visszanezni hogy allitanam sorbade mint mondtam most kabel nelkul semmi ertelme.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
xtremetuning #84457 üzenetére
te azt hallod? Komolyan kerdem. A leiras amit linkeltem + a tapasztalatom az hogy akar egy classe monoblokkokbol osszerakott szuper hangsugarzokkal osszerakott hyper cuccon se hallanad a kulonbseget a 192 vs 96 ot.
Ne erts felre en nem vitazok. En tapasztalatot mondtam. Lehet egyebkent bemegyek itt egy terembe es megkerem ugyan mutassanak mar valamit es mondjak el mivan. (kulfoldon van olyan meg hogy kinyaljak a segged akkor is ha nem veszel semmit) -
Z0mbi
senior tag
válasz
xtremetuning #84451 üzenetére
bocs lehet elvesztettem a fonalat. Te most a HDMA vagy a 192kHz re erted? (vagy mindketto)
-
Z0mbi
senior tag
válasz
xtremetuning #84426 üzenetére
AV: Onkyo TX-NR626
forras: mede8er med600x3d - iso bol illetve egy valag FLAC ami 192/96/48 al volt (24/16bit)
Csipogok: ami ket csatornas volt azok csak b&w 704 en mentek. ami 5.1 es volt azok meg 705 on hatul es kozepen 6 os szeria ahogy a sub is (ugyan ez a gyarto). -
JohannZimu
senior tag
válasz
xtremetuning #84332 üzenetére
Még álmomban duplán gyújtok...
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #84320 üzenetére
Akkor már megint "rég" nem voltam nálad.
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #84318 üzenetére
Akkor abban valószínűleg szépen ki van szolgálva a chip.
Ha azt hallottam legutóbb, akkor nekem is tetszik.
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #84309 üzenetére
Igen, mert azt tartják (a marketingesek) a legjobbnak jelenleg.
De DAC esetén nagyon nem mindegy a körítés. Mindegyik DAC-ból lehet jó hangot kihozni, csak nem mindegy mit raknak köréje.
(#84307) robi-k:
Hogy hogy nincs analóg sokpontegyes kiemenet?
Ezek nem "csúcs" lejátszók?
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #84304 üzenetére
Ezt elfogadnám: [link]!
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #84291 üzenetére
Ahhoz a Sony vetítőhöz talán illenek az abba az árkategóriába tartozó vásznak. De egye fene, tegyünk rá még egy százast.
-
devil-k
nagyúr
válasz
xtremetuning #84206 üzenetére
Ez is szép csomag.
-
törölt tag
válasz
Gratula hozzá!
Héliumos? -
Patice
nagyúr
válasz
Bazi nagy kerted lehet, ha ennyi és ilyen vastag locsolócső kell hozzá. Csak nem tudom mi a pékért rendeled darabokban!
De legalább szép színes a borítása. és még hangoló-gyűrűt is adtak hozzá.
Egy valódi "álom" - nekem...
Egy készülék kapja, vagy minden fog kapni a jótékony hatásából?
-
robi-k
őstag
válasz
xtremetuning #84090 üzenetére
De legjobban a NORMA tetszett
Na ha az a rendszer így szolt, akkor félek bele is gondolni, hogy nálad vajon milyen lehet a hang/kép minősége -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #84095 üzenetére
Köszönöm a megerősítést
Cecil: Hát, 13 év távlatából már halványak az emlékeim. Inkább nem mondok semmit. Tippem szerint szórakoztatóbb lesz.
Lehet alkudni, csak ki kell kerülni az ebayt. a 600as használt áráért kb megkapnád. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #84070 üzenetére
Pont valami ilyesmiben mesterkedem egy ideje.
Python Csabi, már nem él telszámod. De örülök , h félig teli
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #84073 üzenetére
Szólított valaki?
-
hétalvó
addikt
válasz
xtremetuning #84070 üzenetére
gratulalok
-
gorbep
senior tag
válasz
xtremetuning #83935 üzenetére
Annak hiszek...... csak ezeknek a monstrumoknak a logisztikája nem egyszerű az USA-ból, már csak a tetemes súly miatt sem ( >50kg), másrészt elég rétegigény, ezért eladni sem egyszerű, ha nem jön be a hangja, az árához képest.
Az eddigi vásárlásaim csupán tesztek és ajánlások alapján (itteni is....
) történtek Emotiva tárgykörben, és eddig még nem csalódtam, de ez már kicsit nagyobb kategória...... emiatt is tétovázom ennyire..
Az a gond, hogy aki már ebben a kategóriában "utazik" az anyagilag jobban el van engedve, és magasabb árkategória bevált termékei iránt érdeklődik..... de sajnos az nekem már esélytelen, és azt a felárat nekem valószínűleg amúgy sem érné meg.
Te nem találkoztál még XPR-el itthon?
-
válasz
xtremetuning #83839 üzenetére
"Túl van ez lihegve..... "
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #83841 üzenetére
Lesz egy hangyafaxnyi különbség
Grat szépek. Pláne, ha jól sejtem W. -
adodaniel
őstag
válasz
xtremetuning #83841 üzenetére
Nem ismertem fel a típusukat, ezért kérdeztem...
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #83815 üzenetére
Szerintem is... Pedig a denon se rossz.
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #83815 üzenetére
Én is mernék rá fogadni, de ne mondjuk meg neki, nehogy befolyásoljuk.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
xtremetuning #83731 üzenetére
Inkább töröltem, hogy legyen már vége.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
xtremetuning #83714 üzenetére
Te más hozzászolasára hivatkoztál.
En csak arra reagáltam. Miszerint, ami jó zenére, az jó filmre is.
Nem mellékesen: sztereoban hol van mélynyomó?
Mutass olyan sztereó erősítőt, amelyiken van sub kimenet.A lényeg, hogy nincs rajtam sapka?????
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
xtremetuning #83694 üzenetére
Gondoltam, hogy nem hagyod szó nélkül.
Azért az érdekes, hogy anno ezeket a Focal-okat a What Hi-FI, vagy a Hi-FI Choice nem HM erősítővel tesztelte.
Ez akkor sem mond neked semmit?
-
válasz
xtremetuning #83618 üzenetére
"Kis naív.....
azt gondolod, az az egy feltétel kell csak hozzá ?"
IGEN! AZT!
Jaaaaa, hogy érteni is kell hozzá???
-
cdl
senior tag
válasz
xtremetuning #83618 üzenetére
Furcsa, Én azt gondolom a beírásából, hogy Rád gondolt, és nem a pénzre.
Kíváncsi leszek, kinek lesz igaza. -
KisTücsök
addikt
válasz
xtremetuning #83326 üzenetére
Ilyeneket tudsz/tudtok még írni? Azt hiszem, az Arcam 400-as tesztjénél olvastam, hogy a SW 1. részénél a fogadverseny alatt hallkan zene is szól... Majd még párszor meghallgatom, de nekem nem nagyon tünt fel a zene. Vagy hallom, csak nem tudom, hogy azt hallom.
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #83313 üzenetére
Sssimán!!!!!
Úgy nagyjából..
Ha valamikor a kerületben jársz,megmutatom...
-
kimi02
őstag
válasz
xtremetuning #83313 üzenetére
Mikor az elején le esik a helikopter , arra gondolsz ?
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #83276 üzenetére
Miután magamhoz tértem,betoltam a T4-et,a hangerőt egy 10-essel megtoldottam a "szokásoshoz" képest.
És már majdnem!
Hátőő..... mintha picit kevesebb lenne a dinamika....egy hangyányit a részletesség....talán egy szusszanásnyit a tér is....
Szóval,ha nem lennének szomszédaim,egész jó lenne így...
Elötte bemelegítettem csod. p. 2-vel,háát,kezdenek átesni a ló túloldalára,vagy már átestek.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Ez még kérdés?Álmatlanul forgolódtam...
-
Warter
addikt
válasz
Esetleg Xtinema, sőt Cinetreme
-
Toobee
veterán
válasz
Korán kel a gyerkőc?
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #82953 üzenetére
Tudod mit nyuszika, akkor .... a fűnyíródat.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #82916 üzenetére
Egyáltalán mit telepítesz?
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #82887 üzenetére
Sose használtam QNAP-ot, de nem lehet valami nagy ördöngösség. Ha ráér szerda vagy csütörtök, esetleg megoldható valahogy remoteból vagy telefonon, akkor nyugodtan keress meg.
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #82870 üzenetére
Ha ráér jövő hétig, akkor átugorhatok. Most balcsin tengődöm.
-
hétalvó
addikt
válasz
xtremetuning #82866 üzenetére
hát ha tudsz egy ppp-t értelmes áron ne fogd vissza magad.
tesztelgetni hoztam csak ki ezt, hogy egyáltalán látom-e értelmét. de kellemes nyugodtság lett az eredménye.dehogy melegszünk
-
Toobee
veterán
válasz
xtremetuning #82866 üzenetére
Next next start?
-
hétalvó
addikt
válasz
xtremetuning #82840 üzenetére
Audiogon-on olvasgattam ilyeneket. Münchenbe nem járok. De ez már nem az én világom az biztos
mekkora már ember meg akarta venni az lx-met vicces összegért, erre most jön vett egy 57-est és elhozhatná-e hozzám kipróbálni, mert nincs semmije hozzá, ne már
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #82813 üzenetére
Igen, de neked brutal hazad van
(#82812) BBéci
Nagy mertekben fugg a haztol, felhasznalastol, mozira 1 SSD, 1 HDD meg nem tragedia legtobb esetben.
(#82815) Vikthor
A Popi HDMI hangjat minden bizonnyal a te szamitogeped
is porra veri, ha megfelelo a szoftveres kiszolgalas.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
KÉP Ezt tudod überelni?
(enyém volt még régebben...)
-
BBéci
legenda
válasz
Transparentből közepes, de a 4-4500 eurós ár, hogy is mondjam, erősen high end kategória.
Ha mozigép, akkor lehet benne merevlemez, de ha zenelejátszás a fő profil, akkor SSD.
-
hétalvó
addikt
válasz
xtremetuning #82745 üzenetére
Nem tudok ra mit mondani, nem hallottam meg nem az en kategoriam. 100-200 ora kellene neki bejarodni.
Az lineflux xlr-t esetleg kiprobalhatnad mozin, erdekelne a velemenyed. Holnap viszem vissza, 100 ora biztos van benne.
-
gyurczy
őstag
válasz
xtremetuning #82780 üzenetére
Vinyó helyett SSD-t szoktak inkább használni, nem? PPA-nak vannak érdekes kütyüi HTPC-be, de ha abból építkezel, kb Lumin árba lesz a vége. Lehet, hogy hangban is...
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #82788 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem hiszem, de számomra már elég ufo cucc már ez.
Melyik típus a jó és miben jobb, képben és hangban is? Hány százalék a javulás? Átlagos halandó észrevenné? Tippem szerint wd red, mindkettő, 0,5, nem. -
ricsik
őstag
válasz
Szebb lesz kép WD RED-del, mint WD Green-nel? Ne szívass már
-
törölt tag
válasz
Nemrég lettem kész az első Kaveri alapúval. Egyszerűen elképesztő mi van a kis "rohadékban". Eddigi legjobb HTPC, legalábbis a kezeim között. A táp még túl sincs bonyolítva, normál HDPLEX, optimalizált win. szerk: Ja, majd elfelejtettem, szintén agyonveri kategória.
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #82782 üzenetére
Nem feltétlenül Oppo-hoz gondoltam a viszonyítást, hanem a fizetőképes kereslethez.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Vikthor-nál az a csúcs HTPC ha úgy néz ki mint egy Marantz és akadásmentesen fut rajta a WoT.
Mellette teljesen passzív legyen és a tetején lehessen tükörtojást sütni.
bocs Vikthor, nem hagyhattam kiÍrod hogy fontos hogy milyen vinyó van benne. Ha egyáltalán nincs HDD és hálózatról eszi a filmet? Az nem jobb?
-
válasz
xtremetuning #82775 üzenetére
pedig nagyson dícsérik az A410-et meg az OPPO 95/105-öt, hogy csúcsszuper minőség. Mit értesz az alatt "ha jó" akkor a PC agyonveri, miből kell hogy álljon egy jó HTPC szerinted, de tényleg érdekel a véleményed, mert nem kis pénzhegyet öltem bele a HTPCmbe... hátha rosszul csináltam vmit...
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #82745 üzenetére
Persze a gyenge akusztika miatt, nálad pont ezért jó lehet a a magas és középmagasra való hatása.
Csak hát a részletek......azok bizony elvesznek. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
xtremetuning #82677 üzenetére
Tudod mit?
Legyen igazad.
Ha nem tudod miről beszélek, akkor sajnálom.
OFF.
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #82680 üzenetére
De annyira,hogy magadnak válaszoltál.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Köszönöm. Asszem most kiégett az agyam.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Pontosan.
Ezt azert illik tudni szerintem, hogy másképpen állnak a zenéhez a Franciák és másképpen a Britek.Teljesen más egy Focal és teljesen más egy Kef hangzasvilaga és nem azért, mert esetleg nem annyiba kerül.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #82671 üzenetére
Remélem neked is van saját térbeállítód, anélkül már nem élet az élet a mai világban.
-
Toobee
veterán
válasz
xtremetuning #82667 üzenetére
Istenem
meg vannak pihenve az agyak eleg rendesen.
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #82667 üzenetére
Csak megnézte a Noét,és vizzel álmodik..
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #82656 üzenetére
Röhögtök, de nekem megjelent a lelki szemei előtt egy vízér kereső ember pálcával, amint megy körbe a szobába és keresi a teret.
-
KisTücsök
addikt
válasz
xtremetuning #82592 üzenetére
Bocs.
A mozit néztem, nem a mozihangot.
-
hétalvó
addikt
válasz
xtremetuning #82589 üzenetére
Ertelek, probalgatni lehet. Ingyen is van.
Tudok rengeteg filc padloszonyeget, feltoltom a kanape mogott allitva, hatha fog valamit a melybol, masba nem nagyon tud beleszolni. Valakinek tapasztalata filchengerrel?
-
hétalvó
addikt
válasz
xtremetuning #82537 üzenetére
Van itthon 8db elrakva
csak eddig kriptat csinalt a szobambol. Csinalgatom a paneleket, de a mellyel kell valamit kezdeni
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #82533 üzenetére
Deeee, válaszolj csak!!!
-
gyurczy
őstag
válasz
xtremetuning #82500 üzenetére
Nem is te vagy a célközönség.
-
KisTücsök
addikt
válasz
xtremetuning #82273 üzenetére
De jó kis írás.
Az akusztika szerinted mennyit javítana ezeken a számokon? kb.
-
devil-k
nagyúr
válasz
xtremetuning #82459 üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy valakit is megbántsak.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #82459 üzenetére
Én arra gondoltam úgy kerülte meg a Balatont, hogy minden településen elkötött egy másik biciklit.
-
devil-k
nagyúr
válasz
xtremetuning #82457 üzenetére
Nem biztos, hogy mindenki.
Háháháháhhá
-
JohannZimu
senior tag
válasz
xtremetuning #82432 üzenetére
Hát én már olvastam olyat, hogy "összeált a rendszer" igaz később olyat is, hogy "kidobtam" és .....
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #82358 üzenetére
Köszi!
Talán akkor még nem vittem túlzásba.
Lehet nálam is kéne egyet hallgatóznod... -
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #82346 üzenetére
És ahol nem működik jól, azt hogyan nyílvánul meg? Ki lehet hallani?
Nálam van pár helyen ródiumos csati a rednszeremben, azért kérdezem.
(#82345) Gabor1123
Pedig tök egyszerű. Vettem egy ilyet (tudom, túl "jó" ehhez, de nem akartam, hogy ez legyen a szűk keresztmetszet), a középső részébe megy az SPDIF jel, az elálló forrfülre meg a föld. A kábel, amivel bekötöd majdnem, hogy lényegtelen, olyan kis távolságról van szó. Nekem volt itthon pár centi habia (ezüst) kábelem, abból használtam kb. 2x15 centit. A másik vágükre meg raktam olyan kis csatikat, amivel az alaplapi tűre rá lehet húzni.
Az RCA csatit meg egy űres hátlapra raktam. Kifúrtam, a helyére csavaroztam és kész is volt az alalapi tűske kivezetése -
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #82321 üzenetére
"Minden előadónak a linearitás az, ami jó."
Mióta megvannak a kis RX1-esek nálam, azóta sokkal jobban tetszenek a régi elektronikus zenéim is, mert középben jók azok a kis dobozok.
Bladi óta meg úgy minden jó lett.
Eleinte kicsit fanyalogtam, nem hozta azt, amit reméltem, de észhez kellett térnie a rendszernek. "Megszokta" az új felállást a láncom, talán 'összejáródott' az új IC, az új DAC, meg az erősítő analóg bemenete is.
A mélyek a dobozhoz képest meglepőek. Fene se gondolta volna, hogy tudnak ezek ilyet is. Nem, nem megy mélyebbre tőle, de sokkal pontosabbak és már mélyben is részletező lett a hang.
-
hétalvó
addikt
válasz
xtremetuning #82273 üzenetére
itt járt xt
kezdjük elölről az egészet
rebornnincs ezzel a kritikával baj, azt tudtam zenén soha nem fogunk egyezni.
kicsit édes, kicsit könnyed, szállós, ez vagyok én.
a szoba akusztika kacat-vacak, nehéz eset, agyalás megy rajta egy ideje, de nagyon nem akaródzik hozzákezdeni.
a mély lehet sok volt még csak most ismerkedem a procimmal, komoly kihívás mikrofon nélkül beállítani.de legalább a sárba döngöltek, innen szeretek felállni
meg is hozta a kezdő lökést és a szekrényem nyugdíjaztam, végre a center kb úgy van ahogy kellene lennie. életre is kelt egyből. a hangfalak levegőhöz jutottak, de ez tervben is van egy ideje csak a lustaság
következő lépés egy bambusz állvány és az ablakra valami komoly függöny.
hangelnyelőket nem akarok max diffúzorokat és egy könyvespolcot.
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #82236 üzenetére
Beszámolót kérünk majd!
-
hétalvó
addikt
válasz
xtremetuning #82236 üzenetére
Jesszus, mi var ram
1 ora es otthon kb.
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #82156 üzenetére
-
hétalvó
addikt
válasz
xtremetuning #82124 üzenetére
M3-asig a 0-on es itt vagy, Neked max 1/4 ora
De szerintem ossze tudod rakni a hangot fejben. Electra minden, beryllium front, furutech alphak, parasound a52+c2. Csak dts!
Az under construction elmult, meg jott a proci.
Akkusztika es alvany meg to be continued... -
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #82128 üzenetére
Beszálok akkor még két lurkóval és akkor összeereszthetjük őket a kertben. Amíg lefoglalják egymást, addig Warter mozizhat.
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #82127 üzenetére
De persze, ha ez célzás akart lenni, akkor a válaszom : jöhetsz bármikor. (amikor a nejed engedi
és vigyáz a törpéidre
)
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #82124 üzenetére
Nálad mikor lesz gyereknap? Áttolnám az ikreket. Lássanak már rendes házimozit is.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #82086 üzenetére
ne vicccelj, a harsságot tökéletesen elfedi a pia, még egy pio is tetszeni fog.
dinamikából viszont több kell úgy.nah,vissza readonlyba, kezd kimenni a sör hatása.
-
Toobee
veterán
válasz
xtremetuning #82086 üzenetére
Én nem vagyok Denon-os. Pontosabban még nem tudom, hogy milyenes vagyok, a mozit nem erőltettem mostanában.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #82075 üzenetére
napok kellenek,mire úgy igazán belősz egy moziláncot.
és akkor a kábelkeresésről nem is beszéltünk.sztereo érdekelte Robimot (dac+előfokot próbáltunk), azért hozta át az Arcamot. Nálam meg nem megoldható, hogy a villás hangfalkábeleimet bedugjuk direktbe. Se arcam, se denon nem fogad villát. Focalból meg akkor lesz legközelebb kikötve hangfalkábel (villás itt is), amikor lecserélem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #82064 üzenetére
egyébként nemtom hogy demozzam le, hogy milyen egy arcamhoz képest,ha csak denonom van?
liszi:már megfogalmaztam -
Toobee
veterán
válasz
xtremetuning #82061 üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #82058 üzenetére
kicsi denonokra igaz.
szerk: majd. addig kérdezd Robimot. -
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #82058 üzenetére
De persze meggyőzhető vagyok.
Nyomsz egy demót és kiderítjük. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #81832 üzenetére
A fél- vagy harmadáron kínált gépeket szoktam rendszeresen jó vételként emlegetni, töredékeset szökőévente találni.
Az eredeti hetedrészéért kínált készülék, még akkor is, ha 8 éves, az nagyon durván olcsó, ami persze jó az erősítőt vásárolni szándékozóknak. Biztos vagyok abban, hogy simán lealázza például az AVR-4520-at.(#81836) Mark2411
Nem árultad el a házimozi erősítőd típusát, így nehezen tudunk segíteni.
Gonoszkodást félre téve: a lejátszó szoftverben kijelölted a bitstream kimenő jelet? -
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #81679 üzenetére
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #81670 üzenetére
Maradjunk a 2 hétnél, döbbenet az a képminőség nálad, azóta se láttam még hasonlót se!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest