- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
Toobee #58786 üzenetére
Érdekes lesz
Pityunak is pedzegettem a témát, hogy vajon milyen lehet a MACel szemben
(#58796) robim
Ez működik vele? -
Tamoo
nagyúr
válasz
Toobee #58786 üzenetére
Én is gondolkoztam rajta. Viszont Ubuntu Studio jobban érdekel egy fokkal mint a Server 2012. Mindenesetre előbb szerezni kell egy SSD-t amire feltolnám, ez meg a prioritási listán sajnos hátra van csúszva.
(#58783) DrJános: Én az R8 szubot biztos nem venném meg. Főleg, hogy közel egy áron van a PSW 110-el.
-
spiky03
veterán
válasz
Toobee #58735 üzenetére
+1
Ez pontosan így van.
Jelenleg örülök ennek is, amit meglett. Azért csak minőségibb az Eltax center után.
Aztán ha össze jön az 5.0 ebből a szettből, utána majd ráérek elgondolkodni az erősítőcserén. Mert úgy gondolom most, hogy az viszonylag "egyszerűbb" feladatnak ígérkezik, mint a szett összevadászása.Tudom, hogy sokatok szerint ez így sz@r, meg nem kellett volna megvenni a centert, meg miért nem frontokat vettem, meg stb, de nekem erre volt most pénzem, meg erre volt lehetőség, ezt kihasználtam, ennyi.
Majd szépen lassan kiépül a rendszer, nem sietek sehova sem.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Toobee #58437 üzenetére
nem csak az alapján gondolom (Nálad is hallottam rotellel és emo végfokkal), hanem elmondásodat is figyelembe veszem,h miben gyengébb a proci a dacnál. denonon én képes vagyok zenét hallgatni...
és igy van, mindkettőnél jobb választás lenne egy arcam 350/400. 350 ma már minőségéhez képest olcsó.
-
spiky03
veterán
válasz
Toobee #58085 üzenetére
Ez egy picit több, mint amennyit gondoltam költeni rá.
De jól néz ki.Amúgy jelenleg ez a két versenyző van:
- Magnat Sub 130A Itt lehet, hogy nagy lenne a 30-as sub
- Energy Esw-10Nem tudom melyik lenne jobb?
De még reménykedem, hogy felbukkan valami jó vétel ilyen áron ha tényleg elviszik a sub-ot.
Ez gondolom jó lenne, csak itt ennél meg nincs ár, nah meg nem is 40 lesz ha lesz.
- Klipsch rw12 -
Norbi 72
veterán
válasz
Toobee #58016 üzenetére
Nem fejtettem ki rendesen:HM vashoz képest elég szépen szóltak együtt.Sztereózni nem fogok,mert elenyésző,kb.5%-ot hallgatok zenét a rendszeren,én szinte csak mozizok.Ügy is fogalmazhatnék,hogy azért hallgattam meg az Onkyo+Polk párost zenével,hogy nem-e túl gagyi.De nem,messze szebben szólt,mint ahogy vártam.
-
-
ricsik
őstag
válasz
Toobee #58004 üzenetére
Szerintem pont ilyet keres, ahogy olvasom, ezért mertem ajánlani.
Zenére tényleg nem ez az út.TCr: pedig sajnos a 10e tényleg nagyon karcsú. Azt jelenti, hogy dugók nélkül nincs 1500 Ft / m
Én ennyiért kipróbálnám a Sinus Live-ot, amit a Conradba árultak, de már nem találom náluk.
Itt is van, de drágább: [link] , azt hiszem ez volt az.Most kértem ajánlatot Excaliburra, kicsit kevesebbre számítottam, de tűrhető.
-
Rebell
senior tag
válasz
Toobee #57993 üzenetére
Igen ebben van vmi,
de én úgy veszem észre, hogy azért halkan is normálisan szólnak a hangfalak, szóval nem kell feltekerni a hangerőt, mert tény és való, hogy nagy hangerőn, mintha picit az erősítő elveszítené a fonalat..Remélem összejön az erősítő Upgrade és utána pedig szeretném a hangfalakat is cserélni. pl: dali Lektor 6 5.1 es szett. Szép álom
-
rigo88
aktív tag
-
dunkel
őstag
válasz
Toobee #57655 üzenetére
Én erre a kérdésre ~1 hónapja nem kaptam választ. Szépen állunk
Ha sötétíteni is akarsz vele (nincs redőny), akkor ún. blackout típusú függönyt kell venni, aminek a közepébe egy fekete fényelnyelő anyagot varrnak. Elég nehéz miatta a függöny és nem is olcsó. Függönyboltban kell keresni. Pl.: [link] [link] Elég "nehéz" emiatt függöny, van benne anyag.
Hangszigetelő függöny néven árulja egy cég a szolgáltatását [link] Itt arról van szó, hogy ők dupla függönyanyag közé valami több centi vastag (2 vagy 4 már nem emlékszem) hangelnyelő szivacsot varrnak. Ez a dupla függönyanyag + bélés miatt nem olcsó. Az ő függönyválasztékuk nem túl nagy, de hozott anyagba is belevarrják.
Gondolkodtam még bútorszöveten is anyagvastagság miatt, de az az irány zsákutca szerintem.
-
cekkk
veterán
válasz
Toobee #57478 üzenetére
Én nem temetem az üzletet, de aki ilyet kitalál, hogy a bemutatott termék megtekintésért/hallgatásáért pénzt kérnek.
(#57480) bajnokpityu
Az összes olyan bolt elmehet ahol nem a vevőkért vannak, hanem fordítva.(#57487) bajnokpityu
Én nem mondtam, hogy zárjon be ezzel a kereskedői személtettel nem értek egyet, hogy pénzt kérnek érte.
Akkor ennyi erővel ha kipróbálsz egy bemutató kocsit és nem veszed meg ott rögtön akkor ezért is pénzt kérhetnének.(#57490) gyurczy
Elég sokan tartanak fent boltot(most konkrétan nem csak hifire gondolok), de ne az legyen már az általános, hogy belépőt szednek mert megakarok nézni tapogatni valamit, árat megtudni. -
Sefter
veterán
válasz
Toobee #57478 üzenetére
A kiállításon segítőkészek voltak...az is lehet csak szimplán nincs raktáron a cucc, vagy rossz napja volt az embernek...ezért még tényleg nem kell temetni a boltot..
Ricsi: egyetértek
Még azt is elfogadhatónak tartanám, hogy fülelésért pénzt kérnek, amit valamilyen módon levásárolhatsz náluk...ezzel nem lehetne senkinek baja..
-
xerobyte
aktív tag
válasz
Toobee #57111 üzenetére
Mivel már nem tudok szerkeszteni, újba írom.
FONTOS: Mindig házimozi erősítőt kértem, hogy ne húzza el a fülem a jobb stereo, valószínű pontosan emiatt nem éreztem akkora különbséget a dali lek 6 és a challenger között. (!!!)
Denon x2000 volt az erősítő, főleg zenék mentek, mindenféle, pengetős, zongora, mélyebb rockosabb, női éneklős (szám címét már nem tudom) és házimozinál egy akciójelenet + beszéd.
A tannoy-t, polk, magnat pedig még régebben onky-on ment (8xx valami volt). Kábel gondolom streamaudionál és netdepo-nál alapvetően jóféle.Ha valaki kíváncsi rá meg tudom fogalmazni részletesebben és hosszabban is a tapasztalataim.
-
JohannZimu
senior tag
-
Oldfighter
senior tag
-
t-bali3
senior tag
válasz
Toobee #56021 üzenetére
Nekem egy olyan rendszer elég lenne. Persze fura volt elsőre a ribbon magas.
Patice: Átmegyek oda. Még annyi , hogy nekem nem jött be az, pedig tavaly előtti évből kiindulva sokat vártam. Akkor a Zuk elvarázsoltak. Engem zavart a szoba kialakitása is, mintha baloldalt a sarok miatt mélykiemelés keletkezett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged