- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
Norbi 72 #58068 üzenetére
Ahogy olvasom ezeket teljesítmény függvényében osztogatták... A select jó 30-40 az ultra meg 40-50 négyzetméter alapterületű helységekbe....Más különbség nemigen van mostanában, régen az ultra jobb alkatrészeket kapott mint a select, de mára ez sem igaz, mert a selectben is megtalálhatók ugyan azok az alkatrészek. Egyedül a kisebb tap és kondik amiben van változás...
-
BBéci
legenda
válasz
Norbi 72 #58068 üzenetére
Kimi Cambridge Audio 650-re cserélte az Onkyót, szerinte sokkal jobb a hangja.
Nem vették el a jelölést, csupán rájöttek, hogy attól a logótól semmivel nem lesz jobb a készülékek hangja, csupán egy halom pénzt kell fizetni a ráírásáért. A Select kevesebbe kerül, mint az Ultra.
-
Toobee
veterán
válasz
Norbi 72 #58015 üzenetére
525-os Onkyo, meg a zene? Mindenesetre nem bantasnak szanom, de erdekes parositasokat szoktal jokent emlegetni. Kinek mi jon be, izlesekrol kar vitatkozni, de abban biztos vagyok, hogy a kerdezok kozul szinte senki sem hallgat ekkora folennyel sulyosabb rock-ot (ahol elenyeszoen keves jo felvetelt talani).
-
tjojo
tag
válasz
Norbi 72 #56206 üzenetére
Ez már nagyon régóta így van szvsz. Én még a fiatalabbak közé tartozom és elég sűrűn szoktam animációs filmeket nézni. Ezt nem azért mondom mert korhoz lenne kötve, csak mint pl az Aladdin vagy az Oroszlánkirály kis pöcsös koromba jöttek ki és ma megnézve teljesen más élmény az Aladdin is, vagy bármelyik amelyiket még gyerekfejjel láttam..
-
BAUZSOLT
csendes tag
-
törölt tag
válasz
Norbi 72 #53245 üzenetére
Nem tudom, te hogy értelmezted: az én olvasatomban: meddig mehet el erősitővásárlásig, ha rizikó nélkül még pár évig használni szeretné. Ez a két formátum 2002-ben terjedt el. ezek még néhány évig elüzemelnek.
Kábelhosszkérdéshez: nekem is a 22 nm.re legalább annyi kellene: egy oldalsó surroundhoz, mert ugye egyszer meggy le erősitőtől a földre, számolj 1 métert, onnan 2 a sarokig onnan énmellém hogy kicsit a hátam mögé érjen 3 kell legalább de még legalább másfél kell felfelé, ez összeszámolva éppen 7 és fél. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Norbi 72 #53060 üzenetére
Te hol vásárolsz? Kettőt fizet egyet kap akció?
Ha nem pakolászod gyakran jó a csupasz vezeték is. (legalábbis az alap szorítós banánokhoz képest). Banándugó, villa hendikeppel indul a plusz kontakt miatt, viszont nagyobb felületen érintkezik és talán kevésbé oxidálódik.
Ha én most vennék valamit, a Streamnél lecsapnék vagy a Sonus vagy a Lektor szettre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Horizon Forbidden West
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZEN.com
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged