-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mp54
senior tag
válasz
bajnokpityu #39814 üzenetére
Hoppá! Ez rám is vonatkozik...:
8xx 9xx jobb hiján 7xx és 8xx focalokhoz tuninggal ideiglenesen elég.
Most Rotel 935 BX+tuning - Focal Cobalt 816 van...
Akkor irány egy HTA-30? Vagy mi más? -
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #39773 üzenetére
rotel 1062 nem lehet jó választás? mennyit érhet most?
(nem találtam most olcsó csövest)
amúgy kb. annyi lenne a yamaha s500 is ebay-ről, arról elég jókat mondtak...
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #39758 üzenetére
Ez jo, csak épp nekem a 10es is drága... De az jo lenne Chorus 7hez..?
-
gyurczy
őstag
válasz
Szúrtam, nem szar.
-
zolaas
senior tag
válasz
Jaj de randa
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #39698 üzenetére
Ez is igaz , de akkor egy komoly HM végfok 5-7 csatornás miért nem 10kg ?
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #39698 üzenetére
Deja vu.
Mintha ma erről beszéltünk volna. Csak közbejött egy parkolóőr.
A témához lemaradt: Finggal meg nem lehet tojást festeni.
-
tjojo
tag
válasz
bajnokpityu #39675 üzenetére
Én is pillázok rendesen.
Egyiket se hallottam, de azért nah! Egy top Denon-t ne verjen már el egy belépő CA, ami fele annyiba se kerül... -
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #39558 üzenetére
rotel nem jó..?
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #39558 üzenetére
Én már továbbgondoltam. Nem a 340-350-re, hanem HM vasként kérdeztem a CA-Focal párosítást. 540r-rel szemezgetek mostanában, csak mind eltűnt avx-ről.
Az a baj, hogy olyan 60 körül meg kellene állnom és komolyabb Denon meg Arcam 100 fölött kezdődik. -
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #39536 üzenetére
aha, tehát számomra most nincs.
bluray lejátszom van, de elv. annak a hangja nem a legjobb...
(pio bdp-150) -
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #39530 üzenetére
de, én akarok. adsz rá pénzt?
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #39520 üzenetére
Pedig elég sok hirdetést látok itt a ph-n is nem csak házimozi témában, ahol kirakják a portékát eleve irreális áron aztán amikor kapnak rá egy ajánlatot megy a sírás rívás, hogy mit képzelnek stb .
Azért azt nem hiszem el, hogy két év alatt az ember nem tudja eldönteni, hogy mit akar. -
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #39406 üzenetére
TCr & Tonyo: Köszi!
bajnokpityu: Köszi. A mozis vas már megvan, meg egy center. 1.0-ra jó vagyok. 3.0 megint csúszik, elfeledtem, hogy negyedéves ÁFA bevalló lettem, meg kell adni a királynak ami a királyé...
Peak: Elég nehéz szülés volt. A nyomda kétszer gyártotta le hibásan (ez is hibás), de már úgy vagyok vele, hogy így marad. A felrakás is lehetne pontosabb, de legalább fent van. Két hete kerülgetem a kész paneleket. Szerk: emblemazas.hu váci csapat.
nebulo5: Pedig annyira nem is vészes összeg.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #39182 üzenetére
Előbb venném meg Toobee-tól a Rotel+Emo párost.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #39146 üzenetére
Nem ismerem a DPD-s árakat, de előnyük, hogy háztól házig szállítanak, tehát a felvételi oldalon is címre mennek.
Doboznál 0-10kg 35€, aztán 5 kg-onként +10€. Raklapos szállításra (Mezzo Utopia, cca 150kg, EUR raklapon félmagas dobozban) 160-180€-t mondtak Londonból.
Eddig 4 fuvarom volt velük, minden egyben érkezett meg, sofőrnek kp-ban fizettem és jó árfolyamon számoltak. (Egyébként választható, hogy miben akarsz fizetni.)
-
MasterMark
titán
válasz
bajnokpityu #39096 üzenetére
Ahova a banán dugót kell dugni, oda mögé kell szorítani a csupasz kábelt. Akkor a villa is oda menne? [link] Bár ehhez valószínűleg nem való.
Tamoo: Igen, én is így éreztem.
Köszi.
Egyébként 250-ért árulják itt aprón.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #39096 üzenetére
"Nakamichihoz egyébként nemtom mennyi köze ven ezeknek a filléres csatlakozóknak."
Azonkívül, hogy ezt nyomják rá a szorgos keleti népek, szerintem semmi. -
MasterMark
titán
válasz
bajnokpityu #39087 üzenetére
A villás csatlakozó pontosan hova is jó? (Úgy értem mibe kell beletenni az erősítón.
)
más: Most akkor a Nakamichi gagyi? Mert gondolkoztam rajta hogy ilyet veszek.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #38939 üzenetére
Szerintem a legsilányabb hangdobozok készülnek pozdorjából.
Az MDF a leggyakrabban használt dobozanyag, amit több rétegben, laminálva is alkalmaznak. A Revel Ultima 2 prospektusában van egy jó kis metszeti ára, kinagyítva a 9 rétegű oldalfal. A furnér is kedvelt alapagyag, a Quadral és a B&W is előszeretettel alkalmazzák. -
Gaben360
senior tag
válasz
bajnokpityu #38917 üzenetére
Lépnék,ha lenne keret rá,meg akkor olyan frontok is kellenének,mint a nagyobb center.
A QLN nem olcsó frontügyileg,de nem is kapató.Ezért gondoltam a dalira,abból könyebb szerezni frontokat,akár használtba is.De ahogy elnézem a dali gyengébb,bár ezt saját rendszerbe kéne meghallgatni.
Még jbl-t találtam használtba egy ec25c-t,ahhoz is lehet találni frontot,de az talán még a dalinál is alapabb kategória. -
spiky03
veterán
válasz
bajnokpityu #38848 üzenetére
Igen én is azt mondtam, hogy hiába próbálja Buci is hozni a figurát, azért még sem olyan mint az eredeti.
mondjuk ő jó szokott lenni a szinkronban, pl Az öt legendában is teljesen jó volt a gonosz szerepben.ez nekem is feltűnt már nem is egyszer, hogy a magyar hangok sokkal gyengébbek, nincs bennük annyi részlet, mint az angolban. Általában mindig megnézem, hogy kapcsolgatok 1-2 jelentnél az angol és a magyar hang között, hogy van-e köztük különbség.
A Batman-ek közül az elsőt és most az utolsót láttam csak magyarul. Az elsőt még anno tv-n DVD-ről, a 3.részt pedig IMAX-ben, mert ott nem volt eredeti nyelven. Ezt a részt még angolul nem láttam, majd ha megveszem a BD-t akkor megnézem. de azt tudom, hogy ennek is durva lett a keverése, pl Bane hangját a frontokra is kikeverték, hogy még durvábbnak, fenyegetőbbnek tűnjön.
A BAT első megjelenésére kíváncsi leszek, hogy majd az otthoni kis rendszerem mit produkál, mert az IMAX-ben mozgott alattunk a szék, amikor először megjelent.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #38850 üzenetére
Nálad hogy szuperál az állvány/asztal?
-
spiky03
veterán
válasz
bajnokpityu #38830 üzenetére
Valóban. Az is egy mondhatni alap film. Zuzu Petaz.
Viszont nekem az Argo-ban már ez a mondat nagyon erőltetettnek hatott.
Szerintem is vannak jó szinkronos filmek, de természetesen eredetiben a legjobbak a filmek.
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #38472 üzenetére
Még nincs, de már kértem ajánlatot a nyíregyháziaktól a fojtókra. Sajnos csúcsra kell méretezni, de nem annyira vészes mint a trafónál, nem csapja le a kismegszakítót ha eléri a telítést. A normál tartományt érdemes egy kicsit felül becsülni....
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #38465 üzenetére
Ha gondolod meg is tudod építeni, nem egy atomrakéta.... 2 induktivitás +2 kondi..... csak ha nagy terhelés van mögötte a soros rezgőkör induktivitásának bírni kell telítés nélkül.....( 100 kW-os monoblokkos rendszeresek hátrányban...) Egy soros rezgökör 50 Hz- re átereszteni , meg egy párhuzamos szintén 50 Hz, egy sima fesz osztó..... csak próba előtt nem árt bemérni és a légréseket pontosan beállítani, mert 50 Hz és 100Hz között emel, akár egész sokat is, nem biztos, hogy a 3-800V-ot a berendezések kultiválják...
Aztán ha nem jók a névleges elem értékek, nehogy ez a kiemelés az 50 Hz-re tolódjon le.... -
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #38456 üzenetére
Majd ott is utolér......
Sajnos a torzításnak a transzformátor sem akadály, néha a 40kV-os középfesz-en is mérnek olyanokat, hogy csak na. Konferencián a legdurvább mért adat 27%-os feszültség torzítás volt a középfeszültségen...... ezt Egyiptomban sikerült méri..... a lényeg a tendencia, ahol én mérni tudok, évről évre rosszabb a helyzet... Nem is csoda ha LED-es lámpán ( igen márkás, típust had ne írjak, paranoiás vagyok
) mérünk 127%-os áram teljes torzítást!
( a 150Hz-es áram komponens nagyobb mint az 50 Hz-es....)
Szóval eljön majd az én időm....
Szinuszosító szűrőre fel! Csak kellene egy "fül" is a próbához...... meg két bivaly induktivitás......
Ha működik kb 20e Ft-ból le lehet csökkenteni a THD-t 8-10%-ról 1% alá...... csak kérdés hogy a végeredmény hallható e...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #38439 üzenetére
Fordítva mindjárt más.. Jo ez a drót. Gyurci ez az ederlezi tetszene.
Holnap le csekkolom, remelem nem az 5. Órában melegedett me a cuccom.. -
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #38384 üzenetére
A hálózat már lassan annyira tré, hogy a 20e Ft-os kis asztali UPS-ek is kisebb torzítású feszültséget adnak a négyzetes parabola-szinuszukkal, mint a hálózati feszültség. Szünetmentes áramellátó rendszerek laboron meg is méretjük a hallgatókkal, szoktak is hüledezni, amikor a szkópon meglátják hálózat lassan már trapéznak is csak csúfolható jelalakját..... Szóval szerintem egy próbát megér..... A csilliós szinuszos generátorok sem sokban különböznek ezektől csak az árukban benne van az "audio grade" + szép high end kinézetük van.....
Ui: annyira szar a hálózat, lehet öszeütök rá egy szinuszosító szűrőt, csak elég nagy légmagos induktivitás kell hozzá.... ha valakinél "kallódik" egy 400 mH-s 10A-es ne habozzon szólni!
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #38431 üzenetére
Tonyónál is jók voltak...
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #38431 üzenetére
Próbáltam Lehmannaudio Linear USB-ben DFPC-t, a hatása egyértelműen pozitív volt.
Bár csak a legolcsóbb Furutech-et váltotta. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #38428 üzenetére
Ezt így rögtön ennyi idő alatt sikerült megállapítani?
Mihez használod? -
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #38428 üzenetére
VdH ellenében mit tapasztaltál? Mit táplál?
-
putyu10
aktív tag
válasz
Én is úgy gondolom hogy esetleg tele lehet nagy frekis bugokkal. A trafós tápoknál biztosan nem használ a minőségnek.
-
putyu10
aktív tag
válasz
Azt mondtam hogy lehetne tesztelni komoly ups-el a rendszert. A kicsiktől jobb minőségűek.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #38066 üzenetére
Sztem még tesztel ezerrel...
-
Tuto
aktív tag
válasz
bajnokpityu #38066 üzenetére
Tuto nem Tonyo a Kutunnyo
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #38112 üzenetére
Ja igen, a sín. Nekem is az van a Denon seggében, ha bem mozgatja a rendszert az ember, az is jó kábel! Nekem amúgy zenére is bejött.
-
Sefter
veterán
válasz
bajnokpityu #38108 üzenetére
Köszi neked is.
Ezektől a kábelesektől elhozható a kábel próbára(nyilván letét fejében..)
(#38110) Tamoo
Igen, közben leesett nekem is, hogy ki kéne próbálni előtte -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #38103 üzenetére
Hű, ezt köszi, én nem vettem észre. remélem megvan még!
Írtam neki, aztán meglátjuk. Egész jó hangja volt, nekem is MM félfülelés volt meg vele.Sefter:
Nekem semmi különöset nem nyújtott, bár csak mozierősítővel próbáltam. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #38100 üzenetére
Csak annyi, hogy épp ezt találtam ilyen árért, ami szóba kerülhet. A nagyon max. 200-at nem tudjuk átlépni, kábelestől-mindenestől. Havernak lenne rá, nem erről van szó, de ennél jobban nem izgatja a hangminőség téma. Egy 10+ éves Samsung egyberendszert vált, annál kell jobb.
Az a helyzet, hogy annyira hasonlóak ezek a Warfik, hogy keverem az összeset. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #38079 üzenetére
Amit az Audiophyle Szalonban hallgattam, azon ott volt a kupak helye, ahová felszerelhető. Fogalmam sincs, azzal mennyivel lenne jobb. Számomra meggyőző így is a hangja, pedig csak kis Norma hajtotta. Nemsokára meghallgatom az elő/végfokkal.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #38079 üzenetére
Most olvastam, a 4Pi kupak külön megvásárolható extra.Fene sem érti... -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #38057 üzenetére
Az hagyján, ritkán van lakásban dobszerkó.
Nálam az üveges szekrényben a poharak, meg a fali tükör rezonál durvább mélyeknél. Azokat nehezen teszem ki a lakásból.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #38049 üzenetére
Van egy kis értékvesztés....
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #37998 üzenetére
Hát egyértelmű hogy onnan kell kezdeni számomra is.
Az már egy másik dolog, hogy nekem a cd-n nem hozott igazàn különbséget a kábel csere.Egy cseh kábel tesztes cikkben is a cd-n nagyon kevés az erősítőkön jelentős javulást hoztak ugyan azok a drótok.
Nézd meg lent a grafikonokat. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #37987 üzenetére
Lehet DAC is az alany, csak ne az erősítőkéhez hasonló tápegység legyen benne.
Ha gyors egymásutánban akarjuk cserélgetni a tápkábeleket, akkor valóban jobb bármi, mint egy erősítő, aminek eleve nem tesz jót a ki-bekapcsolgatás. Mármint a hangjának, mert kábelcsere nélkül is változhat, persze ideiglenesen és nüánszokban.(#37990) Sefter
Igen, pontosan az a helyzet. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #37948 üzenetére
Majd kiprobálom én is, hátha más lesz.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #37965 üzenetére
Azt még nem árultad el, hogy hová dugod.
-
putyu10
aktív tag
válasz
bajnokpityu #37954 üzenetére
Lehet furcsa gondolat de a nem teljesítmény orientált berendezéseknél nem lenne megoldás a táp oldali zavarok ki szűrésére a hallgatás közben jó minöségü akkumulátor használat amúgy meg töltés?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Milyen/melyik erősítő pukkant el ettől?
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #37950 üzenetére
bajnokpityu: Ööö, azt hiszem mégsem érek rá.
Azt nem írtad, hogy milyek konstellációban értetted, én meg nem akartam trébe kerülni, menjünk biztosra.
Tonyo: Mi vagy te valami kuruzsló? A Ludas Matyiból a gyógykovács jut erről eszembe.
-
gyurczy
őstag
válasz
Pedig a lesslossra kíváncsi lettem volna...
Megszaglászhatod majd.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #37928 üzenetére
Akkor csak nem beszélek hülyeséget
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #37911 üzenetére
Ezt most nem értem.
(#37912) Sanci38
Na erre voltam kíváncsi, hogy így csinálja-e vagy folyamatosan be van kapcsolva az a funkció.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #37898 üzenetére
De ez évi 8900 ha ezt nézed ez havi 741 forint szerintem teljesen reális.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #37860 üzenetére
Mindkettő - 247 BE és 249 BE - két hónapig volt nálam és az ára miatt a kisebbet választanám, semmilyen szempontból nem éreztem kevésnek. De ha az nem szempont, inkább a bátyját. Ha már homár, legyen kövér!
Az 507 még nagyobb testű jószág, remélem hamarosan közelebbi ismeretséget kötünk! -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #37854 üzenetére
507 jöhetne, mert ahhoz gyártanak centert is. Az 509 irdatlan nagy lenne a nappalimba, még az 507 is necces.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #37852 üzenetére
Természetesen párban annyi az ára. Nem néztem utána, mennyiért lehet máshol hozzájutni.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #37847 üzenetére
Most kb. 2,7 M a 607 ára az Audiophyle Szalonban.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #37844 üzenetére
Azok valójában kiváló hangminőségű monitor sugárzók, ahhoz illő árazással.
Múlt héten hallgattam a 607-est, eszméletlen jó a hangja. Viszont nincs hozzá center. -
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #37538 üzenetére
Várjuk..... azt hiszem mások nevében is mondhatom...
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #37532 üzenetére
Azért abban egyetérthetünk hogy Ákos szakértelme és hozzáállása példaértékű, és nem jellemző a mai világban, inkább a kivétel, ami erősíti a szabályt......
A jó kábel is fontos, nálam a CuAgss , és a CuIII+ is hallható javulást hozott.....
Milyen lejátszó programot használsz? (A Tabláról tudok, meg is esz érte a sárga irigység...
de ott is a javulás nagy részéért a korrekt driver is "felelős" ) Ha majd itt már mindent rendbe tettem, meg gyűjtögettem pénzmagot, talán HF kábel, USB transport és DAC irányba lépek majd tovább ... egyszer
Szóval taníts minket...
És oszd meg a Mester által átadott tudás.....
Tamoo: félreértettél, nem állt szándékomban, tudom hogy nálatok nem ez az első lépés... elnézést, ha félreérthetően fogalmaztam....
De láttam már HTPC-n 100eztres USB kábelt, miközben WMP11-ről szólt az MP3...
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #37528 üzenetére
Ez OK is, egyetértek, de akkor nincs nagy különbség, ha a a csatlakozótól minőségi a kábel? Nálam a 3m koax BNC kábel többet hozott, mint a 8 cm -es csatlakozó a tüskétől a BNC aljzatig.....
Szerintem a jó driver, megfelelő lejátszó program (pl Jplay KS módban) többet számít. Rakhatok gyémánt kábelt is, ha a kimeneti stream jitter-es....
Csak a jó SW+megfelelő konfiguráció nem hoz pénzt a kábel gyártók és DIY mesterek zsebébe, a 35e Ft/m kábelek gyártása meg igen...... Nem kritizálom a tüske csatlakozó létjogosultságát, csak a sorrend meg a nagyságrend a gondom...... Az utóbbi hónapban sokat javult nálam a hang, úgy hogy nem költöttem eszközökre, csak olvastam, drivert cseréltem és konfiguráltam..... bár biztosan ez csak egy csóró HIFI-buzi kognitív disszonanciája.....
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #37375 üzenetére
mert még a többi 3 szomszéd is kapott a jóból,így nagyon nem kellett kételkedni
Cekkk:nem tudom hogy működött e,mivel nem kértem a javítást,abban az időben 75ezres havi fizum volt,gondom érted miért nem kértem
amúgy a szomszédnak a kismegszakítóját a kertben találták meg 5m-re,szóval neki még villanya sem egy ideig
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #37230 üzenetére
Hát a 160+80=240 az az alku utáni már-jó-ár. 280-ért nem fog elmenni, de sokan a normálnál magasabb áron teszik fel a cuccokat, mert alapértelmezett az alku. Én mondjuk utálok alkudozni, nekem lealacsonyító.
Na ha egy összegre gondolunk, akkor Schawo nagyon-nagyon jól járt
Remélem jó nagy szobája van, mert az kell hozzá.
Fail3D!:
Jó kérdés, egyiknek sincs rossz hangja, de más. Én az AR-t választanám: pontosabb és "sávszélesebb" hangja van alul-felül is. -
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #37226 üzenetére
Szerintem annyiért, hogy még én is bármikor megvettem volna.
Inkább el se mondd! -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #37226 üzenetére
Mennyiért? Milyen bizniszt?
Szerintem 160-ért eladható a C6 szett + a sub 80ezer.
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #36835 üzenetére
Én meg csorgatom a nyálam....... közben beraktam az új sugárzókat a VC-2 -be ....végre....
most járatódnak be...... (csak nincs nyálcsorgatós emotion.....KELLENE!)Ide vele, de m veri sajnos az 1 millát!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #36835 üzenetére
Jo cuccnak néz ki
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #36758 üzenetére
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #36738 üzenetére
Valami meg nem épült házról beszélt. Amúgy ott a 15e €-ba kerülõ Jadis végfok, meg a milliós lemezlejátszó. Be se kapcsolta õket (a Sonus cuccát se hallotta még, ami aztán tényleg limitált, mert 300 db készült). Értem én, hogy gyūjtés van, de ilyen ennek így semmi értelme.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #36736 üzenetére
Három volt neki
mozit akart belõle csinálni. Focalokat vett mellé, azok még erõsítõt se láttak.
Nem hiszem, hogy limitált széria lenne. 91'-tõl '96-ig gyártották.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #36730 üzenetére
Lefoglalóztam egy RHB-10-et, április közepe/vége felé hozom el. Addig a kicsi Rotel lesz itthon, amit már Te is hallottál. Egyelőre elfogyott a pénzecske, de még kellene egy jó digit forrás, meg egy előfok. Az a baj, hogy az XSP-1 900$, 250e, mire hazaér és nem tudom, hogy megérne-e ennyit az XDA-1-gyel szemben, amit igaz, hogy digitálisan lehet csak szabályozni, de nekem nagyon tetszett, mikor nálam járt. Plusz kell még egy pár analóg kábel.
RB-956AX van most.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #36470 üzenetére
Állvány téma még Nálad is necces volt, de amióta hallottuk XT-nél miújság...
Táp kábel téma is fura, egyes dacoknál akár ronthat is egy jó kábel.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #36458 üzenetére
De ezek az arcok ismeretlenek számomra, nem mernek HM topicba írni
Ha van is ellen vélemény, nem ilyen gusztustalan stílusban kell írni.
MasterMark: Parker logoutos cikkéről.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #36428 üzenetére
Köszönöm. Ha nem szeretnék számítógépet használni, akkor van titkos favorit streamer (lehetőleg hálózati) + DAC kombo vagy páros max. a Naim áráig?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #36420 üzenetére
én velük nem vitatkozom
de ez nem vette el a kedvem,a következő egy ic kábel lesz.ja és köszi
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #36405 üzenetére
mondták már többen,én is gondoltam rá,ha lenne rá igény leírom a gondolataimat pár cuccról.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #36401 üzenetére
Ha már Fapaci: Itt van nálam az új ezüst USB és koax kábele, friss, ropogós. F1 után kipróba.
-
hétalvó
addikt
válasz
igen nala lattam azt mondta lassan lesz ideje
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
óóó,neked már ilyened is van
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #36397 üzenetére
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #36397 üzenetére
ertem en hogy veded a mytek-et
, senki nem mondta, hogy nincs kulonbseg, szerintem ha pesti vagy biztos megoldhato lenne egy osszehasonlitas, privatban megadom kit hol keress, a beszamolo engem is nagyon erdeklne.
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #36395 üzenetére
a mytek 1300 az majdnem a duplaja
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #36388 üzenetére
lattam eloben, de sajnos nem volt idonk hallgatozni. gazdaja dsd-vel hasznalja
ha lesz egy keves szabad idom visszamegyek meghallgatniannyit tudok, hogy nemetorszagbol erkezett es 750 euro volt. baratsagosabb mint a mytek
-
Gaben360
senior tag
válasz
bajnokpityu #36391 üzenetére
Nem ért még oda az állványod?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #36388 üzenetére
nem olyat hozott Tonyo pár napra és vitte is vissza?
-
Gaben360
senior tag
válasz
bajnokpityu #36355 üzenetére
Most ebben a percben mentek el,a nad már nem fért volna be.
A telszámát sajnos nem tudom,Ő kérte el az enyémet,de nem volt rá szükség.
A tüskéket kiszedtük,mert így fért el,az külön lesz egy zacsiban.
Majd ketten tegyétek össze,mert a tüskéken biztos kell állogatni,hogy beleüljön az alátétbe.
Mi összepróbáltuk,de nálad biztos mást mutat a talajon mint nálunk a bakon. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #36342 üzenetére
ok,felőlem,én egyiket sem használom.
ez az ajánlás meg legtöbbször szájhagyomány útján terjed és sokan ki sem próbálták.
nem minden láncban viselkedik egyformán. -
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #36328 üzenetére
fejhallgatós, DAC-os topikban kb. mindenki mielőtt rendeltem bkercso-tol
(a dacmagic-rol mindenki lefele beszélt)(#36338) hétalvó a dacmagic plusz verzió már ajánlott volt amikor én kérdeztem, de én csak a simát találtam, és arról lebeszéltek.
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #36243 üzenetére
asszem jövő héten elnéz feléjük a rotel és az avianoim is
egy próbát megér
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #36254 üzenetére
Koax ezen is van..
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #36252 üzenetére
Nekem tetszett a hifi shown. Használtan, nagyjából ennyi. XDA-2, amit újan meg tudsz venni, az már nagyjából a duplája.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #36214 üzenetére
Mondhattam volna az Emotiva XDA-1-et is, de kicsit sokat emlegettem a cuccaikat manapság. Én ezzel fogok próbálkozni. 50-60e Ft-ból itthon van, és elõfok is.
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #36241 üzenetére
Ki foglalkozik rotel tunninggal?
Van értelme egyáltalán? Rb 1070 ami itthon van. -
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #36238 üzenetére
Már mint mire gondolsz? A B kiment kikötésére? Nekem is azzal kezdte Zoli, de aztán utólag azt mondta, hogy nem volt rá szükség, mert annyira "szépen" volt megcsinálva belül, hogy nem volt értelme átkötögetni.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #36220 üzenetére
Es mit mutat?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #36229 üzenetére
Jól jönne mindenkinek. Főleg hogy te nem marketingrizsa és ár hanem épp hangzás alapján osztályoztad.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #36229 üzenetére
Személyes bejegyzésként simán összeírhatnád. Vagyunk jó páran akik szívesen olvasnák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest