- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #73998 üzenetére
Attól még kérhet ilyen tanácsot, nem? Teljesen életszerű felhasználás, akkor is, ha valami hifi-sznob húzza rá a száját.
-
devil-k
nagyúr
válasz
MasterMark #73998 üzenetére
Pont ugyanezt mondtam én is az egyik barátomnak múltkor, amikor megkérdezte, hogy dübög a Thunder T12...
Szóval, jogos amit írtál.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #73957 üzenetére
Azért rákérdezek: ettől amit ajánlottam neki (22 ezer) olcsóbb dekóder létezik:
-
ibenny
senior tag
válasz
MasterMark #73883 üzenetére
Tudnál még esetleg vmi konkrétumot mondani? Nem értek ehhez nagyon, és még nem világos hogy lesz ebből "házimozis" hangrendszer.
-
Sefter
veterán
válasz
MasterMark #73912 üzenetére
-
ibenny
senior tag
válasz
MasterMark #73883 üzenetére
Mondjuk egy sima dvd-lejátszó lenne a lejátszó.
-
Rederik
tag
válasz
MasterMark #73816 üzenetére
Futtattam rajta mikrofonos bemérést is, nem mozgattam a hangfalakat azóta.
Egy pár téren kéne ötlet:
- Amikor bekacsolom a Dynamic EQ-t a hang annyira durván mélytúlsúlyos lesz, hogy párbeszédhangok elfogadható hangerején élvezhetetlen olyan 10 perc után a film (főleg a robbanásos jeleneteknél)- A main+ front beállítás csak a stereo forrásokra vonatkozik, vagy a többcsatornás hangokra is?
- A surround hangfalak olyan 30 centivel mögöttem, s tőlem jobbra balra 1.8-2 méterre vannak 2.2m-es magasságban (tehát ülve felettem több mint 1 méterrel) Lenne értelme lejjebb hozni ezeket?
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
MasterMark #73702 üzenetére
amúgy megnéztem, hogy a TV menüjében milyen opciók érhetőek el, és tényleg nem tudja kiadni a Chromecast audió jelét DD+ -ban, csak szteróban.
Ha sima digitális TV-t nézek (pl. pro7 HD), akkor a TV menüjében ki lehet választani, hogy az optikai audió kimeneten (SPDIF) PCM (gondolom ez a sima sztereó), vagy pedig Dolby Digital jel menjen ki. Továbbá ha Dolby Digital, akkor a tömörítés RF vagy Line legyen-e. Ez amúgy nem tudom mit jelent...
Ha a Chromecast-ot hozom be (tehát arra a HDMI bemenetre váltok a TV-n) és pl. elkezdek nézni egy Netflix filmet, aminél kiírja a Netflix az elején hogy 5.1 hang elérhető, akkor a TV hang menüjében érdekes módon megjelenik az SPDIF beállításánál a PCM és Dolby Digital mellett a DTS opció is. De a DD és a DTS is ki van szürkítve, csak a PCM állítható be az optikai audió kimenetre.
Tehát Chromecast-ról gondolom így csak akkor kapok szterónál többet, hogy egy Dolby Digital Plus képes soundbarra vagy receiverre dugom, ha van HDMI bemenete... ?
Most amiket nézegettem soundbar-okat, egyiknél se láttam DD+ opciót, max DD-t... Huh, ez a millió szabvány és rendszer
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
MasterMark #73702 üzenetére
oké, köszi!
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
MasterMark #73696 üzenetére
értem, de akkor hátha jobb ha a Chromecast-ot a soundbar HDMI bemenetére kötöm, és a aztán továbbvezetem a TVfelé. De persze akkor a soundbar -nak kéne tudni a DD+ -t gondolom...
Ha a TV kimenete nem adja tovább a Chromecast DD+ infóját a soundbarnak (vagy a soundbar nem tudja a DD+ -t), akkor sima stereo audio információt megy csak át? Tehát gondolom ettől még a soundbar még teljesen használható, lesz rajta stereo hangzás, meg a mélyeket adja majd a mélynyomó?
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
MasterMark #73694 üzenetére
fogalmam sincs
ezt találtam róla:Audio
10W x 2 Sound Output (RMS)
Dolby Digital Plus / Dolby Pulse
SRS TheaterSound HD
dts 2.0+Digital Out
Down Firing + Full Rangeitt: http://www.samsung.com/hk_en/consumer/tv-av/televisions/smart-led-tv/UA32ES6100JXZK-spec
-
bigdee888
tag
válasz
MasterMark #73607 üzenetére
Koszonom!
-
Tanisz
senior tag
válasz
MasterMark #73585 üzenetére
Köszi!
Akkor jól gondoltam, hogy ez nem minősül házimozinak
Olcsóbb megoldás is érdekelNem a gyűjtés a lényeg, most is lenne lehetőségem drágábbat venni, de nem szívesen áldoznék 50-100-200e HUF-ot ilyesmire.
Az 5.1, 7.1-ek sem jöhetnek szóba, mert nem igazán tudom elhelyezni a sok kis hangfalat a megfelelő pozicíciókba.
Ja és az előbb rosszul írtam, nem kb 20-25e HUF-os áron, hanem max 20-25e HUF-os áron. Bocsánat.
-
Játékos
addikt
válasz
MasterMark #73574 üzenetére
-
lemmy9
őstag
válasz
MasterMark #73395 üzenetére
Köszi, akkor maradok az analóg zsinórozásnál.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
MasterMark #73115 üzenetére
Kösz.
Kipróbálom, ha hazaértem.
-
devil-k
nagyúr
válasz
MasterMark #72396 üzenetére
Még mindig nem értem, mi lenne a mondanivalód.
-
devil-k
nagyúr
válasz
MasterMark #72381 üzenetére
Mit is? Azt, hogy mi miért kapunk gyatrább szinkront, mint mondjuk az oroszok? Nekünk nem jár a jó, a jobb, csak a f*s minőség?
Bár engem nem érint a szinkron dolog, mivel 10 filmből 9-et eredeti hangsávval nézek, de akkor is gáz szerintem a helyzet ilyen téren.
bigdee888
Valóban kivételes jelenség. A vérmesék c. film is ilyen. -
devil-k
nagyúr
válasz
MasterMark #72367 üzenetére
Megvan. Röviden.
-
BenceShearer
aktív tag
válasz
MasterMark #72056 üzenetére
Nem nagyon használom a XBOX-ot...de miért? A meghajtó nem szereti ha állva van?
-
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #72049 üzenetére
Elméletben vagy keményfa függőleges száliránnyal vagy gránit a legjobb (mások)
Gyakorlatban én nem hallok semmi különöset ha van gránitlap a frontok alatt vagy ha csak lam. parketta van alattuk. Ellenben jó drága volt. Szerintem ez legyen az utolsó amire költesz. Sub alatt is van gránitlap, azt még nem próbáltam, hogy mi van, ha kiveszem. -
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #72043 üzenetére
Különböző kőőrlemények és cement felhasználásával készült öntött anyag, színezett műgyanta bevonattal.
Hogy jó-e, az felhasználás kérdése, lehet belőle lépcsőburkolatot, zuhanytálcát vagy falburkolatot is csinálni, de ízlésemnek a természetes anyagok jobban fekszenek.Vagy esetleg hangfal alá akarod?
Arra gránit való: Homogén, nagy sűrűségű vulkanikus kőzet. (A márvány az ugyanúgy csak összenyomott csiga meg kagyló mint a mészkő, csak kicsit nagyobb nyomáson meg hőmérsékleten.)
-
BenceShearer
aktív tag
válasz
MasterMark #72037 üzenetére
Rosszul írtam, szóval tv szekrényt készítek, ahova betolom az erősítőt, két oldalra a hangfalakat (max 40 cm magas) és arra a TV-t. 110 cm szélesen, 50 centi magasan.
-
Chiftain
aktív tag
válasz
MasterMark #71920 üzenetére
Rendben, nem gondoltam hogy itt ez is számít. De majd jobban figyelek erre!
-
Chiftain
aktív tag
válasz
MasterMark #71914 üzenetére
Kösz a gyors választ. Majd figyelek erre. De ha hirtelen filmezni akarok akkor előtte kapcsoljam ki a gépet dugjam be a hdmi-t és kapcsoljam úgy be?
-
devil-k
nagyúr
válasz
MasterMark #71868 üzenetére
Akkor melyik a "best of" elhelyezése a center sugárzónak?
(TV-nél)
-
cekkk
veterán
válasz
MasterMark #71755 üzenetére
Mi a baj a hanggal?
-
adamka36
tag
válasz
MasterMark #71780 üzenetére
Mi a baj? A gyártó szerint a nézési távolság 1 méter 20 centi. :-)
-
cekkk
veterán
válasz
MasterMark #71721 üzenetére
Én ezzel szívtam ahogy a kolléga is írta, nem akartam a plazmán telepíteni. De utána jó lett.
-
Toobee
veterán
válasz
MasterMark #71721 üzenetére
Húzd újra
-
Toobee
veterán
válasz
MasterMark #71714 üzenetére
Azon a megjelenítőn telepítetted az oprendszert, amin használni fogod? Cekkk azt hiszem, hogy ezzel szívott.
-
z123456789
addikt
válasz
MasterMark #71708 üzenetére
Akkor jól írtam le nyíl esetén?
És a szövegirány az hogyan?
Erősítő----szöveg---->hagfal vagy
Vagy hogyan? -
Szaszabond
aktív tag
válasz
MasterMark #71575 üzenetére
Koszi, kozben olvastam azt is. Szoval az Onkyo 626 tud A+B-t?
-
eboostr
aktív tag
válasz
MasterMark #71570 üzenetére
Szia, szvsz az Aero felület teljesen felesleges mert a lejátszó programok nagy része amúgy is letiltja hogy ne terhelje a gépet.
-
gyurczy
őstag
válasz
MasterMark #71565 üzenetére
Wlan szolgáltatás aktiválása Windows Server 2012 R2-n.
Na, gyorsabb voltál. Mindegy, marad, hátha jól jön majd valakinek.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Nálam is sok nyűg volt vele, már az elején feladtam. Háromból kétszer befagyott a lejátszóprogram, nem lehetett bezárni, meg ilyesmi. Inkább "lecsupaszítottam" egy 8.1-et.
CCC-ből sem ment fel "normál verzió", de nem küzdöttem vele sokáig. -
Toobee
veterán
válasz
Én váltogatom: hol rendesen, hol rendetlenül. Nálam nem volt ilyen gond, segíteni sem tudok. Én az alaplapi Realtekkel szívtam.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #69332 üzenetére
De igen+ DD+,DD THX és DTS ES válfajai. DSD és DVD Audio LPCM 5.1 nincs.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #69330 üzenetére
Zenére nem hiszem, h jelentősen jobb digi kijárata lenne, mint egy normális alaplapinak. Játékod nem tud valami térhatást szimulálni? Mert akkor alaplapid elég lenne.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
MasterMark #69252 üzenetére
Mert a TV 2x10W cicergőkkel van ellátva ami felettébb kevés a nappaliba, főleg filmezésnél.
(#69251) Oldfighter - Úgy tudtam a TV optikai kimenetén akár 5.1 Dolby Digital is átcsoroghat. -
Kroland25
tag
válasz
MasterMark #68048 üzenetére
Samsung55ES8000 Ehez társul 1
Dune HD Base 3D médialejátszó és 1 Pioneer VSX-922 ezekhez kellene,vmi jobb minőségű1.5 elég..
-
Kroland25
tag
válasz
MasterMark #68045 üzenetére
Nem mondod??vagy ennyire hülyeséget kérdeztem?
-
Csabroncka
addikt
válasz
MasterMark #68014 üzenetére
Minek, hogy egy "szakadt" divX-nél számít-e hogy kadenciahelyes?
-
Csabroncka
addikt
válasz
MasterMark #68012 üzenetére
Van aki nem foglalkozik vele, de igazából mindegy is.....
Mondok egy egyszerű példát, a kadenciahelyes megjelenítés egy kiváló mkv vagy BD FILM esetén számomra sokat dob, viszont itt van egy csomó sorozat(pl Walking Dead), hát nekem rohadt mindegy, hogy kadenciahelyesen vagy nem kadenciahelyesen marcangolják a jónépet a zombik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #67893 üzenetére
tudom,de évek óta olvasom,hogy mozi csak 80Hzen vágva jó. és ma éppen megmondó napom van
a többi mai élményemet viszont nem irom le, oké, Kittosz?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #67882 üzenetére
és mi történik olyankor, amikor zenét hallgatsz? olyan frekiket ad ki magából, amiket "ki sem tud adni, vagy csak torzítva tud kiadni a hangszóró" ?
Nem viccelek, hallgassatok meg egy jól belőtt 2.1, 2.2es láncot. aztán lehet görcsölni azon, hogy miért nem engeded rá mozin is a frontokra a mélycsatornát. nehéz jól megcsinálni,hogy a front is és a sub is egyszerre dolgozzon, de meg lehet oldani.
szintén érdekelne, hogy, ha egyértelműen 80Hznél vágni kell a centert, akkor francért csinálnak 20as mélyekkel 2-3M Ftért centereket? megalománia miatt?
-
f8enter
aktív tag
válasz
MasterMark #67879 üzenetére
Miért nem szeretjük azt, ha vágás nélkül kimegy minden? (Ahonnan vettem, ott így volt, és elég jól szólt.)
Szerk:
A sub így is -6dB-en van, és hangosítsam? (Fülre mintha nem is lenne, nem értem miért veszi így vissza) -
f8enter
aktív tag
válasz
MasterMark #67874 üzenetére
Igen, ezt próbáltam ki az előbb, és eltűnt az alja, maradt a "dobozhang".
Ki érti ezt...
Lehet, hogy szokni kell... -
f8enter
aktív tag
válasz
MasterMark #67864 üzenetére
Dehogynem, csak úgy kezdtem, hogy nem értek hozzá.
Állítsam 80Hz-re az 5 hangszórót? És mennyi legyen az LFE? 120Hz?
-
f8enter
aktív tag
válasz
MasterMark #67858 üzenetére
Az LFE-nél meghagyja, amit beállítok. 80Hz-et javasoltatok az imént erre.
A többit bármire állítom, erre rakja az Audyssey, tehát nem kérdez meg, csak egyszerűen átállítja "Full Band"-ra és "Double Bass"-ra...
-
f8enter
aktív tag
válasz
MasterMark #67854 üzenetére
Eddig minden nullán volt, freki vágásokkal, ahhoz képest sokkal jobban (kiegyenlítetten) szól, sokkal inkább "egyben van" a hang.
Most akkor mi a teendő? Hívjam a TV szerelőt?
-
gamer187
tag
válasz
MasterMark #67803 üzenetére
Megoldódott köszönöm komolyan és sorry a lámáskodásért
-
gamer187
tag
válasz
MasterMark #67798 üzenetére
nem találok sehol ilyen opciót
-
gamer187
tag
válasz
MasterMark #67796 üzenetére
Ez oké, de hogy érted hogy vágja le és irányítsa oda? Most állítanám be életemben először szóval abszolút sötét minden de már csak ez hiányzik és kész vagyok
Amikor a asus kezelőfelületen nyomok egy próbát meg szólaltatja az összes hangszórót egyenként a bass-t is bele értve csak épp basszus nincs, érted?
A dobozon fel/le hangerő gomb van és slussz, a távkapcsán pedig hiába nyomok bass+ nem változik semmi a hangzásban.
-
gógyi
aktív tag
válasz
MasterMark #67626 üzenetére
Na de hogy lehet akkor kiszedni ebből a konténerből? A médialejátszóm így is kezeli ugyan, de egybe játsza le az egész lemezt.
-
mp54
senior tag
válasz
MasterMark #67572 üzenetére
+1
-
eboostr
aktív tag
válasz
MasterMark #67478 üzenetére
Jó-jó
ezzel már el lehet kezdeni az elhelyezés témát Patice cikk
zolaas az szerencséd hogy nincs ilyen egybe rendszered -
sNORh
addikt
válasz
MasterMark #67469 üzenetére
Kösz a tanácsot, de nekem megfelel...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #67463 üzenetére
ez sajnos nem ennyire fehér vagy fekete. nagyon sokan vagyunk,akiknek bizony a térérzetét simán befolyásolja a sub csatorna minősége.. valószinű különböző reflexiók miatt azt is sokan halljuk, ha nem szimmetrikus a sub elhelyezése. Akkor is, ha magának a subnak nincs is irányitott frekvenciája.
Szóval tudom, hogy ez a sablon szöveg, de valamiért mégis sántit.
viszont bele-bele olvastam ebbe a cikkbe...
-
eboostr
aktív tag
válasz
MasterMark #67444 üzenetére
Jólvan
Elhelyezését tekintve fontos, hogy ne kerüljön a sarokba, túl közel a falhoz és lehetőleg a jobb oldali hangfal mellé kerüljön, mert a tapasztalatok szerint a mély hangú hangszerek leginkább ott szólalnak meg. forrás
Ez ugrott be de lehet hogy semmit nem jelent -
gamer187
tag
válasz
MasterMark #67454 üzenetére
Ez a DVD lejátszós megoldás akkor nem megy?
-
gamer187
tag
válasz
MasterMark #67447 üzenetére
Millenium MN 9710
-
xtremetuning
addikt
válasz
MasterMark #67447 üzenetére
Sajnos nem. És annyira oda kábel kötegelőztem, hogy nem is tudom átrakni.
-
xtremetuning
addikt
válasz
MasterMark #67444 üzenetére
Néha komolyan nem értem az embereket....
-
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #67386 üzenetére
Azzal a Sound Arts-szal az a baj, hogy ha megdöntöd a centert, akkor félő, hogy nem csak a hegye, hanem a palást is "felfekszik", aztán adsz a sz-nak egy pofont.
-
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #67382 üzenetére
Bevallom, hogy annakidején mindenféle próbálgatás nélkül csak megemeltem az elejét "biztos jobb úgy" alapon. Talán Dali sajátosság, frontok sem akkor a jók, ha direkt felém néznek.
Úgy tudod megoldani tüskékkel, hogy vékony-kúp-alakú tüskét választasz és az elsők alá valami fakockát teszel.
-
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #67380 üzenetére
Korábban miért-ne alapon emeltem meg az elejét.
Nem számít semmit, legalábbis ilyen tekintetben (magasak) semmi különbséget nem hallok. Szerencsére azért nem csak hangfalra merőlegesen terjednek a magas hangok. De bizonyára te jobban hallod mi hallatszik itt nálam. -
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #67378 üzenetére
Így van. Viszont ennek semmi negatívuma nincs.
-
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #67376 üzenetére
Most nincs döntve. Annyival van magasabban az egész, mint korábban az eleje.
-
killer095
őstag
válasz
MasterMark #67180 üzenetére
Nem isoba vannak a filmek hanem nem is tudom a lényeg hogy nem iso
-
gógyi
aktív tag
válasz
MasterMark #67182 üzenetére
Fat fájlrendszerűek.
(#67183) robi-k : FW frissítéssel még nem. Igazából fingom sincs , hogyan kell azt csinálni.
-
hm15
senior tag
válasz
MasterMark #67151 üzenetére
Pioneer 1223 és HDMI.
-
Toobee
veterán
válasz
MasterMark #67154 üzenetére
Szóljál mikorra tervezed és csatlakozom
-
Toobee
veterán
válasz
MasterMark #67150 üzenetére
Persze, meg 5k/nap árfolyamon le is ülheted, csak akkor nem kaphatsz erkölcsi bizonyítványt (ha jól rémlik priusznak számít). Dolgozni meg 3-3,5 körül lehet/nap. De nem szentírás, csak így emlékszem.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
MasterMark #67142 üzenetére
Ennek hol lehet utánaolvasni, tudsz adni linket?
-
Toobee
veterán
válasz
MasterMark #67128 üzenetére
Én most kaptam 5k-t közterületen alkoholfogyasztásért, mert egy utcával lejjebb ittunk, mint lehetett volna, aztán péntek este meg 10k-t pislantásért. Fa tövébe, szolidan. Rohadt porkok, eltaposnám a nyakukat szívesen.
-
Mercutio_
félisten
válasz
MasterMark #67098 üzenetére
Mondom, hogy hozzárendeltem, ugyanez coax digire beállítva rendesen megy.
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #67119 üzenetére
Mivel nem kaptak rajta(fél órát késtek vele),így most semmi.De ha rajtakapnak,elsőre felszólítás,másodjára pénzbírság(50-300ezer).És nincsen szabályozva,értsd: Decibelmérő nélkül,fülre(!)határoznak!
Magyarország,így szeretlek...
-
Oldfighter
senior tag
válasz
MasterMark #67116 üzenetére
Lehet, hogy egy Metallica koncerten alapból több ( túlvezérelt) a mély, mint más anyagoknál. Van két Metallica koncertem is, csak még nem jutottam el odáig, hogy megnézzem őket. Majd nyilatkozok, hogy nálam mi a szitu.
A KR szerintem készenléti sündőrséget takar, ha erre irányult volna a kérdés.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
MasterMark #67109 üzenetére
Ugyanez a helyzet a Marantz manualjában. Mondjuk most már annyira nem foglalkozok ezzel a beállítással, viszont érezhetően kell 4-5 szám mire úgy Isten igazából megjön a dinamika. Nagyon meglepődtem a múltkor, amikor a Rolling Stones mostani Hyde Park koncertjét indítottam el. Jó fél óráig azt hittem, hogy ez valami vicc. Kb, mint a régi Panasonic-Magnat párosomnál, azt hallgattam. Nade mikor megjött az "üzemi hőfok", új dimenziók nyíltak. Fantasztikus volt.
Szóval azóta igyekszem előmelegíteni a gépet a komolyabb koncertek előtt. -
Oldfighter
senior tag
válasz
MasterMark #67100 üzenetére
Csak nem az Ezeréves Sólyom röpül ottan?
Amúgy valahol egy elismerés, amikor a felső szomszéd képes véleményt alkotni az ember hobbijáról.
Hamarosan nálunk lakócsere lesz odafönt. Nem tudom, hogy mivel mutatkozzak be nekik.Minőségi zavarkeltést akarok kelteni, asszem.
-
eboostr
aktív tag
válasz
MasterMark #67100 üzenetére
Grat, végül milyen tartó lett hozzá?
-
Mercutio_
félisten
válasz
MasterMark #67092 üzenetére
Próbáltam asszem többfélét is (VCR, DVD, CD) beállítani bemeneti forrásnak, nem volt változás.
-
z123456789
addikt
válasz
MasterMark #66994 üzenetére
(#66994) MasterMark
(#66998) hétalvó
Valami ilyesmire gondoltam én is, de lemezes lejátszáson kívül másra nem használnám, szóval nekem totál felesleges a custom fw, meg egyelőre a BD lejátszó is.
Ezekre ott a meder. -
xtremetuning
addikt
válasz
MasterMark #66956 üzenetére
Kis mohók.....
-
eboostr
aktív tag
válasz
MasterMark #66796 üzenetére
Köszi! Bocsi hogy választ nyomtam a kérdésnél
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #66787 üzenetére
A vaterán is vannak,pl.:[link]
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #66783 üzenetére
Kicsit olcsóbb,de nem tudom,hogy az ár db-ra vonatkozik-e:[link]
Ja,hogy már megvan.
-
Warter
addikt
válasz
MasterMark #66783 üzenetére
Dobd fel a keresek topicba. Féláron is drága lenne?
-
eboostr
aktív tag
válasz
MasterMark #66774 üzenetére
Ez a vogel nem lenne jó?[link]
-
DjKoxi
senior tag
válasz
MasterMark #66770 üzenetére
A hangfal hátlapjára gondoltam. Persze ha nem mély a hangfal (pl mint Spiky Focal hátterei) akkor nincs akkora terhelés a hátfalon. Sok doboz aránylag vékony forgácslapból van, csapolás, merevítés nélkül, szinte csak a ragasztó tartja.
Tervezésnél az általános felhasználást veszik figyelembe, ami az alsó lapon való feltámasztást jelent.Közelebb kerül? Képzeld azt, hogy a hangfal van fixen és a falat forgatod a konzolon.
-
xtremetuning
addikt
válasz
MasterMark #66770 üzenetére
Nem hiszem. De nem úgy van kitalálva.
-
DjKoxi
senior tag
válasz
MasterMark #66735 üzenetére
Szerintem úgy kell felszerelni ahogy a használati mutatja. Logikusan gondolkozva így van értelme a takaróburkolatnak. Amúgy én nem merném nyugodt szívvel rábízni a hangfalaim tartását a hátlapra.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #66739 üzenetére
az első verziót csináltam.
azért ne gondold, hogy ez olyan nagyon jó kábel.ideiglenesen jó,amig nem találsz egy subnak való kábelt. -
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #66737 üzenetére
árnyék árnyék maradt, a piros fehér meg jel.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #66732 üzenetére
hogy érted, hogy hogy volt bekötve?
bedugtam, rászoritottamlfe input, kombájn sw output.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #66732 üzenetére
A töb furatot tartalmazó hátsó acél része megy a falra.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #66724 üzenetére
igen. WBT-t raktam rá.
-
Rederik
tag
válasz
MasterMark #66724 üzenetére
Sziasztok,
Olyan problémában szeretnék segítséget kérni, hogy az erősítőm és a TV-m HDMI-vel van összekötve, s mikor az erősítőn keresztül megy a PC képe a TV-re, a TV hangszórói néha zajt generálnak (némított TV mellett is) Nem földhurkos tipikus búgó hang, hanem olyasmi zaj, néha erősebben, néha gyengébben, mint mikor a rádióval csatornát keresünk, s csak "hangyafoci van"
Antenna kábelnek semmi köze hozzá, kihúztam már a TV-ből, a HDMI kábel kihúzására egyből elnémul, visszadugva is így marad, de pár perc után újra kezdi.
Elképzelhető a kábel hibája (sima HAMA 2 métetres)? vagy mi mást próbáljak nézni? A TV magában nem csinálja, csak ha jel megy rá az erősítőről.
Köszönöm előre is a tippeket.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #66707 üzenetére
Ahha. Sejtettem.
Csak ez nemigazán van kihangsúlyozva semmilyen leírásban amiket láttam. De nyilván, mert képpont ugyanannyi... mért is ne menne át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest