- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
Lacielvtárs #147725 üzenetére
Nálam a jelen és tökéletes.
De nem azért írtam, hogy azt használd, hanem a kódolás okán, mint minta. Embör! A lényeg kódolási beállítást kellene keresned a menüben a feliratra. A filmet csak azért írtam, hogy már láttad-e megfelelő feliraton, mert akkor elkódolja a lejátszó.Ha meg külső a felirat, -a jelzett film esetben nem hiszem - és nem lehet beállítani, akkor meg át kell kódolni PC-n. Pl a Notepad ++ remekül mutatja és át is kódolja.(ha kell)
-
Ejelhar
senior tag
válasz
Lacielvtárs #147715 üzenetére
Ez így bitang gyanús.
Az Ő és Ű az a Latin-2 karakterkészletben van (egyéb fedőnevei: Windows code page 1250, ISO 8859-2, vagy Central Europe charset).
A Latin-1 (Nyugat-európai karakterkészlet) szinte az összes magyar ékezetes karaktert tartalmazza, kivéve az Ő és az Ű betűket. Vagy kalapos betűk jelennek meg ha az van beállítva, vagy semmi, mint nálad.
-
arcitec
addikt
válasz
Lacielvtárs #147720 üzenetére
Mög van még az A-4xxx? Az szépen mutatja a felirat kódolási formátumot, illetve lehet állítani is.UTF-8 a szabvány kódolás.Keress erre beállítást.Gondolom a képen jelzett film felirata nem először megy,tehát az jó lehet.Ha ellenben először megy , írjad meg.
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #147720 üzenetére
Azt nem mondtad, hogy HDR.
-
mandju
senior tag
válasz
Lacielvtárs #147717 üzenetére
Sajnos ez ilyen, ugyanúgy, mint az opponál. Erre a cfw sem jelent megoldást.
A BD esetén nincs gond, mert ott nem srt formátum a felirat, hanem sup.Egyetlen megoldás, ha az srt feliratot átalakítod.
Subtitle edit program, srt beolvas --> exportálás bd sup
ez megoldás az ékezetekre és a pixeles feliratokra is... mivel ez is probléma...
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #147717 üzenetére
Próbáld ki Dunével is!
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #147715 üzenetére
Több BD-játszó esetében találkoztam ilyennel, vagy valami hieroglifa helyettesítette a betűket, megoldást nem leltem. Talán a "kosztüm firmver" rendbe tenné.
-
-KP-
addikt
válasz
Lacielvtárs #147649 üzenetére
Csak úgy kíváncsiság, kipróbáltál más márkákat az Elacon kívül? Mert néha úgy tűnik, mintha az Elacon kívül más nem is létezhet, pedig a valóság nem is állhatna ettől messzebb
Nem flamet akarok indítani, mielőtt félreértesz.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #147644 üzenetére
Én is!Emily és lánya rájött a gyenge pontra,férje már "csak" rendezheti a folytatást.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #147554 üzenetére
Nem tartozol magyarázattal senkinek Laci..
" Kövér disznó vagyok"
Van egy gyerekkori "barátom".... aki egy férfi alfhím, tökéletesre diétázott izmos testtel...., de pl Te többet segítettél nekem úgy, hogy szinte alig ismerjük egymást, mint ő akivel annó együtt koptattuk az iskolapadot...
Szóval ennyit erről...
Senki nem tökéletes, jómagam beszédhibával küzdök pl... -
VoidXs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #147554 üzenetére
Mindenre van mobilapp, továbbá biztos van a baráti körödben, aki össze tudja rakni. Egyszer kell jól, meg évente egyszer negyed órát frissíteni, nem kell git build-eken élni, ahogy én teszem, ritka az értelmes újítás. Van passzív hűtésű GTX 1050, ahogy egy all-in-one vizesblokk a procin alacsonyabbra viszi a zajszintet, mint ami most lehet a laptophűtőd miatt.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Lacielvtárs #147543 üzenetére
Már hogy a fenébe ne tartozna ide
VoidXs kolléga pont ez ellen "lázad".
Rengeteg elszórt pénz,mikor ezt egyből is be lehetett volna szerezni,ha akkoriban nem ezt meg azt ajánlják.
Így nem helyénvaló valakitől egy mostani lista után,félárba egy jobb szettet kérni,főleg új áron. -
VoidXs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #147538 üzenetére
PC alapon optimális csak nyilván, most nem rakok egyet össze, de 150k körül kapsz normális táppal és GTX 1050-nel. Az előfok helyére ebbe a gépbe menne egy 50000 forintos ASUS Xonar D2, ami minőségibb hangot ad ki, mint egy Denon X8500H pre-outja (fülre és mérésre is), minden feldolgozás szoftveres, ami jelenleg jobb, mint bármilyen házimozis terméké, és idővel még javul is. Dune kukába, CXUHD kukába, egyetlen másfél méteres DeLock kábel a PC és a TV közé (2000 körül). Erősítésnek 4 darab Crown XLS 1002, pontosan ilyen van a Pink mozikban, darabja 100000 forint. Esetleg bepróbálhatod a CT 875-öt is, az 8 csatornás, én most egy olyat akarok szerezni, nyár végére szerintem meg is lesz. A hangszóróid nem bántanám, ahogy az analóg kábelezésed is jó. 600000-ért így kapnál egy sokkal jobb forrás/audió blokkot, ami még mindig olcsóbb, mint egy CXR200.
Ha a TV-t és a 4K-t beáldoznád, akkor vetíthetsz az árának feléért:
- Christie DHD670-E (használtan látok 400000-ért rengeteget, és mivel egy újonnan 4 milliós cucc, eszméletlen gyönyörű képpel, nem tudom nem ezt ajánlani)
- Harkness Matt Plus vászon -
Nemir Ombe
addikt
válasz
"nem merem osszeszamolni"
Hát aktuálisan kb. egy fél új Lada áránál tarthatsz, de összesen már egy sofőrös S Merci is meg lehetne ....
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
A kép akkor lenne teljes ha leírnád az összes ezidáig vásárolt és eddig eladott cuccaid bukóit is.
Szvsz. Ugyanis az is idetartozna. -
VoidXs
nagyúr
válasz
HDMI nincs a listán.
(#147539) Nemir Ombe: Lacié után sort kerítek erre a kérésre is, de most azt írom össze.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #147525 üzenetére
Nekem nincs semmi érdekem, sőt, a munkáltatóm sok termékét is hulladéknak bélyegeztem ezen a fórumon, mert nem azért fizetnek, és nem is fogadnék el reklámozásért pénzt. Egyszerűen rossz látni, hogy nagyon sok esetben, amikor valakihez megyek házimozit beállítani, sokszor a vagyonának akkora részét tolta bele, hogy már a WC is alig működik, a vakolat omlik, kint rohad a Lada, stb. Ezek tipikusan a hívő emberek. Volt, aki egy bukott vakteszt után kidobta a 10 méteres AQ Vodkát, és azon a pénzen felújította a konyháját. Ha az ember rájön, hogy milliókra megkárosították, egy ilyen destruktív hobbi után újra megjön az életkedve, miközben töredék áron van egy olyan mozija, amivel annyira elégedett, hogy már csak javításra fog költeni, ha valami elromlik.
(#147526) Jigsaw04: Miért ne lenne helyénvaló rámutatni arra, hogy átvertek? Az emberek túlnyomó többsége szerint az a helyes.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #147522 üzenetére
Azért, mert magukat szívatják, és olyan cégeknek adnak pénzt, amiknek nincs létjogosultsága.
(#147523) krx21: Szinte minden, talán csak a hangszórókat nem cserélném a helyében olcsóbb, de minőségi cuccra.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #147519 üzenetére
Amiben a tudomány nem hisz, az nem működik. Nagyon ritkán kerül elő tudományos forrásból hibásan bizonyított elmélet manapság. Ezt évtizedes munkával a világ legnagyobb zsenijei találták ki, nem pár fórumozó. Egy két perces teszttel le tudom törni minden vuduba vetett hited örökre.
Tény, hogy jó mozid lett az idők során, viszont az is, hogy alsó hangon háromszor annyit adtál érte, mint amennyibe egy ugyanilyen szintű, csak nem mágiából működő rendszer kerül.
-
Shingen
addikt
válasz
Lacielvtárs #147359 üzenetére
Örököltél vagy MNB rádszakadt?
Nem occsóóóóóóóóóóóóó..................... -
PodMAN
senior tag
válasz
Lacielvtárs #147401 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #147409 üzenetére
-
Snoop-y
veterán
válasz
Lacielvtárs #147409 üzenetére
Sotetben ha tenyleg sotet van akkor nem szoltam. De nappal engem borzasztoan zavarna
-
Snoop-y
veterán
válasz
A fuggony mintaja nem idegesit a tv mogott? En tuti nem tudnek igy filmet nezni
Nekem szuksegem van a homogen hatterre.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #147401 üzenetére
Hát ő nem Olívia...
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #147392 üzenetére
Nem értem. Hosszában fekszel, merőlegesen a tévére? Akkor az állad alá teszed a párnákat?
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #147353 üzenetére
Hát nem...
Grat!
Shindler listája,Remény rabjai,jó kis filmeket nézel.
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #147388 üzenetére
Régóta azon gondolkodom, hogyan tudod annyira felemelni, hátra hajtani a fejedet, hogy az arcod a TV felé nézzen? Megpróbáltam, nem sikerült, pedig az átlagosnál lényegesen hajlékonyabb vagyok.
-
Tonyka 2
tag
válasz
Gratula, de hamar elmúlik. Ahogy elnézem 100" vászon csont nélkül elmegy ott, na arra mit mondanál. Csak annyit, gigantikus
-
arcitec
addikt
válasz
Lacielvtárs #147382 üzenetére
Miért nem húzod az egész cuccot középre az ágyat meg el kell fordítani 90 fokot, legfeljebb oldalasan fekszel
. Így lenne hely az ágy mögött is a járásra.
De tudod, ez csak az én szvsz-em.
Egyébként így képen nagyon király az a TV. Milyen a kép az előzőhöz képest? -
k.zozo.
tag
válasz
Lacielvtárs #147380 üzenetére
A háttérvilágítás led szalag a tv hátuljára rakva?
-
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #147378 üzenetére
Látom a gyerek készíti a basszuscsapdát szorgalmasan. A TV-t lehet egy pár fokkal forgatni. Mi is ha át ülünk az ebédlő asztalhoz oda forgatjuk a TV-t, igaz fali konzolon van.
-
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #147378 üzenetére
Hát de a képen is látszik, hogy nincs szembe.
Akkor viszont a bal oldali hangfalat húzd beljebb. Van ott még hely.
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #147375 üzenetére
Balra kellene mozgatni a tévét, mert nincs középen!
-
Q
senior tag
válasz
Minden rosszindulat nélkül! A tv csak addig nagy, amíg ki van kapcsolva. Ha elkezded használni, rövid időn belül kicsinek fogod érezni.
-
Beni2360
félisten
válasz
Gratula szép Tv.
Nézve az árát 14 hónap alatt 1.5 milláról 700 alá esett az ára.
És akkor a görbére sikeredett "hibás" Tv-vel mi lesz?Az mekkora is méretre?
-
spiky03
veterán
válasz
Mintha lattam volna mar ezt a kepet
Gratula kis tvhez
-
Dagidög
senior tag
válasz
Jó kis szerkó, viszont egyből szemet szúr a szegény beszorított jobb front és center.
-
válasz
Mekkora ez a TV 55 60 inch?
-
arcitec
addikt
válasz
Jaa, azt hittem nagyobb
De komolyan, így a fotón óriásinak látszik ...
-
robi-k
őstag
válasz
Ez egy jó modell, DV támogatással
-
lemmy9
őstag
válasz
Hű de élénk rózsaszín a leány bőre. Be van az a tv állítva?
-
arcitec
addikt
válasz
Bakker mekkora , de komolyan kérdem mekkora is? Pontosan kérjük a speckót róla
Krisztian101 : Amit írsz igaz is lehetne, sőt egyet is értenék, de ezt arra az időre, amikor megjelent, mert akkor bizony döcögött. Na de mostanra már csak a duzzogás maradt szvsz.
U.I: Hasonló volt a NIS pár évvel ezelőtti megújulása, példának okán az előre megvásárolt licenszek, csak a régi verzióra voltak érvényesek.Nos nem duzzogtam(bár nem volt előrerendelt fizetésem) azóta is használom, nem mint azok akik duzzogva elpártoltak. De persze kinek mi, de sok esetben a "harag", "hirtelen felindulás" rossz tanácsadó.szvsz -
WaterWave
veterán
válasz
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
👍
-
válasz
rip mozifeeling...
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
Lacielvtárs #147324 üzenetére
Egy jó full hd vetítő + vászon megvan kb. 500 ezerből.
Igazi moziélmény. Én Epson EH-TW6000W házimozi projektor-t használok,( sokak véleményével ellentétben én 3D-ben is értékelem a filmeket,szerintem nem járt le az ideje.)és maximálisan meg vagyok elégedve vele !
A TV az TV a vetítő az a mozi !!!
elnézést ha hosszú voltam. -
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
Lacielvtárs #147228 üzenetére
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/oled77w7v-p370575093/
ezért kb 6db projektort kapsz vászonnal együtt.
És az nem 77 " !!! -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #147278 üzenetére
Köszi...
-
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #147254 üzenetére
Hát nemrégen vettél egy TV és nem tetszik?
Azért görbítetted meg a képernyőt?
És így sem tetszik ?
Kalapáld laposra és máris nagyobb lesz. -
robi-k
őstag
válasz
Lacielvtárs #147254 üzenetére
+1
Én is elgondolkodtam, hogy mi lenne a jobb: egy jó FHD proji + vászon vagy ebbe az árba egy 65"-75" OLED. De ez még csak egy igen távoli terv (számomra)...Megjegyzem, az UHD anyagok már FHD-nál is tudnák pluszt adni HDR->SDR konverzió mellett.
-
válasz
Lacielvtárs #147250 üzenetére
Nem kisördög, 3 méterről 55 inch... sztem minden csak nem rendes moziélmény. Nekem 3 méterről még a 100" is limitált... de jelenleg nem tudok 110-120"ra váltani. 100" alá nem érdemes mennivéleményem szerint ha a nézési távolság 3 méter, pláne ha 4K tartalmat is nézel.
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #147245 üzenetére
Két méterről nézve nem egérmozi az 55 colos méret, de az hallgatói pozíciónak túlságosan közeli.
-
WaterWave
veterán
válasz
Lacielvtárs #147245 üzenetére
én 49 colon egérmozizok
bőven elég nekem
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #147235 üzenetére
Nézési távolságtól is függ, de egy 2,5-3 méter széles vetített kép, megfelelően sötétített és fényvisszaverés minimalizált helyiségben óriási élményt tud nyújtani.
Kellene a szobádba egy igazán jó mozifotel, aminek minden része motorokkal mozgatható, mert hason fekve a füleid sem úgy állnak, hogy a sztereó és házimozi hangzást rendesen be tudják fogadni. Hacsak nem legalább 25 centi hosszú a nyakad, gumi csigolyákkal. -
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #147241 üzenetére
Ha valamikor sikerül,sírni fogsz...
Filmajánló: Terminal
Igen érdekes alkotás,nekem bejött.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #147221 üzenetére
Proji+vászon,egyértelmű.100+" másként hat.
Mikor jössz mozizni?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #147228 üzenetére
Parancsolj.... szinte ingyen adják most [link] ....
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #147225 üzenetére
Amennyiben továbbra is hason fekve néznéd a filmeket, akkor ne vegyél vetítőt! 65 colos OLED-et leteheted a padlóra, fölé állványra a centersugárzó és kész.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Amennyiből egy tisztességes "vetítést" összeraksz mindennel együtt, annyiból már kijön egy kifutó 77"-os OLED is .... de amelyik neked jobban tetszik, azt válaszd ....
-
zsoika
addikt
válasz
"szárító + mosógép egyben" Olyat ne vegyél...igaza van a kollégának
Külön -külön és mehet egymás tetejére.
Szerk: Viszont nálad a vill. hálózattal baj lesz , mert régi a ház és így a vezetékek is. Hiába hőszivattyús a szárító, együtt a mosógéppel nem fogod tudni használni. Kell neki 2db külön 16A kör.
A mosó-szárítóval az a baj, hogy csak a mosási kapacitás felét tudod egyszerre szárítani. Tehát 1 adag mosás 2 óra+ 1/2 adag szárítás 2óra+ 1/2 adag szárítás
-
PodMAN
senior tag
válasz
Lacielvtárs #147223 üzenetére
Az egybe mosó-szárítóról lebeszélnélek. Inkább egy jó ELAC hűtő
-
zsoika
addikt
válasz
Lacielvtárs #147221 üzenetére
"vegyek inkább hűtőt, mosógépet" +1
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #147145 üzenetére
Akkor semmit nem kapcsolna se be, se ki. Nem azért veszünk ARC-képes készülékeket, hogy ne használjuk azt a funkciót.
-
WaterWave
veterán
válasz
Lacielvtárs #147151 üzenetére
Amugy lehet tv beállítás, de ott meg a listában amit felvesz az ARC-al, nem tudom kirakni az erősítőt, hisz a játékkonzol és az erősítő 1 hdmi porton van, pont az arc miatt. Tehát a listát tudom csak törölni, de akkor meg nem megy az avr ha a tv-ről akaorm hallgatni...
Ps4 is ha bekapcsolom akkor felkapcsol a tv magától, mert így van beállítva, és így praktikus, de az avr miért kapcsol be automatikusan ha aktív az arc azt nem tudom, majd nézegetem még ha lesz rá erőm...
-
WaterWave
veterán
válasz
Lacielvtárs #147149 üzenetére
jó hát arcot kilőttem, aztán így jó lesz, aztán majd egyszer talán rájövök mert magas labda
-
WaterWave
veterán
válasz
Lacielvtárs #147145 üzenetére
jó de ilyen feltétellel nem lehet megoldani? 2018-ban?
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Lacielvtárs #146968 üzenetére
Az enyémnek a teteje meleg szerintem,semmi légmozgást nem érzek.
Holnap hazahozom a cégtől a lézeres hőmérőt és megmérem kiváncsiságból. -
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Lacielvtárs #146966 üzenetére
De minek,szart se ér,de halk.
-
Tonyka 2
tag
válasz
Lacielvtárs #146789 üzenetére
Linkelni lehet, de le van zárva. Volt nem egy eladó, de mindnek megvan a gazdája. Sztem jelen pillanatban nincs eladó.
-
Steady74
addikt
válasz
Lacielvtárs #146793 üzenetére
-
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #146791 üzenetére
Nem baj.
Az egész laptophűtőre gondoltam. Azt rögzítjük a helilopterhez és mehet a szállítás.
Egy kis fantázia kell csupán.Egyébként én is most veszem ki az erősítőt a fakkjából és teszem egy külön kis asztalra. A megoldás egy kicsit meredek lesz de majd elválik. Képek lesznek de a kezdő topikban.
-
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #146753 üzenetére
Ha úgy döntesz, hogy leveszed az a propellert akkor vegyél hozzá egy 2000 powerbankot és tedd félre, jó lesz amikor vadászni megyünk szarvas szállításra.
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #146785 üzenetére
Kipróbáláshoz nem kell megvenni.
Van eladó Marantz AV8802 az avx-en, a listaára feléért. -
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #146783 üzenetére
Inkább szerezz kipróbálásra egy 260-as centersugárzót! Nincs akkora távolság a frontsugárzók között, hogy duplázni kelljen a centercsatárt. Nem jó ötlet másfajta erősítővel hajtani, nagy valószínűséggel eltérő lenne a hangja. Ezért javaslok mozikombájn plusz sztereó erősítő helyett processzor-végfok párost. Az említett MM8077 szól úgy, mint egy félmillió körüli integrált sztereó erősítő. Ez nem meglepő, mert előfoktól függően 1,5-1,8 millió a kettő listaára.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #146777 üzenetére
[link] ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #146775 üzenetére
"vagy ismét marhaságot írtam?
"
👍
-
Dorian
félisten
válasz
Lacielvtárs #146773 üzenetére
Lacikám, hogy érted azt, hogy csak kezdetben nem csöpög?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #146765 üzenetére
"és mit kezdjek a lecsöpögő vízzel?"
Akkor tegyél rá szárazjeget, az nem csöpög....
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
Lacielvtárs #146764 üzenetére
-
python1
veterán
válasz
Lacielvtárs #146762 üzenetére
Kelhát.
A hangsugárzókat nem minden esetben kell cserélned,viszont adnál egy olyan frissítést a rendszernek,hogy a füled kettéállna.Avr vonal neked már zsákútca,mellé lépegetsz a leírásaid alapján,meg szűnne a késztetés további fejlesztések felé,néha processzort cserélnél,maga a hangminőség maradna.Végeláthatatlan pénzek locsolása rendszerre,egyszerűen megszűnne,akár végleges is maradna.
-
dave118
senior tag
válasz
Lacielvtárs #146756 üzenetére
Laci ha tudnád mennyien ismernek!
Rengeteg read only felhasználó van, akik ráadásul egyéb portálokon is jelen vannak
Te vagy a hobbi házimozi celebje!
(#146761) Nemir Ombe: tudod, hogy ezzel könnyen elindíthatsz egy lavinát
pc fronton is létezik vízhűtés
(#146760) hjtz4t3wrseg: magát az elvet tartom értelmetlennek, nem az összeget. De természetesen nem zavar ha bárki bármit rápakol a cuccaira. Van aki díszbizgentyűket rak az álló frontok tetejére ... na attól talán jobban kiráz a hideg ... jaj nem várj ... SZOBANÖVÉNY
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #146758 üzenetére
.... vagy csak tegyél simán az AVR-re egy vödör jeges vizet, az a "tuti" ....
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
Lacielvtárs #146747 üzenetére
Kösz !
akkor ha jól látom így, mint nálad fejjel lefelé tegyem az erősítőre?
usb-je mehet az avr-be ? nem okoz neki problémát ? mennyire hangos ?egyébként szerintem, ha valaki áldoz 150-300-500.000 stb...forintot erősítőre akkor a védelmére ( még ha csak
a saját magam megnyugtatására is ) az a pár ezer forint talán megéri.
És akkor még nem említettem a sok százezres kábeleket,akusztikai elemeket stb,stb,ami nem feltétlenül szükséges.
No de ez már egy másik kávéház ! -
python1
veterán
válasz
Eljutott a rendszered egy következő szintre emeléshez,mely processzor/végfok megoldásra rímel.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Ha felgyújtod, az a te bajod ....
.... de mint láttam van körülötte elég hely, meg ha jól emlékszem klímád is van már, inkább azt csavard fel, ha meleg van ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #146749 üzenetére
Teljesen egyetértek Dave118-cal .... ezeket a cuccokat már nem úgy tervezik, hogy mindeféle "propellereket" kelljen rájuk pakolni a megfelelő működéshez, persze megfelelő körülmények között ....
.... azt meg csak mellékesen jegyzem meg, hogy az elektronikákhoz közeli, forgó villanymotor nem éppen jó dolog, főleg akkor, ha a júzer emellet olyan apróságokra is figyelmet fordít, mint a sokak szerint már a "vudu" kategóriába tartózó tápkábelek "hangja" ....
-
dave118
senior tag
válasz
Lacielvtárs #146747 üzenetére
Azt a szép AVR-t így elcsúnyítani azzal a propeller franckarikával
Elvtárs nálad mindig is a funkcionalitás dominált a dizájnnal szemben
Egyébként szerintem semmi értelme nincs ezeknek a "kendács hűtéseknek" Ha szükség lenne rá benne lenne az AVR-ben ... lásd CA stb. Ha meg be van szorítva szerencsétlen erősítő, akkor meg pláne nem tudja hova továbbítani a meleg levegőt.
-
Csabi1984
addikt
válasz
Lacielvtárs #146703 üzenetére
Bluray lejátszó, Wdtv lejátszó.
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #146595 üzenetére
Előfok/processzor plusz végfok lesz a végállomás, XXL kábelezéssel.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #146593 üzenetére
Az a gáz, hogy ha onnan, ahol épp' vagy valóban feljebb akarsz lépni, az árban min. x2 .... inkább vegyél egy 65-ös OLED-et, ha mindenképp "fejleszteni" akarsz és dölj hátra ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #146591 üzenetére
Pedig lehetnél egy kicsit "pacifistább" .... gondolj arra, hányan örülnének annak a 260-as szettnek féláron ....
(....vagy irj a közös ismerősünknek, hogy hozzon haza egy párat azokból amiket éppen látogat [link] ....
)
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #146589 üzenetére
Demán.... annyit segítek, hogy nézd végig mi van a 260-ak előtt .... na azt mindet ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #146587 üzenetére
Na vajon .... ?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #146578 üzenetére
Jelenleg ennyit tudni róluk [link], de már ez alapján is kezdheted keresni a nagyobbik pénztárcádat.....
boroskarcsi:
Az NF214 tényleg egy jó sub kábel .... -
Q
senior tag
válasz
Lacielvtárs #146578 üzenetére
Igen, mindenképpen érdemes cserélned. A régi rozogákat meg majd én átveszem
-
Dorian
félisten
válasz
Lacielvtárs #146573 üzenetére
Múltkor vettem új turmixgépet. Rózsaszín
-
Q
senior tag
válasz
Lacielvtárs #146571 üzenetére
A mosógép színe mindegy mert nincs szem előtt, de a klímám is fekete.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #146565 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Windows 11
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest