Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
Hátha vannak itt hozzám hasonló vájtfülű bolondok...
Mostanában arra lettem figyelmes, hogy bizonyos angol hangsávoknál, amikor a centeren suttogós, sziszegős, fátyolos beszéd hallatszik, a beszéd alatt mintha rátelepedne egyfajta susogás (hiss) a csatornára. Nem gyakran jön elő, de ha észreveszem, zavarni kezd. Ugyanezen hangsávon ha egy "határozott" hang, mondjuk egy bariton szólal meg, aminek kevés a magas felhangja, akkor nincs ez a susogó "lepel".
Tipikusan az ilyen "candidly talking, whispering" esetekben jelentkezik.Ha valaki találkozott már ilyesmivel, leírná, hogy mi lehet az oka? Maga a hangsáv ilyen, és ennyi? Vagy kábel/csatlakozás/kosz/stb. okozza?
Még nem vacakoltam sem HFkábel cseréjével, vagy hangfalcserével.
Két különböző médialejátszóval is kipróbáltam ugyanazt a filmet (pl. legutóbb Edge of tomorrow, angol hangsáv), és mindkét esetben hallottam a dolgot, koax. digitális összeköttetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Láncfűrész topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Marantz PM7005 fekete színű sztereó erősítő, dobozával
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- Dali Opticon LCR mk2 fekete hangfalpár
- Pioneer VSX-835D 7.2 DAB Dolby Atmos / DTS X
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest