- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Reggelről agyaltam a frontok közötti távolság megfelelő mértékéről, ugye 45 és 60 fok között kell lennie, de vagy nagyon reggel van, vagy valamit félre nézek.
A jelenleg felállás szerint a frontok 2 m vannak egymástól, a hallgatói pozíciótól a frontok 3 m-re vannak, a center 2.7 körül. Tehát akkor a=1, b=2,7, c=3 m. Sin alfa = a / c, alfa ebből ~34 fok. Ezt duplázva jön ki az az érték amire kíváncsi vagyok, tehát 68 fok.
Létezik, hogy ez ennyi mert Bbéci is azt mondta, hogy ne legyen nagyobb a két front távolsága, mint ahonnan hallgatom a cuccot, azaz inkább egyenlő szárú, mint egyenlő oldalú 3szög legyen. Ez meg van, de a kapott érték nem jó, vagy jó, de akkor az elmélet hibás, vagy a számítás, vagy nem tudom.Most akkor mi az igazság vagy mit néztem be, hova állítsam?
Túl sokat agyalok, ez már biztos.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic