Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
válasz
Psycho18 #51054 üzenetére
AC váltakozó áram.
DC egyenáram ami egy olyan kis ventinek kell, és azoknál a + - pólusok is pontosak legyenek.
Valami régebbi modem, router tápot keressél kb., esetleg telefon, de azok kisebb feszkót adtak jóval.
Egy venti 130-230 mA -t fogyaszt (0,13-0,23A) de rá van írva..
Csak hogy jobban tessék érteni kéremszépen. -
mrterminator
aktív tag
-
tatabike
őstag
válasz
Psycho18 #41124 üzenetére
Vágj egy 120-as ventihelyet a ház fenekére, a VGA alá, és egy alulról felfelé fújó 120-as ventivel segíts rá a VGA-hűtésre. Egyből 10 fokkal hidegebb lesz. Vagy, a VGa-hűtés ventijét le is szedheted. Ha még jobb hatást akarsz, a ház talpait cseréld le magasabbakra, így több levegőt tud beszívni alulról a venti. Itt mondjuk egy Accelero-t fúj (full terhelésen 32 fokos VGA), de kis bordával is hatékony.
[ Szerkesztve ]
-
djdaniel
senior tag
válasz
Psycho18 #40045 üzenetére
erről a képről ez jut eszembe
trabit lopnakarra tökéletes hogy egy zsák kukoricát amit loptál bezsákolva haza vigyed
-
törölt tag
-
MasterHUn
senior tag
válasz
Psycho18 #39809 üzenetére
erről a szavóról én is halottam. bár mi itthon máshogy oldjuk meg a penészt (vályog szikla páros a házfal 1m vastag) mi teafaolajat meg még valamit szoktunk összekeverni vízbe kegyetlen erőss a szaga nem mondom hogy büdös csak hogy érdekes. nállunk ez oldott meg minden ilyet
De mindjárt megmondja édesapám!
[ Szerkesztve ]
-
petiwr
senior tag
-
Zotya21
senior tag
válasz
Psycho18 #33733 üzenetére
jah azt énis láttam baromi szar a hűtőpaszta alatta de csak akkor fogom ezt megcsinálni ha az mx 4es paszta kivülről nem segít eleget azért mégiscsak levágni a pupakot a prociról nem veszélytelen hátha leasarkazom vágáskor stb
meg ugye ha el is bahnám azt már nekem kinem cserélik
ezért most rendeltem mx 4 est hátha segít magába is
amúgy a másik furcsaság bent hogy meghuztam 4.2Ghz re a 3770k -t és 10 fokkla hüvösebb mint volt XD
deigyis 67 fok a max
de ugye JPÉ vel meg amugyis melegebbnek kéne lennie mint volt alapon szóval nemértem
[ Szerkesztve ]
-
Zotya21
senior tag
-
FatalEror
addikt
válasz
Psycho18 #33155 üzenetére
Amikor írod a hsz-t akkor lejjebb scrollozva van egy kép feltöltése a szöveghez ott a fájl kiválasztása feltöltöd,majd a beillesztés gombra kattintasz.A képeket lehet méretezni kell,mivel 1MB-ál nem lehet nagyobb,illetve egy van egy tárhelyed is és abból kell gazdálkodnod 30napid,mivel a feltöltés után "felszívódik",visszakapod a tárhelyed,és még valamivel nagyobb is lesz.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Psycho18 #32188 üzenetére
Gyakorlatilag egy házi készítésű drótfűrész. Military boltokban lehet kapni 1500-2500 Ft közti áron.
-
szab.tam
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TP-LINK routerek
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Autós topik
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest