- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
#90933760 #56306 üzenetére
Akkor nyugodtan mehet neki az osb két oldalról is akár. Stabil lesz az. Attól féltem valami
teszkóobi gazdaságos házgyári verzióAkkor abban lehet még lécmerevítők is vannak a kereten belül. Mondjuk kopogtatással lehet kihallatszik. Szekrényhátfalat szoktam én kopogtatni, mikor felszögelem, mert van hogy nincs kedvem kiméricskélni a korpusz belső falat.
(#56308) Kernel
Konspiráció. Nesze nekünk kapitalizmus. Értetlenül olvastam ezt, de biztos csak azért, mert én nem adatmentésből élek. Az csak a hobbim
-
MrDerekas
addikt
válasz
#90933760 #56302 üzenetére
Khmm.. egy picit kapufa az elgondolás az ajtó szerkezetéről .Abban kb méhsejtszerű papír-háló tartja a közepét és csak körben van 3-4 centis léc, a többi meg farostlemez. De nem kell piszmogni vele kapupánt csvarral. Vékony osb lemez rá és körben a szélébe 3 vagy 4 milis (3,5x30 vagy 35 a javaslatom) fa vagy reisser csavarral beletekerni. A 3 pánt elbírja. kérdés hogy bevéső vagy pipa pánt, illetve ha pipa, akkor azt szakszerűen belehajtották vagy csak belenyomták. Tehát maga a pánt nem fog meglógni, ha bírja az ajtótok.
-
Reggie0
félisten
válasz
#90933760 #50767 üzenetére
Gondoltam ra, van alphacool hutoblok 100 euroert, de inkabb 3d nyomtatok egy sajat ventillator modult, hogy ne ilyen hazibarkacs legyen a vegleges.
(#50766) KillHates: Ja, ez most csak ideiglenes, hogy le tudjam tesztelni hataridon belul a kartyat es visszakuldeni, ha hibas. A vegleges gep meg nincs meg, mert kulon lesz egy mitx-es windowos gep a 980-al, es egy linuxos gep a phi-vel es r9 290-nel es egy harmadik gep NAS-nak, egy negyedik gep usbs banyasznak. A windowsos gep hordozhato lesz lan-ra egy kis hazikoban, a lathato haz a linuxos gepet kapja - csak ki lesz pucolva - az utobbi ketto meg megy egy-egy 2U magas rack hazba, meg az fpgak is 2db 2U rack magas hazat kapnak. Aztan a kovetkezo beszerzes egy tisztesseges 800mm mely rack szekreny lesz.
-
creation
senior tag
válasz
#90933760 #50758 üzenetére
Rövid története, hogy eladtam és a "jómunkásember" nem hallgatta meg a kérésem és berakásnál a VGA-ra tett AC S1-nél fogva tolta be a kártyát a slotba (mert ne nézzem hülyének, hogy nem tud berakni a gépbe egy VGA-t), valamint mivel nem ért hozzá azzal indított hogy a VGA-ra a mellékelt 12cm-es hűtőt sem rakta fel, be sem indította, de azonnal játszani kezdett vele és csodálkozott, hogy jajj szaggat a játék.....
Mivel most neki a pénze gondolhatod hogy ugrott (mert vissza biztos nem adom, nem az én hibámból adódott a gond), nekem viszont a lelkiismeretem azt diktálja, hogy igyekezzek a helyzetet korrektül kezelni, így vadászom a jó megoldásokat.
-
törölt tag
válasz
#90933760 #50681 üzenetére
nálam a DE(R)P Cooler vitte a pálmát, de vannak még gyöngyszemek.
-
creation
senior tag
válasz
#90933760 #50618 üzenetére
Én eddig egy alkalommal toldottam meg autós hőmérő kábelét, közelhasonló kábellel (vastagabbal), s az eredmény bődületes hülyeség lett. Már a pontos értékekre nem emlékszem, de azt tudom, hogy két azonos szenzor között egész fokokban volt eltérés. Azonos készülék két egyforma szenzora, eltérő kábelhosszon ugyanazon a "fűtőtesten"...
De lehet hogy ez csak az autós hőmérőnél gond... És a PC-ben levőnél megoldották, vagy az nem így mér...
-
-
imibogyo
veterán
válasz
#90933760 #50601 üzenetére
Na erre vártunk. Végre valami topik-on anyag. Le a kalappal, bár ha véletlenül hozzáérsz menet közben a táphoz, akkor "le a szívritmussal" is lesz, de épp ezért pont ideillő képek.
Basszus mennyi koporsó kuncsaftom lesz hamarosan. Na csak gyűljetek szépen, mert a második gyereknek is kell pelenka...
(#50604) KillHates: számunkra megrázó, neki pedig felvillanyozó. Nem baj, ha valami félresiklik, majd mondjuk neki, hogy "olyan földhözragadt"...
(#50606) Baltoafarkas: persze gondoltam én, hogy gondoltál rá, hogy majd mi azt gondoljuk, hogy nem gondoltál ilyesmire, épp ezért előre gondoskodtál a szigetelésről.
ok, befejeztem, csak fáradt vagyok...
és ilyenkor másokat is fárasztok, hogy nekik se legyen jobb... -
imibogyo
veterán
válasz
#90933760 #50583 üzenetére
Igen nekem is ez a bajom. Mindig amikor kialakul egy jó topik és egy közösség, akkor jön valaki aki szét akarja bombázni. Agyon van már szabályozva minden.... De ha ennyire zavar bárkit is, akkor tényleg inkább legyen áttéve ez a topik a logout alá, vagy mit tudom én, de ne kezdjük el megreformálni ezt a topikot is. A legtöbb jó topiknak ez a halála, amikor agyon akarják szabályozni és szép lassan mindenki otthagyja...
(#50586) KillHates: én meg hobbi-asztaloskodom, szólj ha kezded a projektet. 50% kedvezményt adok neked koporsóra. Lehet az is on-topik munka lesz, de mind a ketten jól járunk vele.
-
Kernel
nagyúr
válasz
#90933760 #50554 üzenetére
Inkább maradnék az alaposságnál, meg nyilván nem is akarnám lejáratni magam, szakmailag sem.
Ha lenne párhuzamos fűtőszál, azt ki lehetne iktatni, vagy a kettőt sorosan kötni, ahogy a gyárilag fokozatkapcsolós megoldásnál is szokták. De ahol nincs, azt nem nagyon szokták ilyenre felkészíteni, gazdaságosabb egyben gyártani.
SSR-t, vagyis félvezetős relét lehetne használni, ami eleve tartalmaz nullátmeneti kapcsolót, így kizárható az a kellemetlenség, amikor bekapcsolás pillanatában pont a szinusz csúcsát kapod el, a vele járó csúcsárammal, amit tovább fokoz a hidegellenállás. 230 V effektív értéknél a csúcs (gyök2 szorzat) 325 V. Például ez szokta lenyomni a biztosítékot.
De megfigyelhető az is, hogy máskor nem ránt akkorát, időpillanat függvényében.
eBay-en lehet találni SSR-t, többség DC-bemenetű de van AC is, erre utal a típusjelzés:
SSR-25 AA (25 A terhelhetőség, bemenet AC, kimenet AC).
Főleg ohmos terhelésre ideális, fűtőtestnél nem kell foglalkozni az induktív hatás kivédésével sem.
-
Kernel
nagyúr
-
do3om
addikt
válasz
#90933760 #49771 üzenetére
Csak nekem sokkal jobb hatásfokra volt szükség, kisebb medencébe biztos jó az is.
Folyton az van hogy egyik héten fagyni meg, lehűl a víz. Aztán hirtelen kánikula, a sok víznek meg idő kel míg átmelegszik, igy meg első naptól lehet belemenni, na meg én a melegebb vizet szeretem, 30 fok. -
do3om
addikt
-
Sokimm
senior tag
válasz
#90933760 #49548 üzenetére
Ha játszik az ember, nem a venti hangja zavaró, hanem az fps hiány (huszároknak), ha meg nem játszol, levesz a terhelésből, és a fordulatszámból is. (gondolom én)
A hp g72-m bekapcsolás után hangosabb, mint bármelyik eddigi asztali, vagy laptop amit láttam/hallottam, és a videó alapján nem tudom eldönteni, hogy zavarna-e, ha egy ilyen hangos laptopom lenne, mint ez az asus, de a hp-m butasága azért elviselhető, mert 10 másodperc után teljesen lehalkul.Szóval csak "költői gondolkodás/kérdés" volt a hang, igazából a hűtés annyira szép, hogy gondolkodtam, hogy ebay-en veszek egy ilyen rossz laptopot, csak a bordák miatt.
Nem speciális lyuk kiosztású a lefogatója a bordának, tehát könnyen lehet neki építeni lefogatót "bármihez".
És tényleg bika laptop/vékonykliens/htpc hűtést lehet belőle összehozni.Ha nem mutattál volna ilyet, nem is hittem volna, hogy gyártottak valaha hordozható atomerőmű hűtőt.
Köszi még egyszer: -
-
Jazz
veterán
válasz
#90933760 #49398 üzenetére
Peltiert elfelejtem.
Valószínűleg a sok kicsi sokra megy fog játszani.
Ezek szerint a bordázott hőcső csemmilyen hátránnyal nem jár áramlás szempontjából, szóval akkor egyszer ez mehet.
Ha kiveszem a DVD-t, arra az oldalra simán kitudnám vezetni az utólag felerősített külön hűtőt.Ugye a CPU van felül ha jól látom. [link]
Az okoz problémát ha nem választom le a GPU-t az origi hűtésről, hanem csak simán hozzá toldok egy darabot a másik oldalra?
Ez egy másik noti: Acer VN7.
Itt úgy van megoldva, hogy hőcső közepén van a hő felvétel, majd fut kétirányba és a két végén meg hűtés? Ilyet is lehet? Nagy felbontás -
troll81
addikt
válasz
#90933760 #49403 üzenetére
nem kevés még 60 fok alatt tartja a procit nincs delid még de csak 4.6 ghz en van 1.222 Von ezért csak érdeklődtem,és lehet meg lépem a kupak javitást hosszú távra tervezek a procival 2-3 év leglább.a delid az sokat javítana rajta.nem szeretem a 60 fokos procikat és akkor maradna a léghűtés egyenlőre
-
Sokimm
senior tag
válasz
#90933760 #49369 üzenetére
Jól megfúrt borda, 4 ponton rögzítve nem lerántja a procit, hanem inkább be-repeszti az alaplapot.
De ha elég (4) ponton ül fel a gép, akkor nem lehet ezzel gond. Aki dobálja a gépet, annak nem ezen múlik az élettartam, aki meg vigyáz, annak nem emiatt lesz problémája. -
dewil666
őstag
válasz
#90933760 #49358 üzenetére
Én speciál moddoltam a laptopom hűtőjét és mai napig hordozható maradt!
11cm a legvastagabb helyen. Ha rakna alá egy hűtő padot akkor sem lenne kisebb és ha viszi a laptopot akkor a hűtőpadot is viszi. Akkor mindegy hogy egy 11cm-es átépített laptopot vagy egy 4cm-es laptopot és egy 6-7cm-es hűtőt visz magával. Nem foglal több helyet! Csak előbbinél 100x jobb a hűtési teljesítmény mint bármilyen más megoldással! -
Jazz
veterán
válasz
#90933760 #49356 üzenetére
Szívesebben forrasztanék egy komplett bordát a hőcsőre. Egy olyat ami hosszabb is, meg sűrűbbek a lamellák, amik még enyhén V alakban is elrendezettek, hogy a hőelvonás még jobb legyen.
A gép oldalát kivágnám [link], így egy kicsit kilógna a lamella a gépből, de ez nem számít. Így legalább az eredeti vastag műanyag rácsok sem "fojtanák" feleslegesen a levegő szabad kiáramlását. -
Jazz
veterán
válasz
#90933760 #49356 üzenetére
A gépnek mindenképpen hordozhatónak kell maradnia. A gányolás mértéke nem számít, csak maradjon hordozató.
Értem, hőcső. Tehát azt mondod, hogy a 771 hőcsöve (második link) kapacitásban elvileg elegendő lenne a hő szállítására (ránézésre), csak egy normális lamella sor kellene hogy lehűtse?
Írtad hogy nem tömör réz. Pl.: Ha a képen látható hőcsövet keresztbe vágom, akkor mit látnék? Ha nem sima tömör réz, akkor házilag kb. esélytelen is a gyártása? (kicseréni egy szélesebbre. Ha noti kap egy normális lamella sort, esetleg normális ventillátor lapátozással megtámogatva, akkor már lehet hogy a hőcső hőszállítási képessége/keresztmetszete lesz a gyenge láncszem.)
(#49354) tupacamaru: Húha, látom olyas valakinek szóltam vissza akinek nem kellett volna...
Lehet én értettem félre: mivel egy deka segítséget nem írt, csak "kijavított", én ezt "beszólásnak" értelmeztem, és nem a jó szándék jelét feltételeztem. De látom igaza volt, és ezek nem tömör vezetékek ezek szerint. Én kérek elnézést.
-
Jazz
veterán
válasz
#90933760 #49352 üzenetére
A CPU TDP értéke 47W. Kevés hozzá. Azért kéne javítani a hatásfokán.
Tehát azt mondod hogy felesleges bajlódnom a nagyobb keresztmetszetű rézzel, elegendő lenne egy dupla sűrű-dupla széles lamella sor?
És ahogy a 751-es képén is látszik, két réz fut egymás mellett párhuzamosan. Ez a jobb, vagy az egy de szélesebb?
-
imibogyo
veterán
válasz
#90933760 #49147 üzenetére
Az a dVGA hűtés majdnem pont olyan, mint amit egy jó 10 éve én is csináltam.
-
-
spanglee001
addikt
válasz
#90933760 #48313 üzenetére
na megvannak az ülések 4 amperes a motorja, ahhoz kellene hálózatról meghajtó egység 12v 4 amperre a legolcsóbb
a másik ebben senki nem fog tudni segíteniaz ülés dőlészög állításnál el van törve az átmenő rúd,ami mindkét oldalt hajtaná, és ahogy látom szétszedhetetlen hogy a rudat ki tudjam cserélni, össze van "bigyózva" a 2 rész. tehát mindkettő lyukon átnyomva a pecek, és ahogy átjött ott szélesebb
olyan mint a szegecs csak ez nem az
mert így az egyik oldalt tekerem a tekerővel de aztán befeszül és a másik oldalt csavarhúzóval kell tekerjem hogy tudjam állítani a dőlést majd lövök képet is. -
válasz
#90933760 #48305 üzenetére
Hát teljesen letaglózott ez a silány LED reflektorok témaköre, így az érzékelővel kapcsolt LED reflektor elcsúszik a következő komolyabb olajkrízisig... akkor tuti minőséget gyártanak majd
Fénycsöves reflektor se nagyon lesz gyárilag, mert ezek a csövek is jól melegednek ám, főleg ilyen vízhatlan zárt térben...
Így házi építésű lesz egyelőre beltéri használatra munkaállomás felé, és/vagy eső-védett helyről kültérre is. Aztán ha már építek legyen brutális: 2db E40foglalat, van alkalmas hulladék alulemez abból vágom majd ki és hajtogatom meg a reflektort. Amennyiben ez történik, lehet lesz képsor ide is
Fényforrásnak szinte biztos hogy Delux, a Philips valszeg brutálisabb lenne, de az ára kissé visszataszító
.
-
Sokimm
senior tag
válasz
#90933760 #48254 üzenetére
A bicikli alufelnije tökéletes égszíj tárcsának, a mosógépen van alapból a gyári ékszíj tárcsa, tehát csak egy nagyobb ékszíj kell, valami merevítő váz szerkezet, ami a bicajt, meg a dobot egymástól pont kellő távolságra tartja, és a hajtás meg is van. Most hallottam, hogy egy ember 200W/h energiát képes leadni, MAXIMUM (elméletileg), tehát biztos nem leszek egy hajdú (mosógép) szintjén, de a nyári izzadt melós ruhákat pont elég lesz ezzel mosni remélem.
A mosási fázisokat majd még meglesem, de ha 3-4x cserélek vizet, akkor is jól jövök ki, mert amúgy meg kondi bérletet akartam venni, egy kis testmozgás miatt, mert itthon lusta disznó vagyok. De ha lesz "mosógép", akkor még kondibérlet sem kell majd.
Ez csak nyári projekt, mert télen megy bent a mosógép tovább.A centrifuga funkció elég annyira, hogy ne csorogjon belőle a víz, mert kertes házban van hely ahova csöpöghet, a szél meg amúgy is egy délután alatt megszárít mindent, a nyári "forróságban".
-
törölt tag
válasz
#90933760 #48254 üzenetére
Persze megcsinálhatod nyugodtan, amúgy vannak neten ilyen képek és videók is. De ha normálisan ki akarod mosni a ruhákat, ne maradjon benne mosószer se stb. akkor oda kell rá figyelned elégé. Vízcserékre, mosás, centrizés, idő, szerek belerakása mikor stb. És nem fogsz vele annyit spórolni, mint gondolnád. Amit te elégetsz energiát, azt elköltöd utána a boltban kajára. És rengeteg idődet elveszi. Meg szerintem nem lesz elég meleg vized se.
Ja igen csak a mosás megy meleg vízzel, utána végig hideggel öblít. -
flymi
addikt
válasz
#90933760 #48216 üzenetére
Valahogy én is így képzelem. Nekem is ilyen íróasztalom van. Épp betehetném a szekrénybe, de szerintem szellőzés szempontjából nem ideális + kábeleknek is kéne vágni likat.
De legalább ha nem szellőzik, nem porosodik.
Ja + 1: Ilyen körülményekkel lehet csak igazán megizzasztani a hardvereket! Minek ide stresszteszt? Irány a szekrény!
-
válasz
#90933760 #48179 üzenetére
Nahát ez érdekes. De nálam még érdekesebb ami van
Van egy földeletlen erősítő, ami földelt PC-vel van kapcsolatban meg egy földelt aktív méllyel. A pc-hez kapcsolódik egy modem is, amihez a net koaxiálisan csatlakozik. Valamint az UPS is csatlakozik a 230V mellett USB-vel a leállításprocedúra miatt.
Induláskor az erősítő kezd, majd a mély és kattanást követően indul a PC. Van az erősítőnek egy érdekes tulajdonsága: ha kattanás előtt nem váltok üres bemenetre és így kap jelt a PC felől az egyik oldal kicsit halkabban szól egy ideig... ha ilyenkor váltok bemenet váltáskor jó kis pattanás jön a hangfalakból, de párszor megismételve egyre halkabb végül megszűnik. A ballance problémát úgy kerülöm el, hogy induláskor még a kattanás előtt üresbe váltok, kattan, odafordítok a PC bemenetre és akkor egyből egyforma mindkét oldal és a másik módszerrel szemben semmi pukkadozás nincs.
Zúgással kapcsolatban csak akkor hallani ha üresben van bemeneti jel nélkül. Ha PC bemeneten van olyan a zúgás hogy oda kell hajolni a szabadtéri magas sugárzóhoz hogy halljam. Külön érdekesség, de mostanában nem tapasztalom, hogy ha újraindítom a gépet a PC bemeneten maradva az üreshez képest halkabb zúgást hallani addig amíg a Windows vélhetően be nem kapcsolja a hangkártyát. Ja és a zúgásban nincs mély frekvencia, inkább valami magas frekvenciás katyvasz.
Tehát van háromfajta zúgás:
-kicsit hangosabb ha üres bemeneten vagyok
-kevésbé hangosabb ha a PC éppen indul/újraindul és PC bemeneten vagyok
-észrevétlen ha a PC bemeneten vagyok és a PC jelt adEgyébként az egész rendszer két szünetmentesen osztozik, két külön kábellel, de egy ponton a 4es fali aljzatba csatlakozik. Kérdezném hogy okoz e ez problémát, mert már vagy 10éve hogy megvan az erősítő, a "kapcsolási séma" változatlan csak a wattok változtak közben
a szünetmentes világ meg 6éve köszöntött be. Nem történt semmi olyan káresemény ami így a földhurokra vezethető vissza. De érdekességképp beírtam ide, meg ha valaki gondolja elemezheti és pár szóban megoszthatja gondolatait erről az egészről
-
Irmscher 353
aktív tag
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#90933760 #47966 üzenetére
há'má' bocsánat.
persze, hogy lehet törni.
-> ne lógjon ki, vagy pajzsos takaró.de amikor a lúzer júzer megveszi a fúrás-, marás-, húzás- törésvédett, csili betétet 10-15-ért, és közben 5 pm alatt unlock-olják pickingelővel, akkor azért az már döhítő tud lenni.
és a probléma ott van, hogy a fúrás az utolsó, ami ellen védeni kéne, mert kb. 6* felébred rá az egész ház.
ami halk:
az a törés, és a a nyitás.
de a nyitás ellen nem tudsz védekezni 10k-s betéttel.*****
és amikor csak a lakásban okozott rongálási károd lesz 200k, akkor megy a csodálkozás.
utólag.*****
az is igaz, ha legalább már törés ellen védted azt ajtódat, az már jó.
vagyis kötelező.***
sajnos rettenetesen nagy a tájékozatlanság, (vagy részleges), a témakörben.
****(#47967) SüdiLaller
ja pesze, ps-ban rajzoltál lángot....
világos, értem.
de szerintem simán ki tudod cserélni.
én biztos megpróbálnám.ami viszont érdekene:
a 2 betétnél a fordító rész szélessége egyáltalán egyforma?
(bütykös vs. fogas) -
válasz
#90933760 #47933 üzenetére
Ez pont az a ddc ami nekem szét repedt
Iszonyat hangja van 18w. Csodálkoztam is rajta, hogy mi ez a hang a fordulat visszajelzős ddc sokkal halkabb. 2008ban vettem olyat és amikor be izzítottam ezt a piros fekete kábeles szörnyet el kellett gondolkoznom azon, hogy bekössem-e a ddc szabályzót vagy nem. Még jó, hogy 5nap után megadta magát mert ami volt tarcsiba rpm visszajelzős az minden szempontból jobb.
-
imibogyo
veterán
válasz
#90933760 #47937 üzenetére
Én találtam legalább 4-féle képet a neten DDC bekötéséről, de szinte mindegyiken máshogy volt a négy bekötési pont. Ezen így nehéz elindulni. Ráadásul tudni kellene azt is, hogy a bekötési pont túloldala ténylegesen be is van-e kötve, tehát nem csak egy "üres" forrasztási pont. Ezt pedig csak a PCB átnézésével tudod meg.
-
imibogyo
veterán
válasz
#90933760 #47780 üzenetére
Már máshogy van az elrendezés, de egyébként ja, az eredeti állapotban durva volt. Lényegében söpörni lehetett az 5-10 centi vastag fűrészport a bill.-ről. De egyébként bírja, hálás kis dög, már legalább 6 éve ez a "műhelygépem" billentyűzete. Kapott ez már mindent és ha jól emlékszem 850 Ft-ért vettem.
(#47781) viperabácsi: hát ha valaki ad rá pénzt használnék én szívesen, de mivel ez a készlet kijött 12.000-ből, a golyósorsó meg lett volna majdnem 50.000, így emellett döntöttem. Sajnos közalkalmazottként nem túl nagy a mozgásterem. Ha emlékeztek így sem kis idő és pénz volt mire eddig eljutottam.
Bőven tudnék mit átalakítani a gépen, tervezési szempontból is, de akkor legalább plusz 100-200k elment volna a gépre, ami egyszerűen nem fér bele egy lényegében "hobbiból" és "meg tudom én ezt csinálni könyvtárosként is" fellángolásból elkezdett projekt esetében.
Ha sikerül a tervem és el tudom indítani az új gép építését (lényegében ugyanezek az alkatrészek kerülnek felhasználásra, csak fém vázzal), akkor majd javítok sok mindent. De addig ezzel kell beérnem. Meg aztán még ezt sem tudtam nagyon használni és amíg nem látom, hogy van értelme (értsd rentábilis), addig nem indítom az új gép építését.
Így is baromira zavar, hogy még alig csináltam valamit a géppel. Még mindig nincs jól bekalibrálva (nem jutottam el addig idővel), szóval még csak nem is "CNC-sen" pontos. Persze a kézi alkatrészgyártástól már így is fényévekre vagyok.
-
quailstorm
félisten
válasz
#90933760 #47736 üzenetére
Életben nem próbáltam rajta WMA-t.
Valóban nem volt egy komoly Walkman, de jobb fülest kapott mint egy iPhone 5, és azért az árért csak szemetet kaptál ezen kívül. Szóval rossznak se nevezném. Samsung E250? Még a D900 is elbújhat a W200 mellett. Hiába a jó kamera meg nagy kijelző, ha agyatlan lassú fostaliga hajtja. Hangja meg egyiknek sincs.Amit visz a W200, WAV, MP3, MP4, M4A. AMR meg MID már említésre se méltó.
Ami nagyon gáz volt az a vége. W205, W100... azok nem is Sonyk. Első egy Sagem (S1 Locosto), USB kapcsolat nélkül. Utóbbi Philips (NXP), és nagyon rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest