Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Üdv srácok!
A múltkori ajánlásotok a gyakorlatban NEM vált be.
Megjöttek a 200-as ventik (írom ezt azért, mert a CM Masterfan mellé rendeltem egy TT Pure20-at is, a teszt kedvéért) és ma volt időm kipróbálni is őket.A TT Pure 20nak számomra kellemesebb hangja van, a CM-nél kihallok egy kis zörejt, zajt, ami zavart. ( hallgattam mindkettőt házon kívül, felfogatás nélkül is, hogy kizárjam az esetleges rezonanciából adódó mellékzörejt. )
Első körben próbáltam középre helyezni, szépen fújta is a levegőt a házból kifelé, mindaddíg, amíg a ház tetejét vissza nem helyeztem. Onnantól a mágneses porszűrővel egyszerűen képtelen megbírkózni.
Próbáltam eltolt pozícióban, eredménytelenül. Ugyanúgy lefogja a szűrő. A próba kedvéért kivettem ezt a szűrőt, de csak a rácsozaton keresztül sem változott sokat a megmozgatott levegő mennyisége.
A 120-as Red Wingsek érezhetően nagyobb mennyiséget tolnak ki a házból.Még azon gondolkodom, hogy előre, szívó ventinek teszem be.
Egyébként a TT-nél kézzel érezhetően erősebb (talán több is) a levegőáramlás. A CM gyengébb, cserébe csillivilli RGB is van hozzá.
A TY147-eket még nem rendeltem meg, de így lehet, hogy abból kellene többet rendelnem, és azok mennének, elölre, hátra, és felülre is.
-
ussseal
tag
Sziasztok!
Zalman Z3-as házam hátsó és első 120 mm-s ventijeit cserélném, van valami best buy a következő feltételekkel:
- Halk legyen, ez a fő prioritás, teljesítmény másodlagos
- pwm nem fontos
- kék led előny, de nem feltétel
- 3-4 eFt/db max (előbb-utóbb csereérett lesz a ház is, de azért nem költenék a ventikre többet mint a z3 újkorában
)Köszi!
-
Megaptera
csendes tag
Köszönöm Grózi és kutga!
Ilyen a ház csatlakozó: [link]
Ha jól értem,akkor a 2 kapcsoló a házon 2-2 ventit tud szabályozni.Arra villámgyorsan rájöttem,hogy a 4 pines csati nem jó bele
3 pines még nem ért ide.Ha megjönnek,akkor mehet ezekbe a csatlakozókba a ventié,tápot meg kap arról a molexről és ennyi?Nem is kell akkor az alaplapra kötni?Vagy ott meg marad a hátsó,ami most is megy?Ez az elfüstölős rész nem hangzik jól.
Köszönöm ismét a türelmet és a segítséget!
-
kutga
félisten
válasz
Megaptera
üzenetére
Miért nem kötöd akkor a ház szabályozójára? Megnézted az hány darabot kezel?

Alaplap 3pinről maxon fog pörögni.
Az a kábel 4pin pwm ventikhez való (a SWiF2-1200 3pines), nekem is ilyen van és a CPU_FAN csatiról vezérlem az összes pwm ventit.
MOD
Grózi
Az Aero-500-ban alapból van háromállású ventiszabályzó. -
Megaptera
csendes tag
Egyelőre nem baj,ha nem tudom szabályozni,csak hűtsön
Ha lehet akkor 5 ventit használnék,2 felülről 2 előlről meg a hátsó.Ezt néztem ki: 4xCOOLINK SWiF2-1200 .Egy ilyen jó lenne hozzá? [link]
Így mondjuk nem tudom,hogy tudom összekötni a ház csatlakozóival,max lemondok a ház adta szabályozásról,ha nem túl hangosan mennek a ventik,akkor nem zavar,hogy folyton megy.Csak ez a 3 és 4 pin részt nem értem.Ha az alaplapon csak 3 pin van,de rádugom a 4pinest,akkor egy nyilván kimarad és 3 pinnek veszi?Bocs,ha "kicsit" értetlen vagyok,de nem értem/nem tudom ilyenkor hogy működik.
Bár jobb lenne,ha a ház szabályzóhoz tudnám kötni a ventiket,de ha macerás akkor megteszi egyelőre a fapados verzió is.
Köszönöm,hogy válaszoltál. -
Grózi
Topikgazda
válasz
megaandrew
üzenetére
A normál keretű 147 eszembe se jutott(amit abridabri linkelt)-szerintem azzal jársz a legjobban.
-
Megaptera
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Átköltöztettem a gépet egy új házba(Aerocool Aero-500).Az alaplapom egy régi Intel Q77H2-M,amin 1db 3 pines sys fan csati van összesen.A ház gyárilag egy hátsó ventivel van ellátva,de szeretnék előlre és felülre is 2-2 ventit beépíteni.A ház 2 venti szabályozóval van szerelve.Azt nem tudom,hogy pontosan milyen elosztót/hubot/eszközt kellene vennem,hogy menjen mind.Semmi extra igényem nincs,csak szellőzzön,hűtsön.
Előre is köszönöm a választ(privátban is elég). -
válasz
megaandrew
üzenetére
3pin no LED 4,4k
4pinesben viszont en se talaltam most itthoni boltokban feheret lol
-
laychi
veterán
Üdv urak.
Noctua NH D14-re keresek ventit 140mm-es 120mm-es furatkiosztással.
Akasa Viper és noctua ventin kívül van más opció?
Lényg, hogy halk legyen jó légszállítással és statikus nyomással. -
válasz
megaandrew
üzenetére
Nekem bejottek a 14cm Phanteks ventik (PH-F140MP =pwm / PH-F140SP = dc ) es feher lapatosak , tok jol mutatnak Halos-al.
De mivel Merlinnel van raktaron TY 147A SQ ugyanannyiert mint a Phanteks , igy a TY-t vennem :
TY 147A SQ 140 pwm -
megaandrew
tag
Sajnos ezek akkor kiesnek a felfogatás miatt. És ezek közül valamelyik? Az utolsó például az ajánlottak között van, bár gyanúsan olcsó és túl szépeket ígér.
Cryorig QF140 Performance 140mm
Titan TFD-14025H12ZP 140x140x25mm
Cooltek CT-Silent 140 -
Puma K
nagyúr
válasz
megaandrew
üzenetére
Holnap megnézem, és azt is, hogy mit csinál ha más-más ventilátorcsatlakozókra kötöm a ventiket.
-
-
Grózi
Topikgazda
válasz
megaandrew
üzenetére
Nem,kifejezetten radira/bordára való-de természetesen használható házhűtőnek is.
Viszont fehér lapátos más csak a TY-147A vagy B van,de az meg nem standard méret. -
Puma K
nagyúr
válasz
megaandrew
üzenetére
Hoppá... a ventilátorból rosszat linkeltem... ez a ventilátor van PWM és DC variánsban is.
Az én hűtőmhöz a 3pin-es verziót adták: [kép]
Az alaplapom ventilátorcsatlakozói hibridek, és BIOS-ból kapcsolható milyen az adott ventilátorcsatlakozóra rádugott légkavaró fajtája.
A ventilátorra visszatérve:
Megnéztem a csatlakozókat is nincs-e kilazulva valamelyik részen de sehol-semmi. Minden a helyén látszólag és jól is vannak összedugva.
-
megaandrew
tag
válasz
Puma K
üzenetére
Szerintem az elosztóval lehet valami bibi. (már az is érdekes, hogy a kép alapján PWM-es elosztót adnak a DC-s ventikhez) Próbáld meg egyesével a ventiket. Ha úgy mindkettőnél minden oké, akkor csak az elosztó körül lehet valami gond. Illetve, a BIOS-ban 3 pin-esre van állítva a csatlakozó?
Szerk.:
Most nézem az alaplapod leírásában az ASUS-nál, hogy 4 pin-es és semmi más. Nekem gyanús, hogy nem hybrid és nem is tudja kezelni a DC-s ventilátort. -
megaandrew
tag
Pedig úgy emlékeztem, hogy ez egy univerzálisan ajánlott venti volt. De miért nem? OP, vagy ebben az árban van jobb is erre a célra? Kitétel lenne a fehér lapát, mert halos-t szeretnék rárakni. Jelenleg 3 CM 140-es RGB-s AP van fent, de nekem már ezek is nagyon zajosak.
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Gondom akadt a CPU hűtőhöz adott Alpenföhn WingBoost2 140 3pin ventilátorral.
A problémám abban nyilvánul meg, hogy gépindításkor van mikor az egyik ventilátor nem forog.
Korábban az egyik csinálta.
Utána kiszedtem a 2db ventilátort megnéztem minden oké-e velük fizikailag. Nem láttam semmit rajtuk.Majd visszatettem őket a toronyra, össze dugtam a saját elosztójukkal így csak az egyiket kell bedugnom a csatlakozóba.
Viszont a kiszerelés-visszarakás után a másik kezdte el a gép indításkor nem forgós történetet.
Az a másik érdekesség, hogy az alaplap CPU FAN ERROR-t írt már az első indítástól kezdve, mikor a gépbe került a hűtő a ventilátorokkal együtt...
Akkor ránéztem a gépház belsejére és forgott mind a két ventilátor. Majd bementem a BIOS-ba és ott látom, hogy pirosan írja a fordulatát az említett ventilátor(ok)nak konkrétan 350-360 RPM körül forogtak ekkor.
Hiába állítok be minimum 500-as fordulatot nem érvényesül... de amúgy a fordulatuk természetesen változik a CPU hőmérséklete alapján.
Utána még írogatta az alaplap a CPU FAN ERROR-t amit úgy szüntettem meg, hogy ignore-ra tettem az Asus javaslata szerint BIOS-ban a monitorozását. Windows alól látom a fordulatot ami~450 RPM körül mozog alaphelyzetben.
Hibásak a ventilátorok vagy mi lehet a gond?
-
Grózi
Topikgazda
válasz
megaandrew
üzenetére
Házhűtőnek én nem eLoop-t néznék,az biztos.Radira viszont kiváló.
Ha a lapod feszültségalapon jobban szabályoz,akkor maradj a 3 pines ventiknél.Radira én vennék 2 db B12-3-t vagy BQ Silent Wings 3-t. -
megaandrew
tag
3 db 14-est házhűtőnek, 2 db 12-est meg radiátorra.
PWM szabályzás terén a négy házcsati közül egy néha alul szabályoz (nem mindig, az esetek 70%-ában, ami újraindításig tart) és álló helyzetig lehet vele lassítani a ventit, a többivel nincs gond. Azonos profil mellett másik csatlakozóval és egyforma ventilátoroknál, az egyik 750 RPM körül forog, addig a lassú 300 körül 30%-on. Cserélgettem a ventiket és azonos lett az eredmény, úgyhogy nem azzal van a gond.
A fesz szabályozásnál nem vettem észre, hogy ilyesfajta probléma lenne, bár PWM-nél is csak azért vettem észre, mert a hibás csatin a ventilátor LED-jei sem világítottak már.
De mivel gondolom, vagyis remélem, hogy ezek a ventilátorok túlélik ezt a konfigot, -ha már ennyibe kerülnek
- ennek fényében Te melyiket választanád az én helyemben? Semmi különbség nincs a kettő között élettartamot tekintve? -
Grózi
Topikgazda
válasz
megaandrew
üzenetére
Ha a lapod normálisan szabályoz pwm és feszültségalapon is,akkor teljesen mindegy.
Bordára/radira akarod az eLoop-t? -
megaandrew
tag
Sziasztok!
Ha hybrid csatlakozókkal rendelkezem az alaplapomon, szerintetek melyik a jobb választás egy adott ventilátor PWM-es illetve feszültségvezérelt változatai között? Kicsit elgondolkoztam rajta, hogy alacsony fordulaton PWM-nél nem ártanak-e a ritkább impulzusok a csapágyazásnak, vagy a motornak és nem-e lesz idő előtt hangos, vagy halott az adott venti?
Konkrétan a Noiseblocker eloop B14-PS és B14-3 között filózok.
És az érdekelne, hogy ezek a ventik vannak-e olyan csendesek és jók, mint a Be quiet! Pure wings 2? -
csiga8
senior tag
Üdv!
Ismét segítséget kérek.
Adott egy Chieftec BA-02B-B 400 ATX nagytorony [link] Benne a jó öreg Asrock z68 ext3 gen3 lap. A procin egy Scythe Mugen3 hűtő. ( 2500K procin)
A házban a táp alatt és fölött egy-egy AF-12025 pwm ventilátor, ami Y kábellel van összekötve a Mugen ventilátorával, így terhelésre mindhárom ventilátoregyüttesen reagál. ( A lapon cpu fan1 4 pines csatlakozóra dugva)
Eddig egyszerű.
Szeretném csendesíteni, mert terhelésre azért búg rendesen. Viszont fél és másfél év közé tehető - pénztől függően - hogy a gép belsejét cserélem.
A mostani Mugen hűtőm a venti:
120mm-es
9,6-32 dBA közötti
14,7-88 CFM a légszállítása,
300-1600 rpm között forog,
és a légnyomása 0.34 mmH2o/3.33PaHa a házban kicserélem a két AF-12025 ventit mondjuk az itt ajánlott Lepa Bol.Quiet [link] ventilátorra, akkor +1 jó lenne-e a Mugenre is különösebb hőfok emelkedés nélkül? ( csak ugye jóval csendesebb) Mert akkor 3 egyforma venti szabályozásával - gondolom- nem lenne gond.
Vagy jobb lenne e egy Nanoxia Deep Silence Pwm 1500 rpm [link] ugyanígy 3 ventilátoros megoldásban?
Eddig a kérdés egyszerű, most bonyolítom.
A gépcsere után a hűtőm nagy valószínűséggel egy Alpenföhn Brocken3 140 mm-es hűtő vagy egy Noctua NH-D15 SE ( Ryzen 3600X vagy 3700x)
A Brocken 3 ventilátorához ezt találtam:
Luftdurchsatz 103 m³/h
Geräuschentwicklung 22 dB(A)
Drehzahl 400 - 1050 U/min
Stecker 4-PinA Noctuán megy ugye az NF-A15PWM van [link]
Ha ezek bármelyikéhez Y kábellel kötném a Lepa vagy Nanoxia ( vagy amit ajánlotok) működnének-e, vagy akkor már külön kell az alapra kötni őket más szabályozással?
A házban a táp feletti részen bőven van hely egy 140 mm-es ventilátornak is. ( az a 4 db furat nem gond) Érdemes oda olyat néznem ( a Nanoxia Deep Silence 140 Pwm-el szemezgetek [link] )
A táp alá csak némi faragással, de talán éppen beférne a 120mm-es helyett 140 mm-es. Érdemes barkácsolni, vagy annyival nem jobbak a 140 mm-es ventik?
Ugye gondoltam arra is, hogy akkor Brocken 3 lesz, és arról leveszem a saját ventijét és akkor 3 egyforma 140-es ( amelyiket ajánljátok) lenne a gépben.
A kérdés, hogy milyet és melyiket érdemes venni?
Azt elfelejtettem, az árak a másodlagosak, a csendesség a fő szempont
Ha nem off, pár kép:
Alsó, táp alatti venti
felső venti:
-
kutga
félisten
válasz
Killerlaca
üzenetére
Ha kell, akkor ez nem lesz jó. Na de elég az offból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kutga
félisten
válasz
Killerlaca
üzenetére
Ha lenne odd hely valószínű ezt vettem volna.
-
kutga
félisten
válasz
Killerlaca
üzenetére
Ha Zalman akkor szerintem ez.
Ebben van ventiszabályzó, ha a gyárit akarod használni. Egyébként pár minőségi, szabályozható venti sem kerül olyan sokba.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Killerlaca
üzenetére
"Nem értem mi ... ért teszik bele a Molexes ventiket egy normális házba"
Normális házba nem is tesznek,csak Zalmanba...
Én a helyedben futnék még egy kört ház ügyben,mert ennyiért van jobb is-itt segítenek:[link]A zalman gyári ventijei nem ép halkak és a légszállításuk is gyenge-szóval mindenképp cserés.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Ezt a házat néztem ki Zalman Z9 Neo Plus.
Viszont aggaszt, hogy Molex csatis benne 4 ventilátor.
Mennyire lesz ez így hangos illetve mire lehetne cserélni őket?
Bár ahogy néztem elég drága egy ventilátor úgy meg akkor a ház jön ki nagyon drágára.
Nem értem mi ... ért teszik bele a Molexes ventiket egy normális házba.Köszönöm
-
-
Grózi
Topikgazda
válasz
smallmer
üzenetére
Mivel ismerem az előzményeket a házas topicból,így véleményem szerint egyszer legyen meg biztosan a kiválasztott ház és akkor ahhoz nézünk a konfigodnak megfelelő ventiket.
Ha megvan a ház akkor jelentkezz a pontos konfig leírással és az alaplapod ventialjzatainak lábkiosztásával. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Számítógépházba szeretnék vásárolni ventilátorokat.
A cél minél jobb hűtés elérése a lehető leghalkabban.
Mennyit szeretnék költeni: nincs korlátozva, hajlandó vagyok sokat fizetni a csendért
Igazából nem tudom, hogy 120-as vagy 140-es ventikkel járnék-e jobban.
A gyártók oldalát nézve a 140-es ventikkel jobban járnék. Ezzel egyet értetek?Milyen ventilátorok a legjobban ajánlottak?

-
Trebron09
őstag
Köszi!
Akkor amúgy ezeket mind lehet feszültség szabályozni? -
-
ates2
senior tag
Nos végül Be Quiet! Silent Wings 3 120mm High-Speed venti mellett döntöttem 1080 Ti hybrid radiátorra. Halkabb is lett a cucc még terhelés alatt is.
Thx Grózi
-
dqdb
nagyúr
Újonnan érdemes az SW3 felárát kifizetni a PW2-höz képest, ha belefér a keretbe, azonban egy SW3 teljes árát kifizetni úgy, hogy utána egy PW2 megy a fiókba, szerintem felesleges pénzköltés lenne.
A Pure Rock hűtőn emlékeim szerint nem a normál PW2 van, hanem egy módosított/bordához igazított változat (bár simán lehet, hogy rosszul emlékszem
).Helsing: ha van rá időd és energiád, akkor kérlek, majd számolj be a P12-vel szerzett tapasztalataidról, mert ismeretlen területnek számít. Aztán ha valamikor eszedbe jut, akkor olyan fél év múlva is írd meg, hogy mi a helyzet, mert az F12 sorozatnak az a gyenge pontja, hogy eléggé hamar elkezd hangosodni a ventilátor.
-
mgabi
senior tag
válasz
Helsing
üzenetére
Ja, azt hittem F12, sorry, nem szoktam hozzá még, hogy P12 van a noctuának és az arcticnak is már. nagy a kavalkád, annyi venti van már, hogy ember legyen a talpán aki tudja követni. P12 is tökéletes. Ez a gép amúgy sem szaggatja az istrángot. 3db 12es venti bőven elég. Még sok is lesz.
-
Helsing
aktív tag
Ryzen 2600 és GF 1060 lesz a gépben. A ház egy Phanteks Enthoo Pro M. Ha minden jól megy akkor szombaton rakom össze a gépet. Ha nem jól akkor valamikor jövőhéten.
Előre megy a három P12. Hátulra egy 14cm-es Be Quiet kerül.Akkor ezek szerint nem lőttem nagyon mellé. Majd legközelebb jobban választok.
-
Trebron09
őstag
Sziasztok!
Scythe kaze master flat II -hez milyen ventit ajánlotok? In win maelstrom a ház, 3db-ot szeretnék bele, kettő később egy kompakt vízhűtésre menne. Köszönöm.
-
mgabi
senior tag
válasz
Helsing
üzenetére
Tökéles házventinek. Olcsó, átlagos, 1000rpm-ig teljesen normális a hangja is. nekem ilyen volt 10 évig, semmi baja nem volt. Ez nem jó statikus nyomású venti, hazudnak. Maguk is elismerik, amikor a liquid freezerre push-pullban rakják fel, hiszen nem erre való meg hangos nagy rpm mellett. Nem várható el, hogy egy olcsó 8 ezer forintos házba 15-20 ezerért vegyél 3 top ventit. non-K i5 és 1060 párosig tökéletesen el lehet vele lenni budget konfiggal. Itt a forumban sokan nem szeretik, kategóriájában már van egy fokkal jobb.
-
válasz
Helsing
üzenetére
Miert ne lenne hasznalhato hazventinek ? Attol mert " Optimised for Static Pressure " egy venti nem lesz kevesbe hasznalhato, sot legalabb konnyebben megbirkozik a racs+porszuro komboval.
Befujo ventinek szerintem fontosabb a static pressure mint a CFM , hatso -felso kifujonak ventinek meg tok mindegy . Probald ki, mit vesztesz vele
-
Helsing
aktív tag
Vettem 3db Arctic P12 PWM 12cm-es ventit házventinek. Erre utólag olvasom, hogy nem igazán erre való ez a típus.
Szerintetek azért használható rendszerventiként vagy kidobott pénz volt? -
TIT
veterán
A Be quiet silent base 600-nak az előlapját,hogy kell levenni mert 2 óra után se sikerült,lehetséges,hogy gyári hibás a nagy német minőség?
A jobb felső fülnél nem akar lejönni.
A vga meg 4-5 fokkal melegebb mnt a Cooler Master 330 Elite-nél ami harmad annyiba kerül.
A power led+ csatiból meg kijött a kábel,visszadugtam de ez elég gáz egy 30 ezres háznál,mellesleg nem sokkal halkabb mint a régi házam,úgyhogy sokat nem ér ez a hangszigetelés vagy csak reklámduma. -
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
Néhány hete kértem segítséget házventilátor választással kapcsolatosan. Grózi adott is ajánlást itt és itt. Mostanában tervezem a rendelést, de közben láttam, hogy BeQuietből van olyan, hogy Pure Wings 2. Ez mennyivel tud kevesebbet, mint a Silent Wings 3? Érdemes kifizetni a majdnem dupla árat a drágábbért?
-
-
ates2
senior tag
Ismeros egy aerocool p7-c0 hazba szeretne uj konfigot osszerakni,az alaplalon 2 cha_fan van csak.Kerdesem a kovetkezo, en azt javasoltam neki,hogy Y kabelt hasznalva kossunk be a hazba 4 lepa pwmet,2 elore 1 hatra 1 felulre szerintetek ez jo megoldas hutesileg ? Gepbe lesz meg egy 1080 meg egy i7-8700k.
-
Zuri
tag
Üdv urak, kérhetnék kis segítséget ház hűtés ügyében? Van egy TT Suppressor F31-es házam, szeretném kicsit jobbá tenni a hűtését és nem tudom hogy mint kellene, ugyebár szeretnék bele valami jobb és halkabb ventiket a gyáriaknál ami kijön 10 nagyon max 15 ezerből.
Ahogy olvastam vissza itt ilyen ügyben volt már elől 20-as hátul felül 14-es vagy elől 2x14 venti felállás. Továbbá pcu hűtőt is cserélek majd valószínűleg Brocken 3-ra bár lehet ez nem annyira több infó. Szóval szeretném kérni a segítséget, hogy ennyi keret összegből mit hova lehetne kihozni (esetleg ha piros ledes venti is lenne az ajánlásokban az különösen jó lenne).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)