-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Újonnan érdemes az SW3 felárát kifizetni a PW2-höz képest, ha belefér a keretbe, azonban egy SW3 teljes árát kifizetni úgy, hogy utána egy PW2 megy a fiókba, szerintem felesleges pénzköltés lenne.
A Pure Rock hűtőn emlékeim szerint nem a normál PW2 van, hanem egy módosított/bordához igazított változat (bár simán lehet, hogy rosszul emlékszem
).
Helsing: ha van rá időd és energiád, akkor kérlek, majd számolj be a P12-vel szerzett tapasztalataidról, mert ismeretlen területnek számít. Aztán ha valamikor eszedbe jut, akkor olyan fél év múlva is írd meg, hogy mi a helyzet, mert az F12 sorozatnak az a gyenge pontja, hogy eléggé hamar elkezd hangosodni a ventilátor.
-
Grózi
Topikgazda
-
Grózi
Topikgazda
Elméletben befér,de ha van egy mérőszalagod...
El kell csípni a led-t fogóval,de ez garanciavesztéssel jár természetesen.Viszont a vörösnek nem túl harsány a színe(gondolom a kéké sem-csak piros járt nálam).Az az elosztó molex-ről hajtva oké,viszont nem tudod szabályozni.Alaplapra azt az elosztót én nem kötném,főleg nem 3 ekkora ventivel.Aprón már 2-2500-ért kapsz egy egyszerűbb ventivezérlőt,azzal jobban jársz szerintem.
(#19527) ló úr Iponban és Merlinnél láttam,viszont van ára.Több minőségi ventihez gyárilag adnak.
(#19528) evola Nincs mit!!! -
Grózi
Topikgazda
Azt felejtsd el,ha jót akarsz.Ebben a méretben a Megaflow Silent nagyon jó,maximum lekötöd a led-t!
(#19511) evola Korszar gyártja és nem véletlenül írtam így-erősen cserések.
(#19514) ló úrÉn ezt választanám:[link] De 7V-s adapterrel több típus is szóba jöhet-lásd összefoglaló!! -
Grózi
Topikgazda
-
patomi
őstag
Igen az elgondolás helyes, alul kintről szív levegőt. Nekem is van egy XR-2 alul hátul.
Összességében jó kis ház. Bár még így is nagy nekem
. Minősége rendben van. Csöppet éles az alu lapok sarka. A nyomógomb körül fehéren világít és egy piros hdd led is van ott, ami szolidan jelez. Ami meglepett, hogy hűvösebb (1-2 fokkal) a vinyom ebben a házban, mint előtte a define miniben volt.
-
patomi
őstag
Alacsony fordulaton csendes a venti benne. Szerintem első körben hagyd, ha nem tetszik lecseréled. Az itx-es tesóját használom ennek és én is kicseréltem egy pure wings-re. Nem igen tapasztalok különbséget, illetve a pure wings kb. 150-el alacsonyabb fordulaton jár.
120 mm-est meg kifelé szívónak kell beszerelnem? A gyári eleve úgy van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest